Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Öyle demek istemiyorum ama öyle galiba umutlarım tükendi artık olmuyor ortada bi problem var ama doktorlar yok diyor problem olmasa olurdu 16 ay içinde. Nasip diyorum belki de bizim nasibimizde yoktur çocuk. Ya arkadaşlar var 1 yıl iki yıl ara veren ama ilk istediği ayda gebe kaldılar maşallah ama bizde tık yok inanın içim kan ağlıyor birinin hamile olduğunu duyunca. Ne kadar zor bi sınavmış. Keşke hiç evlenmeseydim de bu duyguyu bilmeseydim diye bile düşünmeye başladım artık
Bide soruyolar sen ikinciyi yapmıyomusun yap kardessiz kalmadın sanki olduda yapmadık

Bide soruyolar sen ikinciyi yapmıyomusun yap kardessiz kalmadın sanki olduda yapmadık
Aynen ya işte çocuğu olmayan herkes aynı dertlerden muzdarip aynı yorumlara maruz kalıyor. Bu durum beni antisosyal de yapıyor kimseyle görüşmekte istemiyorum bu durumda. Allah sonumuzu hayretsin inş

Belim orta yerinden ayrılacakmış gibi ağrıyor.başka da birşey hissetmiyorum..iğnenin 14.günü ..ne Zaman adet olurum :(

Yaaaa 12.gün zaman geçmiyor resmen. Denemek için 5liralik testlerden aldım. Cikacagini sanmiyorum gerçide aksama dogru yapicam ilk idrar kacti çünkü.

Yaaaa 12.gün zaman geçmiyor resmen. Denemek için 5liralik testlerden aldım. Cikacagini sanmiyorum gerçide aksama dogru yapicam ilk idrar kacti çünkü.
Yap bakalım bizede hbr ver şimdi yapsana ben nezaman denk gelirse ozaman yapmıştım varsa acıkta olsa çıkar inş vardır

Yap bakalım bizede hbr ver şimdi yapsana ben nezaman denk gelirse ozaman yapmıştım varsa acıkta olsa çıkar inş vardır

Inatya her 20dk bi tuvalete giden ben şimdi gelmiyo :) ama cikmaz diye dusunuyorum. Erken gebelik testlerinden olsa inanirdim sonuca.negatif ciksada moralimi bozmaz yani. Ama benim baya baya sancim geliyo gidiyo. Sürekli adetim geliyo gibi oluyo

Inatya her 20dk bi tuvalete giden ben şimdi gelmiyo :) ama cikmaz diye dusunuyorum. Erken gebelik testlerinden olsa inanirdim sonuca.negatif ciksada moralimi bozmaz yani. Ama benim baya baya sancim geliyo gidiyo. Sürekli adetim geliyo gibi oluyo
Yap kurtul bende alcam bugün bayramın 3.günü yapcam hemen 12.gün 1-2damla yeterli

Ama erken gebelik testinden al. Diğerleri güvenilir değil
Alcam bugün 1-2tane 5tlkik 1tanede erken gebelik alcam benimnekadar erken öğrenirsen okadar erken iğnem başlıyo çünkü 4tane karnımda oldü kan pıhtılaşma sı var +kan uyuşmazlığı of of hamile kalmak ayrı dert gelişip sağlıklı doğurmak ayrı dert yani bende

Alcam bugün 1-2tane 5tlkik 1tanede erken gebelik alcam benimnekadar erken öğrenirsen okadar erken iğnem başlıyo çünkü 4tane karnımda oldü kan pıhtılaşma sı var +kan uyuşmazlığı of of hamile kalmak ayrı dert gelişip sağlıklı doğurmak ayrı dert yani bende

Aynen canim yaa baya problem.. kanda ver istersen

Merhaba kızlar
Ben geçen ay çatlatma iğnesini 2 adet karından yapmıştım. Progesteron um 10 çıkmıştı. Adet oldum. Bu ay 13.gün yumurtam 21.5 mm idi. Tek doz çatlatma yapalım yardımı olur dedi dr um. Ancak bu sefer hemşire koldan uygulattı. Bugün iğnenin 9. Günü. Progesteron 14.5 çıktı. İnşallah olmuştur olmadıysa adet olunca tüp bebek ilaçlarına başlıyoruz.

Back
X