Valla konu dr lara gelince ben de bi tanesine denk geldim. Allah dr un insaglisini versin diyorum.Canım hayırlısı ile kavuşursun inşallah yavruna. Doktorlar diğer hastaları bekletmemek için acele ediyorlar en azından benimki öyle. Tam tanı koymak için gerek olan hiçbir testi yapmıyorlar. Ben harici olarak amh testi istedim doktor şaşırdı. Nerden biliyor bunu gibisinden. Dış görüntümüze bakıp sağlık sorunu olmaz ön yargısına varıyorlar. Ben sigara kullanıyorum. Ama doktor bana hiç sormadı ve uyarmadıda. Ben bilinçli olayım olmayayım sana para veriyoruz işini yapsana. Doktor değiştireceğim bu yüzden. Doktor dediğin tam tetkik yapmalı. Hamile kalmayla iş bitmiyor. Düşük yapma ihtimali de var neticede. Dha önce başıma geldiği için biliyorum. Ay gerildim yine kusura bakmayın.
Dr una guvenmiyorsan degistir tabi ki.
Ben tup bebek oncesi dr umdan memnundum heralde bi hamilelik durumu olursa ona gidecegim.
Sigarayi ben de iciyorum ayda bikac alkol de kullanirim. Cok istedim sigarayi birakayim ama gunde bi paketten fazla icip hamile kalan arkadaslarimi gorunce olunca oluyo dedim. Bi de o strese girmeyeyim.
Ha bu arada amh yi ultrasondan kontrolle kestirebiliyorlar bazen. Soyle ki muayene de sag da sol da gordukleri yumurta sayisina gore sikinti olup olmadigini tahmin edebiliyorlar. Benim ilk dr yaptirmadi gerek gormedi ama yaptirdigimda da sikintili bi durumla karsilasmadim cok sukur