Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım hayırlısı ile kavuşursun inşallah yavruna. Doktorlar diğer hastaları bekletmemek için acele ediyorlar en azından benimki öyle. Tam tanı koymak için gerek olan hiçbir testi yapmıyorlar. Ben harici olarak amh testi istedim doktor şaşırdı. Nerden biliyor bunu gibisinden. Dış görüntümüze bakıp sağlık sorunu olmaz ön yargısına varıyorlar. Ben sigara kullanıyorum. Ama doktor bana hiç sormadı ve uyarmadıda. Ben bilinçli olayım olmayayım sana para veriyoruz işini yapsana. Doktor değiştireceğim bu yüzden. Doktor dediğin tam tetkik yapmalı. Hamile kalmayla iş bitmiyor. Düşük yapma ihtimali de var neticede. Dha önce başıma geldiği için biliyorum. Ay gerildim yine kusura bakmayın.
Valla konu dr lara gelince ben de bi tanesine denk geldim. Allah dr un insaglisini versin diyorum.
Dr una guvenmiyorsan degistir tabi ki.
Ben tup bebek oncesi dr umdan memnundum heralde bi hamilelik durumu olursa ona gidecegim.
Sigarayi ben de iciyorum ayda bikac alkol de kullanirim. Cok istedim sigarayi birakayim ama gunde bi paketten fazla icip hamile kalan arkadaslarimi gorunce olunca oluyo dedim. Bi de o strese girmeyeyim.

Ha bu arada amh yi ultrasondan kontrolle kestirebiliyorlar bazen. Soyle ki muayene de sag da sol da gordukleri yumurta sayisina gore sikinti olup olmadigini tahmin edebiliyorlar. Benim ilk dr yaptirmadi gerek gormedi ama yaptirdigimda da sikintili bi durumla karsilasmadim cok sukur

İnşallah inşallah canım yaa :) yani belirtileri birbirine çok yakın olduğu için işte bilemiyoruz ki :KK43: yarın olmazsam idrar testi yapıcam negatif olduğunu bile bile :)) ben de hsgye taktım yaptırmak istiyorum galiba :) Allah ne Zaman kısmet ederse o Zaman olucak napsak boş ama insan da istiyor işte :) dün gece birliktelik oldu sanki pembe bişi geldi gibi geldi bana eşim yok dedi ama tam anlayamadım sancım da olunca sabah iyice kesinleşti reglim :) üzülmicem diyorum ama illa üzülcem napalım bizim de sınavımız bu :KK43:

Canım belki bebiş seninledir. Değilse de rızkı olunca seninle olur Allah'ın izniyle.

Canım lütfen üzülme bir hayır vardır demek lazım. Allahım evlat veripte evlat acısı yaşatırsa daha da kötü. Ben anlıyorum seni. Allah evlat acısı vermesin hiç bir anneye. Belki doğacağı ayı beğenmiyordur belli mi olur mevsimi değil demek ki :)
Esimle dalga geceriz bazen tipimizi mi begemedi yukardan diye :)
Ya tabi dedigin gibi. Ben su fikre de alistirmaya calisiyorum kendimi. Belki hic olmayacak. Simdiye kadar hayatimda bi cocugum yoktu ve mutluydum. Esimle de mutluyum. Ha yine deneyecegiz psikoloji ve maddiyat izin verdigi muddetce ama dunyanin da sonu degil.
Olursa olur olmazsa olmaz ne yapayim biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta

Insallah yerlesme kanamasidir canim sonucta adet olmamissin ki. Aslinda gunun itibariyle kan testi yapsan cikar. Idrar testi artik bana bosa yapilan test gibi geliyo. Kesin sonucu adetten cok sonralari olabiliyo ve bazen bosu bosuna negatif almana sebep oluyo.
Ne kadardan beri ugrasiyosun bilmiyorum ama hsg cok basit bi islem. Yap aradan ciksin inan nette bahsedildigi kadar agrili bi islem degil. Adet sancisi gibiydi ama cektirdigin yerde onemli galiba.

Benim iki sene oldu cocuk dusunmeye baslayali. Hep dedikleri hicbir sorunumuz olmadigi. Hsg de rahmim biraz dar cikti ve histereskopi oldum ama ameliyat esnasinda rahim filminden daha da dar oldugu anlasilmis ve oldukca genisletmisler. Insallah sebep budur diyorum ama dr lar bu illa hamile kalmahi engeller de diyemiyorlar. Tum testleri yaptirip sahlamci gitmek lazim. Ondan sonrasi Allaha kalmis.
Ben bu ay bi de 37 oldum yasin verdigi bi acelecigim var tabi.
. Anladım canım. Geçen ay kan testi yaptırdım hüsran oldu o yüzden hiç cesaretim yok. İdrar testi de yaklaşık 9 aydır hiç yapmadım ondan yapasım geldi:) biz de bi yıldır istiyoruz 13 ay oldu hatta :) hormon testlerim ve eşimin spermiyogramı temiz çıktı çok şükür. İki aydır da klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum. Ben de 26 yaşındayım geç değil belki ama olmaması çok yıpratıyor insanı. Ben vajinal ultrasonda zorlanmıyorum artık aylardır alıştım anestesisiz zorlanır mıyım bilmiyorum gerçi :( inşallah sebebi odur da bi an önce kavuşursun bebeğine. Artık tıp çok ilerledi yaşın çok bi etkisi olmadığını düşünüyorum 40lı yaşlarda bile hamile kalınıyor çok rahat.

Valla konu dr lara gelince ben de bi tanesine denk geldim. Allah dr un insaglisini versin diyorum.
Dr una guvenmiyorsan degistir tabi ki.
Ben tup bebek oncesi dr umdan memnundum heralde bi hamilelik durumu olursa ona gidecegim.
Sigarayi ben de iciyorum ayda bikac alkol de kullanirim. Cok istedim sigarayi birakayim ama gunde bi paketten fazla icip hamile kalan arkadaslarimi gorunce olunca oluyo dedim. Bi de o strese girmeyeyim.

Ha bu arada amh yi ultrasondan kontrolle kestirebiliyorlar bazen. Soyle ki muayene de sag da sol da gordukleri yumurta sayisina gore sikinti olup olmadigini tahmin edebiliyorlar. Benim ilk dr yaptirmadi gerek gormedi ama yaptirdigimda da sikintili bi durumla karsilasmadim cok sukur

Ben bir kaç ay ara vereceğim canım tedaviye. Daha gebeliğe hazır değil vücudum. Hamile kalsam bile düşük yaparım.. diğer sağlık sorunumdan kurtulmam lazım. Özellikle dişçiye gitmem lazım. Sonra Gaziantep teki kadın doğumcuları arşınlarım. Ben daha önce bırakmıştım sigarayı 1,5 2 yıl içmedim sonra tekrar başladım evlenmeden önce. Bırakmaya çalıştıkça daha çok içiyorum. Ayda 1-2 defa ben de alkol alıyorum :KK50::KK14:

. Anladım canım. Geçen ay kan testi yaptırdım hüsran oldu o yüzden hiç cesaretim yok. İdrar testi de yaklaşık 9 aydır hiç yapmadım ondan yapasım geldi:) biz de bi yıldır istiyoruz 13 ay oldu hatta :) hormon testlerim ve eşimin spermiyogramı temiz çıktı çok şükür. İki aydır da klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum. Ben de 26 yaşındayım geç değil belki ama olmaması çok yıpratıyor insanı. Ben vajinal ultrasonda zorlanmıyorum artık aylardır alıştım anestesisiz zorlanır mıyım bilmiyorum gerçi :KK43: inşallah sebebi odur da bi an önce kavuşursun bebeğine. Artık tıp çok ilerledi yaşın çok bi etkisi olmadığını düşünüyorum 40lı yaşlarda bile hamile kalınıyor çok rahat.
Rahim filmi cektir bence hayatim.
Olaya bilimsel yaklas sonucta ya sebep olabileceklerden bi tanesini eleyeceksin ya da bi problem varsa vozumune baslayip vakit kaybetmeyeceksin.
Bana o kadar cok hicbi probleminiz yok deyince ben artik bi sorun bulununca seviniyorum aa ne guzel belki bundan olmuyodur diye

Esimle dalga geceriz bazen tipimizi mi begemedi yukardan diye :)
Ya tabi dedigin gibi. Ben su fikre de alistirmaya calisiyorum kendimi. Belki hic olmayacak. Simdiye kadar hayatimda bi cocugum yoktu ve mutluydum. Esimle de mutluyum. Ha yine deneyecegiz psikoloji ve maddiyat izin verdigi muddetce ama dunyanin da sonu degil.
Olursa olur olmazsa olmaz ne yapayim biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta

Aynen canım katılıyorum sana biz de eşimle öyleyiz olursa olur olmazsa olmaz. Denemekten vaz geçecek miyiz yok. Zaten yapmaya yapıyoruz. Kendimizi hırpalamaya da değmez.

Olaya bilimsel yaklas sonucta ya sebep olabileceklerden bi tanesini eleyeceksin ya da bi problem varsa vozumune baslayip vakit kaybetmeyeceksin.
Bana o kadar cok hicbi probleminiz yok deyince ben artik bi sorun bulununca seviniyorum aa ne guzel belki bundan olmuyodur diye

Çektireceğim de onun için temiz bir yer lazım enfeksiyon kapmamak için.

Ben bir kaç ay ara vereceğim canım tedaviye. Daha gebeliğe hazır değil vücudum. Hamile kalsam bile düşük yaparım.. diğer sağlık sorunumdan kurtulmam lazım. Özellikle dişçiye gitmem lazım. Sonra Gaziantep teki kadın doğumcuları arşınlarım. Ben daha önce bırakmıştım sigarayı 1,5 2 yıl içmedim sonra tekrar başladım evlenmeden önce. Bırakmaya çalıştıkça daha çok içiyorum. Ayda 1-2 defa ben de alkol alıyorum :KK50::KK14:
Bazen ara vermek ozellikle psikolojik olarak iyi geliyor kafandan atiyorsun. Ve bu isler tamamen hazir olmakla alakali. Kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman. Diger saglik sorunun cok onemli bisey degildir umarim.
Dr lar sigara uzerinde duruyorlar ama dedigim gibi cok ornek var o sekilde gebe kalan. Bilmiyorum belki de bahaneler uretiyorum ama gercekten bi de onun strwsiyle ugrasamam su an

Çektireceğim de onun için temiz bir yer lazım enfeksiyon kapmamak için.
Ardindan antibiyotik veriliyo muydu onu hatirlayamadim.
Gecenler 3 senedir cocuk isteyen benle yasit arkadasim rahim filmi ardindan ilk ay hamile kaldi. Aman dr fln istemiyorum diye cok diretmisti ama zaman kaybetti sadece.
Kizlar bu arada yarida birakirsam bilin ki sarjim bitti

Bazen ara vermek ozellikle psikolojik olarak iyi geliyor kafandan atiyorsun. Ve bu isler tamamen hazir olmakla alakali. Kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman. Diger saglik sorunun cok onemli bisey degildir umarim.
Dr lar sigara uzerinde duruyorlar ama dedigim gibi cok ornek var o sekilde gebe kalan. Bilmiyorum belki de bahaneler uretiyorum ama gercekten bi de onun strwsiyle ugrasamam su an

Hiç stres yapma canım. Diğer sağlık sorunlarım çok ciddi değil çok şükür diş uğraştıracak epey o ürkütüyor :KK17:

Ardindan antibiyotik veriliyo muydu onu hatirlayamadim.
Gecenler 3 senedir cocuk isteyen benle yasit arkadasim rahim filmi ardindan ilk ay hamile kaldi. Aman dr fln istemiyorum diye cok diretmisti ama zaman kaybetti sadece.
Kizlar bu arada yarida birakirsam bilin ki sarjim bitti

Sorun değil canım. Hsg nin sıvısı bildiğim kadarıyla tıkanıklıkları açabiliyormuş. Belki onun faydasıdır. Sen ne kadar süredir evlisin canım

Evet ya sebepsiz yere olmaması çok kötü:( ben de şimdi rahim filmine bağlıyorum onu da çektirince başka bişeye Sararım :))

aynen öyle oluyo canım. bi sonra ki şeyi araştırmaya dalıyosun bu sefer. o yüzden diyorum ya artık yeni bişey öğrenmek istemiyorum
Evet çok şey bilmek de iyi değil dimi :) ayy stresten içtiğim sigaranın haddi hesabı yok ne güzel azaltmıştım bırakçam sandım :( midem bulanıyor kokusundan ama içiyorum deli gibi of of

Back
X