Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
:KK57::KK57: Gercekten kafayi yedik:KK57: bende boyle hesaplamalar yapiyorum en ufak sey icin delirdim mi acaba diorum sonra.cok mu istune dusuyorum ki diyorum. Demek yalniz degilim. Insallah degeriniz yukselir. Bebeginizi alirsinz kucaginiza aminn...

Yani simdi o kadar ugrastim tutup bi yolculuk icin kaybetmek istemiyorum napimm... benim yumurta igneden 3 gun sonra catladi ne zaman catladigini da biliyorum.yani dolayisiyle iliski gununu de tam yerlesecegi zaman yuvarlamiyim cocugu aşagiya :)

her şeyin bi zamanı var canım moralinizi yüksek tutun..bu işte en önemli şey sabır ve stresten uzak durmak..ben 8 ay önce düşük yaptım o kadar şey araştırıldıki kan pıhtılaşması tek düşük olduğu için bakılmamıştı..geçen ay öğrendim ki pıhtılaşma varmış bende..öğrenmeseydim bundan sonraki gebelikler hep duşukle sonuçlancaktı..biz elimizden geleni yapalım takdir Rabbimin
Nasıl öğrendiniz cnm kan Pırtılaşması olduğunu ? Genetik testi mi yaptırdın? Test sonucu hemen çıkıyor mu , ücreti neydi ?

Nasıl öğrendiniz cnm kan Pırtılaşması olduğunu ? Genetik testi mi yaptırdın? Test sonucu hemen çıkıyor mu , ücreti neydi ?
dr istedi canım düşük sebebi olabilir diye gerçekten de isabet oldu..iyiki yaptırmışım..test bir haftada çıkıyor..üniversite hastanesinden istedi dr...ucreti 550 tl yanlış hatırlamıyorsam bu rakam tüm sağlık kuruluşlarında değişkenlik gösteriyor mu bilmiyorum cnm..

kan pıhtılaşması testi tromboli paneli olarak geçiyor cnm genetiğe yaptırılıyor..

Yani simdi o kadar ugrastim tutup bi yolculuk icin kaybetmek istemiyorum napimm... benim yumurta igneden 3 gun sonra catladi ne zaman catladigini da biliyorum.yani dolayisiyle iliski gununu de tam yerlesecegi zaman yuvarlamiyim cocugu aşagiya :)
yumurta yaklaşık 36 saat sonra çatlamıyormu cnm nasıl anladın 3 gün sonra çatladığını??

yumurta yaklaşık 36 saat sonra çatlamıyormu cnm nasıl anladın 3 gün sonra çatladığını??

Yok benim 36 da catlamadi 48 de de catlamadi 72 de catladi cunku hergun bakti dr.hatta ben cok korktum kistleşicek diye. zannediyorum 30 mm de falan catladi.24 mm iken bir tane ovitrelle 0,5 ml vurdum kendime.ustelik ben klomende kullanmadim yumurtam oldukca guzel buyuyor fakat catlamiyordu canim

Ben daha once hep ovulasyon kitleri kullandim fakat 3 ay boyunca gebelik olmadi.Bu ay ilk kez yumurtalik takibi yaptirdim evimin hemen yaninda hastane var ve ordaki dr saolsun 18 mm den itibaren hergun bakti en son 23 mm oldu çatlamadi sonra hergun bakmaya basladi artik 24 mm olunca yapalim igne dedi yaptik yine catlamadi :) kendi kendime dusundum ki acaba lh yukseliyordu ve benim yumurtalarim catlamiyor muydu cunku dogru zamanda iliski oluyordu ovulasyon kitlerine göre...velhasil kelam ben azimle ilişkiye devam ettim tekrar gittigimde catlamisti ama simdi de zaman gecmiyor ben meraktan catliyorum üstelik yola cikmam gerekiyor pazar gunu ve korkuyorum :(

Teşekkürler cnm bilgiler için. Peki hamile kalabildiniz mi ?
rica ederim cnm.. 2kez hamile kaldım..ilk hamileliğim sıkıntısızdı çok şükür bi kızım var..2.si düşükle sonuçlandı kürtaj falan düzenim bozuldu adetlerim halen düzensiz...6 aydır da hamile kalamıyorum:( yumurta tembelliği var bende o yüzden klomen ve çatlatma iğnesi verdi dr..bu ay kullandım ilaç sonuç alamadım..

Yok benim 36 da catlamadi 48 de de catlamadi 72 de catladi cunku hergun bakti dr.hatta ben cok korktum kistleşicek diye. zannediyorum 30 mm de falan catladi.24 mm iken bir tane ovitrelle 0,5 ml vurdum kendime.ustelik ben klomende kullanmadim yumurtam oldukca guzel buyuyor fakat catlamiyordu canim
yumurtaların ne zaman çatlayacağı belli olmuyor demekki..senin imkanın varmış hergün baktırmışsın süper olmuş kendi haline bırakmadığın iyi olmuş cnm..bende de aynı sıkıntı var yumurtalar büyüyor ama çatlamada sıkıntı olup kiste dönüşüyor..

Ben daha once hep ovulasyon kitleri kullandim fakat 3 ay boyunca gebelik olmadi.Bu ay ilk kez yumurtalik takibi yaptirdim evimin hemen yaninda hastane var ve ordaki dr saolsun 18 mm den itibaren hergun bakti en son 23 mm oldu çatlamadi sonra hergun bakmaya basladi artik 24 mm olunca yapalim igne dedi yaptik yine catlamadi :) kendi kendime dusundum ki acaba lh yukseliyordu ve benim yumurtalarim catlamiyor muydu cunku dogru zamanda iliski oluyordu ovulasyon kitlerine göre...velhasil kelam ben azimle ilişkiye devam ettim tekrar gittigimde catlamisti ama simdi de zaman gecmiyor ben meraktan catliyorum üstelik yola cikmam gerekiyor pazar gunu ve korkuyorum :KK43:
inşallah hamilesindir canım...aynen bende şubattan beri ovulasyon testleri kullandım..testler genelde pozitifti yani ovulasyon oldu ama adet gecikmeleri sonucu muayelerimde kistlerin oluştuğunu gördük...dr. yumurtanın çatlamasında sıkıntı var dedi ve ilaca başladı...bu ay sonuç alamadım inşallah bundan sonra sonuç alırım..

inşallah hamilesindir canım...aynen bende şubattan beri ovulasyon testleri kullandım..testler genelde pozitifti yani ovulasyon oldu ama adet gecikmeleri sonucu muayelerimde kistlerin oluştuğunu gördük...dr. yumurtanın çatlamasında sıkıntı var dedi ve ilaca başladı...bu ay sonuç alamadım inşallah bundan sonra sonuç alırım..

Dün 9. Gündu kan tahlili 3.59 du bugun 10. Gün kan tahlili 2.14 sanirim yok bu ayda kardelen

Dün 9. Gündu kan tahlili 3.59 du bugun 10. Gün kan tahlili 2.14 sanirim yok bu ayda kardelen
hayırlısı olsun canım hiç üzülme inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin..bu değerler iğnedeki beta hormonu değerleri sanırım...ben test yapmıştım iğnenin 13. günü test pozitifti hamileyim demiştim:) ama yokmuş..kısmet beklicez biraz daha..

Kızlar bu ay da adet oldum artık gücüm tükeniyor tedaviye 2 ay ara vereceğiz doktorumla konuşmuştuk zaten tüketti bu işler beni. Bu ay gitmeyeceğim doktora falan belki de boşa kürek çekiyorum zaten bilemiyorum Hakkı'mızda hayırlısı ...

Bende 28 temmuzda ovitrelle vuruldum ve ikinci gününden bu yana bel ve kasık ağrılarım oluyo şuan azaldı ama kasığımda seyirmeler hissediyorum dayanamadım bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı doktorum 15 gün sonra gel dedi acaba hala şansım varmıdır :(

Bende 28 temmuzda ovitrelle vuruldum ve ikinci gününden bu yana bel ve kasık ağrılarım oluyo şuan azaldı ama kasığımda seyirmeler hissediyorum dayanamadım bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı doktorum 15 gün sonra gel dedi acaba hala şansım varmıdır :KK43:
Vardır tabiki Can'ım çok erken yapmışsın bn de 23 ünde oldum iğne hala beklemedeyim ağrı akıntı var bende de :(

Ayyyy hadi inşallah çok umutlanıyorum ama umutlanmakta istemiyorum 7 gün sonra gidicem teste inşallah beklemelerimizin sonuçlarını güzel alırız

merhaba arkadaşlar bende ayın 20 temmuzda 4. çatlatma iğnemi oldum dün gece adet oluyorum dedim çok fazla ağrım vardı bugünde ağrım var çok değil test yapmaya korkuyorum iğneden sonra 16. günüm idrar testi yaparsam çıkar mı acaba

Back
X