Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Tamam canım zaten ya hasta olurum ya da test yaparım evde testim var bir tane hala Ağrılar var adet yok allahım inşallah bu ay nasip etmiştir gönlünde olan herkese :))
Bende de öyle canım yaa agrım aynı adet olcakmısım bakıyorum hala yok yarın olucam heralde diyorum

Tamam canım zaten ya hasta olurum ya da test yaparım evde testim var bir tane hala Ağrılar var adet yok allahım inşallah bu ay nasip etmiştir gönlünde olan herkese :))
Aminnn aminnnn aynı anda aynı müjdeyi versek keske canım Allah hepimize nasip etsin

Günaydın kızlar:( heyecanla uyandım sabah test yapabilmek için zaten gece uyku gözümü tutmadı ... Ama adet olmuşum :( olmadı bu ay da olmadı ne yazık ki :( inşallah sizden güzel haberler alırız

Günaydın kızlar:KK43: heyecanla uyandım sabah test yapabilmek için zaten gece uyku gözümü tutmadı ... Ama adet olmuşum :KK43: olmadı bu ay da olmadı ne yazık ki :KK43: inşallah sizden güzel haberler alırız
Gece bende hiç uyuyamadım canım ama karnım hala agrıyo bugün gelir gibi benimde olmazsa yarın yaparım test bende. Üzülme kafamıza cok taktıgımz içinde böyle beklemediğimz anda cıkıp gelcekler

Gece bende hiç uyuyamadım canım ama karnım hala agrıyo bugün gelir gibi benimde olmazsa yarın yaparım test bende. Üzülme kafamıza cok taktıgımz içinde böyle beklemediğimz anda cıkıp gelcekler
Hatta seni de merak ettim naptı ki diye benim adet günüm yarın normalde karnım agrıdgı için olcam gibi geliyo dünden beri ben 26 günde bi oluyorum genelde

Hatta seni de merak ettim naptı ki diye benim adet günüm yarın normalde karnım agrıdgı için olcam gibi geliyo dünden beri ben 26 günde bi oluyorum genelde
Canım inşallah senin bebiş sana tutunmuştur. Şimdi sana odaklanalım biz ;) ben de bu ay aşılamaya geçeceğim artık nasip işte yapacak birşey yok

Canım inşallah senin bebiş sana tutunmuştur. Şimdi sana odaklanalım biz :KK66: ben de bu ay aşılamaya geçeceğim artık nasip işte yapacak birşey yok
Öyle canım nasip tabi zamanı var demek ben bu ayda olmazsa zaten gercekten kafamdan silmek istiyorum basarabilirsem tabi. Artık beklemek istemiyorum her ay bosa cıkmasını yasamak istemiyorm en azından kabullensem bu kadar olmaz

Merhaba herkese iğne etkisi geçti gitti benim test negatif artık sanırım olmadı zaten bi belirtim de yok :işsiz:

Eklentiler

• cameringo_20161013_072942.webp
    cameringo_20161013_072942.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 65
Gunaydin canim bugün iğneden sonra16 günüm test yaptim negatif çıktı cokta agrimvar
Adet olmana kaç gün vardı peki? . Benimde bugun 15. Günüm iğneden sonra normalde yarın adet olmam gerekiyo karnım cok agrıyo ama adet olcakmısım gibi o yüZden test yapmak istemiyorum nasıl olsa adet olcan bosver diyorum her ay yasadıgım gibi

Öyle canım nasip tabi zamanı var demek ben bu ayda olmazsa zaten gercekten kafamdan silmek istiyorum basarabilirsem tabi. Artık beklemek istemiyorum her ay bosa cıkmasını yasamak istemiyorm en azından kabullensem bu kadar olmaz
Ben de her ay bu ay da olmazsa bundan sonra düşünmeyeceğim bırakacağım ne Zaman olacaksa olur zaten diyorum ama başaramıyorum ne yazık ki :(

Ben de her ay bu ay da olmazsa bundan sonra düşünmeyeceğim bırakacağım ne Zaman olacaksa olur zaten diyorum ama başaramıyorum ne yazık ki :KK43:
Canım seninde öyle belki üstüne olma durumu oluyomus ya kaç kişide duydum rengi acıksa 3 gün suruyosa yerlesme kanaması diyolar

İğneden sonra kaçıncı günün ? Belki daha erken olduğu için idrarda görünmüyor olabilir dur bakalım hayırlsı olsun inşallah
10. gün bitti canım pazartesi kanda 3,72 çıkmıştı beklicem bakalım daha günüm var belirtim yok ama

Back
X