Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım 13. gün yapmışsın sanırım testi iğne etkisi geçmiş olması lazımdı sana tavsiyem erken gebelik testlerini boşver ucuz testlerden almanı öneririm benim de 13. gün yok denecek kadar azdı görünmüyodu doğru bişey ama 14. gün çok net bi çizgi çıkmıştı hemen yarın tekrarla adet gelmedikçe umut vardır canım

Teşekkür ederim :) Herkes erken gebelik testlerini öneriyor yapim dedim ama inşallah yanılmıştır :(

Ben de simdiye kadar hep erken gebelik testlerinden aldim ki o parayla zaten kan testi yaptirabiliyorsunuz.
Yalniz su dikkatimi cekti; artik pahali testlerden almamaya karar verip bi eczaneye girip ozellikle ucuz olmasini belirttigim halde min 15 tl lik testler cikardilar. Israrla 5 tl ye de testler oldugunu soyleyince bana en sonunda mavi beyaz marka bir test verdi ki simdiye kadar yaptigim testler dogruydu. Ki 5 tl lik testin uzerinde de %99 dogru saptar ibaresi var.
Eczaneler ellerindeki en pahali urunleri satmak istiyor her zaman

Kızlar klomen+otriville sonrası adet olduktan sonra kist olma ihtimali var mı? :KK34:

Arkadaşlar merhaba, 20 eylülde ovitrelle iğnesi oldum, 6 gün sonra da erken gebelik testi aldım silik çift çizgi çıktı 9. gününde normal test aldım 2. çizgi silik çıktı. iğne etkisi midir acaba

Arkadaşlar merhaba, 20 eylülde ovitrelle iğnesi oldum, 6 gün sonra da erken gebelik testi aldım silik çift çizgi çıktı 9. gününde normal test aldım 2. çizgi silik çıktı. iğne etkisi midir acaba
İğnenin etkisidir iğnede hcg hormon u var bende dayanamadım 6.gün yaptım dilik pozitif çoktı 13.gün yaptım çıkmadı 19unda hastalandım 13.gün tekrarlayın testi eger ogünde silik çizgi çıkara kan testi yaptırın

İğnenin etkisidir iğnede hcg hormon u var bende dayanamadım 6.gün yaptım dilik pozitif çoktı 13.gün yaptım çıkmadı 19unda hastalandım 13.gün tekrarlayın testi eger ogünde silik çizgi çıkara kan testi yaptırın
Canim ya adet olduktan sonra kist olma durumu oluyormu bende adet oldum 19.gunumde şimdi kendim klomene baslicam kontrole doktora giderim diyorum doktora

peki kan testinde mesela bugün yaptırsam doğru sonucu alır mıyım

Canim ya adet olduktan sonra kist olma durumu oluyormu bende adet oldum 19.gunumde şimdi kendim klomene baslicam kontrole doktora giderim diyorum doktora
Oluyor bilginiz olsun klomen doktora danışmadan kullanmayın ilerde daha nüyük sorun olabilir yumurta kar büyüdüğü için çatlamazsa kistoluyo

9. gün bugün dün aksam 2. kez test yaptığımda silik çıktı ama dediğiniz gibi iğne etkiside olabilir, umutlanmakta istemiyorum. kan testinde de iğneden dolayı yanılma payı var mıdır bunu merak ediyorum.
var
9. gün bugün dün aksam 2. kez test yaptığımda silik çıktı ama dediğiniz gibi iğne etkiside olabilir, umutlanmakta istemiyorum. kan testinde de iğneden dolayı yanılma payı var mıdır bunu merak ediyorum.
varcanım biraz daha bekle vence en azından pzrtesi salı garanti olur

Beklemek zor sma
aynen en azından haftasonunu atlatalım bir, teşekkür ederimm:)
hbr et benide bende yarın iğnemi olucam hayırlısı ile

Selam arkadaşlar

Haziran ve temmuz aylarında klomen ve çatlama iğnesiyle gebe kalmaya çalıştım. Kafamı çok taktım. Pcos sendromum vardı fakat düzenli adet oluyordum(37gün) ilaçsız.

Agustos ayında kullanmak istemedim kısa süre olmasına rağmen beni yıpratmıştı. 18 agustos regli olduktan sonra eylül de gebe olduğumu öğrendim.
Sizlere motivasyon olsun diye yazıyorum.

Adet takip programı ile ilişki günlerini ayarlayıp yumurtlama tahmin edilen günlerde her gün ilişkiye girdik.

Umudunuzu kaybetmeyin Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Selam arkadaşlar

Haziran ve temmuz aylarında klomen ve çatlama iğnesiyle gebe kalmaya çalıştım. Kafamı çok taktım. Pcos sendromum vardı fakat düzenli adet oluyordum(37gün) ilaçsız.

Agustos ayında kullanmak istemedim kısa süre olmasına rağmen beni yıpratmıştı. 18 agustos regli olduktan sonra eylül de gebe olduğumu öğrendim.
Sizlere motivasyon olsun diye yazıyorum.

Adet takip programı ile ilişki günlerini ayarlayıp yumurtlama tahmin edilen günlerde her gün ilişkiye girdik.

Umudunuzu kaybetmeyin Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım klomen kullanıp adet oldugunda çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldun hatırlıyor musun.? benım bugun 18.günüm iğneden sonra ama takvime göre de standart adet günüm bugün ..hep adet olacakmışım gibi ağrı, gaz ve ishal belirtileri var ve su gibi kimi zaman kremsi akıntım da var. ayrıca goguslerım acıyor ve yüz üstü yatamıyorum test yapmaya da korkuyorum yapamıyorum :(:(

Back
X