Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım klomen kullanıp adet oldugunda çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet oldun hatırlıyor musun.? benım bugun 18.günüm iğneden sonra ama takvime göre de standart adet günüm bugün ..hep adet olacakmışım gibi ağrı, gaz ve ishal belirtileri var ve su gibi kimi zaman kremsi akıntım da var. ayrıca goguslerım acıyor ve yüz üstü yatamıyorum test yapmaya da korkuyorum yapamıyorum :KK43::KK43:

İlkinde hiç unutmuyorum eşimin köyündeydik. 18. Gündü. Hala olmamıştım kesin gebeyim dedim. Maalesef ertesi gün adet oldum. Gebelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı canım. Biraz daha bekle. Belki de bebişin seninledir.

Selam arkadaşlar

Haziran ve temmuz aylarında klomen ve çatlama iğnesiyle gebe kalmaya çalıştım. Kafamı çok taktım. Pcos sendromum vardı fakat düzenli adet oluyordum(37gün) ilaçsız.

Agustos ayında kullanmak istemedim kısa süre olmasına rağmen beni yıpratmıştı. 18 agustos regli olduktan sonra eylül de gebe olduğumu öğrendim.
Sizlere motivasyon olsun diye yazıyorum.

Adet takip programı ile ilişki günlerini ayarlayıp yumurtlama tahmin edilen günlerde her gün ilişkiye girdik.

Umudunuzu kaybetmeyin Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım darısı da bizim başımıza olsun inş :dua:

iğneyi pazartesi akşamı vuruldum beklemedeyim inşallah olur bu ay

Bende ilk iğnemi 4 ekimde oldum ovitrelle
Umarım güzel haberler alırız
Bugun çatlayıp catlamadigina bakacak dr
:KK51:

İnşallah Allahım nasip etsin. Benim 2. denemeydi bu ay. Pco olduğum için umutlanmıyorum. Ama doktorum umutlu.
Benim de üçüncü canım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ikincide yani inşallah sağlıklı gebelik nasip olsun

Merhaba☺️ Benim sizlere bir sorum var.4 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz:) Bi çok kez doktora gittim ama daha erken diye herhangi bir tedavi yapılmadı testlerde bi problem yoktu çünkü. Geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım maalesef negatif bu ay 2.aşılamamı yaptırdım beklemedeyim. Geçen hafta çarşamba 28.09da çatlatma iğnesi yaptım cuma günüde aşılama yapıldı 30.09da. Sonra pazartesi günü aşırı ağrı sebebi ile hastaneye gittim kan testi yaptılar hcg de varmış ve 81 çıktı.Ümitlenmedim iğne etkisi diye tabi ama bugün tekrar yaptırdım 6.17 çıktı.çatlatma iğnesinin 11.günü acaba hala ilaç etkisimi yoksa bi umut varmıdır.?Beta hcg olan bütün konulara baktım ama rakamlar çok değişik kafam karıştı

Merhaba☺️ Benim sizlere bir sorum var.4 yıldır evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz:) Bi çok kez doktora gittim ama daha erken diye herhangi bir tedavi yapılmadı testlerde bi problem yoktu çünkü. Geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım maalesef negatif bu ay 2.aşılamamı yaptırdım beklemedeyim. Geçen hafta çarşamba 28.09da çatlatma iğnesi yaptım cuma günüde aşılama yapıldı 30.09da. Sonra pazartesi günü aşırı ağrı sebebi ile hastaneye gittim kan testi yaptılar hcg de varmış ve 81 çıktı.Ümitlenmedim iğne etkisi diye tabi ama bugün tekrar yaptırdım 6.17 çıktı.çatlatma iğnesinin 11.günü acaba hala ilaç etkisimi yoksa bi umut varmıdır.?Beta hcg olan bütün konulara baktım ama rakamlar çok değişik kafam karıştı
Benim 15.günü 4 çıkmıştı.adet olmuştum..

Canım benim 9. gün 9.91 çıkmıştı 14. gün 14.6 çıktı hamileydim sonu düşük oldu tabi

Canım benim 9. gün 9.91 çıkmıştı 14. gün 14.6 çıktı hamileydim sonu düşük oldu tabi
Bu sabırsızlık olmasa keşke ama testlerde hep 0 olunca şimdiye kadar 6 benim için büyük rakam☺️doktorumda erken henüz dedi ilacın etkisi demedi ama burda cevap almak ihtiyacım oldu. İlk zamanlarımdan bu yana hep takip ediyorum

Bu sabırsızlık olmasa keşke ama testlerde hep 0 olunca şimdiye kadar 6 benim için büyük rakam☺️doktorumda erken henüz dedi ilacın etkisi demedi ama burda cevap almak ihtiyacım oldu. İlk zamanlarımdan bu yana hep takip ediyorum
13. gün tekrar yaptır katlamissa olmuştur canım

Kizlar benimde bugün13 günüm ama bütün gece soltarafimin agrisindan uyuyamadim halada devam ediyo böyle olan varmiydi

Back
X