- 31 Ocak 2016
- 390
- 599
- 33
- 41
Aynen öle kadar kısmet bu işler .teşekkür ederim hislerimi paylaştığınız içinPofff hic tanimadigim birinin duygularini duyumsayabiliyorum su anda.soyle dusun 10 gun sonra yeniden deneyeceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öle kadar kısmet bu işler .teşekkür ederim hislerimi paylaştığınız içinPofff hic tanimadigim birinin duygularini duyumsayabiliyorum su anda.soyle dusun 10 gun sonra yeniden deneyeceksin
Aynen öle kadar kısmet bu işler .teşekkür ederim hislerimi paylaştığınız için
Hayırlı olsun canım neler yaptinCanim ben cok uzun ugraslardan sonra hamileyim.Masallah diyin Allah size de nasip etsin insallah.Daha cok yeni devam eder insanlaah.Ben bu ay cok degisik yontemler uyguladim istiyorum ki herkesle paylasayim herkesin hasreti dinsin.Baska bir basligin altina yazdim.isterseniz burada da paylasayim
Canim ben cok uzun ugraslardan sonra hamileyim.Masallah diyin Allah size de nasip etsin insallah.Daha cok yeni devam eder insanlaah.Ben bu ay cok degisik yontemler uyguladim istiyorum ki herkesle paylasayim herkesin hasreti dinsin.Baska bir basligin altina yazdim.isterseniz burada da paylasayim[/QUOTE
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Link i paylaşabilirseniz oraya da bakalım
Klomen kullananlar da buhar islemini yapabilir.rahmi tupu heryeri aciyo valla :)
Hayırlı olsun canım öncelikle. Allahım sağ salim evladınıza kavuştursun sizi ve analı ve babalı büyütsün yavrunuzu. 6 ay tedavi olmana rağmen mi hamile kalmamıştın acaba
Canim cok tesekkur ederim.Allah sizlere de nasip etsin.Ben kemoterapi gordum ve kemoterapi kisirliga bile sebep oluyor hatta daha sonra beni ilacla menopoza soktular bir sene de menopozda kaldim tedavim bitti ama bu kez de adetim uzun bir sure dönmedi.Cok zor gunler gecirdim ve bir yandan da menopoz tehdidi vardi.3 yil falan bu sekilde dr umun bana gebelik icin izin vermesini bekledim.Daha sonra musade etti.kontrole gittigimde bir yumurtalik ölmüstü,diger yumurtalikta cok az her ay bir iki tane yumurta uretiyordu ama cok garip bir sekilde her ay bir yumurta gelisiyordu.fakat gebe kalamiyordum.Dr kanser tedavisi gordugum icin bana catlatma ignesi haricinde hicbir ilac kullanamiyordu (klomen vs.) .ama yumurtami neredeyse hergun takip ediyordu gelisimine gore iliskiye giriyorduk ama yine olmadi.5. Ay bir de catlama ignesi deneyelim dedi.Gecen ay cok umitliydim igne oldum diye ama yine olmadi.Bu ayda olmazsa hsg cekecektik.Ben cok uzun arastirmalarin icinde buldum kendimi.Ama kismet iste bu ay tuttu.Tabi devam etmesi de cok onemli...Hayırlı olsun canım öncelikle. Allahım sağ salim evladınıza kavuştursun sizi ve analı ve babalı büyütsün yavrunuzu. 6 ay tedavi olmana rağmen mi hamile kalmamıştın acaba
Üzülme canım çok geçmiş olsun. Kısmeti kesilmesin inşallah evladının benim bu gün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Birde ocak ayında regl gecikmişti benim idrar testi yaptıgımda pozitifti fakat sevincim falza uzun sürmedi. Ertesi gün daha önce hiç hissetmediğim bir şekilde ağrım ve sancım vardı. Sonrasında bilmediğimiz basımda da bir büyüğum olmadığı için evladımı kaybettim. Bunun esas sorumlusu sağlık ocağımda ki alie hekimimdi. Hamile kaldığımı hissediyordum bu yüzden daha adetimin gecikeli 3 gün olmuştu ve kan tahlili istediğimde bana erken dedi. Onun yüzünden oldu. Sanki baksa bir şey kaybedecekti.![]()
Çatlama iğnesinin 16. günündeyim. Ama adet olmadım. İdrardada çıkmıyor.
Iğnenin 7. günü hala kasıklarım ağrıyor
Adet tarihin ne Zaman peki?Çatlama iğnesinin 16. günündeyim. Ama adet olmadım. İdrardada çıkmıyor.
Benim de geçen ay hiç geçmemişti Ağrım bu ay aksine ağrımadı hiç garip tepkiler veriyo vücutlar :) inş tutunmuştur bebeğin :)Iğnenin 7. günü hala kasıklarım ağrıyor
sağol canım sürekli şiş hissi var ama ara ara bi sağa bi sola sancı giriyor saniyelik bide üşütmüş gibi sürekli idrara çıkıyorumGeçmiş olsun canım sürekli mi yoksa aralıklarla mı