Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Hemşire ikisini birleştirip vurdu tek suyla iki ilaç karıştırdı hiç karışmadım o biliyodu demekki beklemeye geçtim bakalım hayırlısı olsun senin durumun nasıl oldu sonuç ? Hayırlı olsun :)
canım o zaman hamile kalmıştım ama kürtaj olmak zorunda kaldım ondan snra da tedaviyi bıraktım diyete başladım şuan kendiliğinden oldu cuma yada pazartesi doktora gidicem bakalım o zaman anlaşılcak herşey yolundamı değilmi :) inşallah senin de gönlüne göre olur herşey canım dikkat et bu ara kendine stresten uzak dur.

Kizlar selam
Bugun catlatma ignesi oldugum gunu de sayarsam 8. gunum idrar testinde hafif silik ikinci cizgi cikti.
Asiri mi erken yaptim acaba?
Insan dayanamiyor ki

Bu sabah ignemi oldum kasık ve bel ağrım var bide iğneyi kalcadan oldum aşırı kanamış pantolonuma geçmiş 3 cm çapında kanama ilaç geri gelmemiştir dimi

Kizlar selam
Bugun catlatma ignesi oldugum gunu de sayarsam 8. gunum idrar testinde hafif silik ikinci cizgi cikti.
Asiri mi erken yaptim acaba?
Insan dayanamiyor ki

Bence erken yaptırmışsın iğne 10 gün boyunca etkisini sürdürüyor. Sabredememeni anlıyorum ben de öyleyim. Inşallah gönlünde gibi olur :anneadayı:

Bu sabah ignemi oldum kasık ve bel ağrım var bide iğneyi kalcadan oldum aşırı kanamış pantolonuma geçmiş 3 cm çapında kanama ilaç geri gelmemiştir dimi

Geçmiş olsun canım kaşık ve bel ağrısı varsa iğnen dışarı çıkmamış demektir bu belirtiler normal ama içini rahatlatmak için doktoruna arayıp sorabilirsin

Bence erken yaptırmışsın iğne 10 gün boyunca etkisini sürdürüyor. Sabredememeni anlıyorum ben de öyleyim. Inşallah gönlünde gibi olur :anneadayı:
Ay kizlar cok zor bu bekleyis. Iki gun sonra dogumgunum testi tekrarlayacagim insallah en guzel dogumgunu hediyemi alirim. Bugun ku testi sakladim ikisini katsilastiracagim.
Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

O biraz karisik soyle ki 8 temmuz gecen batimdi. Ama ben klomen kullanmadim. Corek otu bal tarcin yaptim. 9. gunumde 19 mm yumurtam vardi ve o gun caylatma ignemi oldum. Simdi yumurtam erkenden buyudugu icin batim degisir mi bilmiyorum. Normalde 28 ya da 30 gunde bir adet oluyorum. 16 sinda da catlatma ignesi oldum

Canım henüz erken gibi geliyor bana, biraz daha sabret sonra kendini kaptırıp hayal kırıklığına uğrama

Canım henüz erken gibi geliyor bana, biraz daha sabret sonra kendini kaptırıp hayal kırıklığına uğrama
Evet biraz mantik yuruterwk gitmekte fayda var. Ister istemez duygusal davraniyoruz. Bi iki gun sonra tekrar bir test yapip daha koyu mu yoksa yok mu olmus cizgi ona da bir bakayim kesin sonucu yine vermeyecek olsa da?
En azindan umudumu bir kenara kaldiririm

Aynen canım hayal kırıklığının nasıl olduğunu biliyorum ben. Sana naçizane tavsiyem doğumun, nikahın, ölümün saati zamanı yeri şaşmaz. Bunu aklından çıkarma ve Rabbimizden Hayırlısı nı iste. En iyisini O bilir :)

Geçmiş olsun canım kaşık ve bel ağrısı varsa iğnen dışarı çıkmamış demektir bu belirtiler normal ama içini rahatlatmak için doktoruna arayıp sorabilirsin
Ben de öyle tahmin ediyorum şifa olsun inşallah sonu güzel olsun şimdi stresli bekleyise geçtik bakalım

Aynen canım hayal kırıklığının nasıl olduğunu biliyorum ben. Sana naçizane tavsiyem doğumun, nikahın, ölümün saati zamanı yeri şaşmaz. Bunu aklından çıkarma ve Rabbimizden Hayırlısı nı iste. En iyisini O bilir :)
Ahh cok dogru soyluyorsun insllah kalbimi bir nebze ferahlatabilirim. Hep hayirlisina sagliklisina duaciyim.
Insallah guzel haberler veririz birbirimize

Ben de öyle tahmin ediyorum şifa olsun inşallah sonu güzel olsun şimdi stresli bekleyise geçtik bakalım
Stres yapma canım. Bir süre sonra kendini geri üzere başlasın ferah tutmaya bakın içinizi. Gerginliğin evliliğini yansıyanlar. Kısmet bunlar biz ol diyince olmuyor Rab ol diyince oluyor :110:

Stres yapma canım. Bir süre sonra kendini geri üzere başlasın ferah tutmaya bakın içinizi. Gerginliğin evliliğini yansıyanlar. Kısmet bunlar biz ol diyince olmuyor Rab ol diyince oluyor :110:
Aynen öyle tevekkül Allah tan biz elimizden geleni yapıyoruz gerginlik aslında günlerin geçmemesi sayılı gün biter de Hee türlü sonuca razıyız çok şükür hayırlısı olsun ne zamansa bekliyoruz sabırla

Kızlar bu sabah dehşet mide bulantisiyla uyandım iki doz iğne oldum o yaptı sanırım hcg fazla olduğu icin

Ilk 4 ay mide bulantısı olur hamileyken ki bu da kişiden kişiye değişiyor hele bi Hamiş ol da gerisini zaten sorun etmezsin :KK49:

Back
X