Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR..GECEN KIŞ GEBELİK KAYBIM OLDU KORUNMAYI BIRAKTIK 7. AY HALA BİŞE YOK ACAYİP KAFAYA TAKAR OLDUK :KK43: HERKESİN COCUGU OLDU BİRAZ MAHALLE BASKISI GİBİ BİRŞEYDE OLUYOR BÖYLE OLUNCA KENDİNİZİ EKSİK HİSSEDİYORSUNUZ DR. GİTTİM BİŞEMİ VAR DİYE Bİ SORUN GÖZÜKMÜYOR AMA TAKİP YAPTIRMAK İSTEDİM..NEYSE KLOMEN VERDİ ADETİN 5. GÜNÜ BAŞLADIM 5 GÜN GÜNDE 2 TANE İÇTİM ADETİN 10. GÜNÜ DR GİTTİM 2 TANE YUMURTA VAR 27 MM DEDİ VE BUGÜN MUHAKAK İĞNE OLMAN LAZIM DEDİ İĞNEYİ DE OLDUK CALIŞMADA YAPIYORUZ AMA BENİM YİNEDE UMUDUM AZALDI YUMURTALAR COK BÜYÜK GELDİ AMA FAZLA TAKMAKTA İSTEMİYORUM Bİ SORUN OLSA DR SÖYLERDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. EŞİMDE DE BEN DE DE SIKINTI YOK İNFİLATİF OLUCAZ DİYE KORKUYORUM :KK43:
Canim benim de aynı senin gibi oldu mart ayında düşük yaptim ondan sonra bir daha olmadi bende geçen ay klomen kullandım olmadi bu ay yeniden klomen basladim bakalim hayirlisi bizim için umutsuz olma herşeyin vakti zamanı var arkadaşım

Canim benim de aynı senin gibi oldu mart ayında düşük yaptim ondan sonra bir daha olmadi bende geçen ay klomen kullandım olmadi bu ay yeniden klomen basladim bakalim hayirlisi bizim için umutsuz olma herşeyin vakti zamanı var arkadaşım

ilki normal yolla oldu ama şimdi ne sorun var anlamıyorum benden sonra kürtaj olan herkes cevremde hamile :KK43: bugün bunaldım biraz bazı yorumları okudukcada iyice moralim bozuldu

Selam kızlar ben de bugün tekrar kontrole gittim bu gece 12 de çatlatma iğnesi vurulacak pazartesi sabah 11 de aşılama işlemi yapılacak. Doktorum ben çok üzülüyorum diye aşılamada olma ihtimali de düşük olmazsa üzülüp ağlayarak gelmek yok dedi. Aynı Zamanda çoğul gebelik olma ihtimali de var tabi. Sağ 2 solda 1 yumurta oluştu bu ay. Bakalım artık hayırlısı olsun. Umarım hepimiz en kısa sürede güzel haberlerimizi alırız.

Selam kızlar bütün yorumları okumaya çalıştım gördüm ki tek dert bende değilmiş kimse ilk tedavide hamiş olamamış okurken gözlerim doldu valla bende çatlatma iğnesi sonrası beklemedeyim 9.gün bugün biraz kasık ağrım var çok da umudum yok ama yinede Allah'tan ümit kesilmez Allah yardımcımız olsun canlar

V Violet_79 Evenness Evenness kızlaarr napiyosunuz kaç aydır konuşamıyoruz :)) bikaç Aydır baya bişiler yaşadım ben :)) iki ay başarısız klomen ve çatlatma iğnesinden sonra doktorumu değiştirip bi profa gittim. Prof direk hsg çekilmem gerektiğini sol tarafımda bişilerden şüphelendiğini söyledi. Eksik bikaç kan testim de vardı onları da yaptı yine bi problem çıkmadı. Hsg ise tam bi faciaydı sonuç :)) sol tüp berbat hidrosalpenks diye bişi çıktı. Sağ taraf açık gibi ama tam anlamıyla açık değil dedi doktor. Soldaki olaydan ötürü embriyo zehirlenir tüp bebek bile tutmaz düşer dedi. Laparoskopiyle bunu aldırman Lazım dedi başka bi doktora gönderdi beni. Sonuç oldum ameliyat:)) sol tüpüm alındı kurtuldum çok şükür. Şuan yatıyorum hala bi yandan korkular bi yandan ağrılar :)) en azından artık şansım daha yüksek. Daha dikişlerim alınmadı haftaya gidicem. 6 ay normal yoldan denersiniz olmazsa tüp bebek dedi. Bunu buraya yazma sebebim de klomen tedavisinden sonuç alamayan arkadaşlar mutlaka hsg çektirsin boşuna hem zaman kaybı hem de psikolojik yıkım yaşamasın kimse :KK43: inşallah sizlerden müjdeli haberler alırım :)

Son düzenleme:
sl
Selam kızlar ben de bugün tekrar kontrole gittim bu gece 12 de çatlatma iğnesi vurulacak pazartesi sabah 11 de aşılama işlemi yapılacak. Doktorum ben çok üzülüyorum diye aşılamada olma ihtimali de düşük olmazsa üzülüp ağlayarak gelmek yok dedi. Aynı Zamanda çoğul gebelik olma ihtimali de var tabi. Sağ 2 solda 1 yumurta oluştu bu ay. Bakalım artık hayırlısı olsun. Umarım hepimiz en kısa sürede güzel haberlerimizi alırız.
slm canım bende bu gece 12 ğne 11 bucuk gibi asılama ınsallah olur ıkımizde daha önce asılama yaptırdın mı sen

V Violet_79 Evenness Evenness kızlaarr napiyosunuz kaç aydır konuşamıyoruz :)) bikaç Aydır baya bişiler yaşadım ben :)) iki ay başarısız klomen ve çatlatma iğnesinden sonra doktorumu değiştirip bi profa gittim. Prof direk hsg çekilmem gerektiğini sol tarafımda kişilerden şüphelendiğini söyledi. Eksik bikaç kan testim de vardı onları da yaptı yine bi problem çıkmadı. Hsg ise tam bi faciaydı sonuç :)) sol tüp berbat hidrosalpenks diye bişi çıktı. Sağ taraf açık gibi ama tam anlamıyla açık değil dedi doktor. Soldaki olaydan ötürü embriyo zehirlenir tüp bebek bile tutmaz düşer dedi. Laparoskopiyle bunu aldırman Lazım dedi başka bi doktora gönderdi beni. Sonuç oldum ameliyat:)) sol tüpüm alındı kurtuldum çok şükür. Şuan yatıyorum hala bi yandan korkular bi yandan ağrılar :)) en azından artık şansım daha yüksek. Daha dikişlerim alınmadı haftaya gidicem. 6 ay normal yoldan denersiniz olmazsa tüp bebek dedi. Bunu buraya yazma sebebim de klomen tedavisinden sonuç alamayan arkadaşlar mutlaka hsg çektirsin boşuna hem zaman kaybı hem de psikolojik yıkım yaşamasın kimse :KK43: inşallah sizlerden müjdeli haberler alırım :)
Selam hanimlar. Aslinda senin icin sevindim canim yani bu sorunu bulduklari anlamina geliyor ki insallah bu 6 ay icerisinde hamile kalirsin dogal yoldan.
Hsg onemli ve ilk basta yapilmasi gereken seylerden biri yani en azindan 6 ay kendiliginden gebelik olusmazsa diyeyim,inan cok iyi yapmissin dr degistirmekle. Ha bir de spermiyogram cok onemli tabi.

Ben de ikinci tup bebikosu denemesine basladim ;)
Embriyolarima genetik test yapilacak heyecanla sonucu bekliyorum.
Saglikli cikmazsa diye de cok korkuyorum bakalim kismet insallah saglikli cikarlar. Su an dondurulmus bebis adaylarim var.
Artik tup bebek topigindeyim anlayacaginiz :))

Selam hanimlar. Aslinda senin icin sevindim canim yani bu sorunu bulduklari anlamina geliyor ki insallah bu 6 ay icerisinde hamile kalirsin dogal yoldan.
Hsg onemli ve ilk basta yapilmasi gereken seylerden biri yani en azindan 6 ay kendiliginden gebelik olusmazsa diyeyim,inan cok iyi yapmissin dr degistirmekle. Ha bir de spermiyogram cok onemli tabi.

Ben de ikinci tup bebikosu denemesine basladim :KK66:
Embriyolarima genetik test yapilacak heyecanla sonucu bekliyorum.
Saglikli cikmazsa diye de cok korkuyorum bakalim kismet insallah saglikli cikarlar. Su an dondurulmus bebis adaylarim var.
Artik tup bebek topigindeyim anlayacaginiz :))
Ben de senin adına çok sevindim canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :) senin de çekilmişti dimi hsg :) biz konuşurken tüp bebik denemiyordun dimi o zaman hepimiz çatlatma iğnesi yaptırdık diye hatırlıyorum :) eşime spermiyogram yapılmıştı zaten onda da güzel çıkmıştı sonuç:) şimdi tek tüpe düştüm iki yumurtalık da duruyo buna da şükür abuk subuk şeyler okuyorum psikom bozuldu sol tüpü olmayanın kızı olmazmış falan ayyy dokunsalar ağlıcam modundayım :))

Ben de senin adına çok sevindim canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :) senin de çekilmişti dimi hsg :) biz konuşurken tüp bebik denemiyordun dimi o zaman hepimiz çatlatma iğnesi yaptırdık diye hatırlıyorum :) eşime spermiyogram yapılmıştı zaten onda da güzel çıkmıştı sonuç:) şimdi tek tüpe düştüm iki yumurtalık da duruyo buna da şükür abuk subuk şeyler okuyorum psikom bozuldu sol tüpü olmayanın kızı olmazmış falan ayyy dokunsalar ağlıcam modundayım :))
Amaan yok be gulum bilimsel aciklamasi yok, batil seylere inanma. Ameliyat olman da cok iyi olmus vesile olur insallah ta tup bebekle fln ugrasmazsin.
O konusmamizdan bi sene once bi tup bebek tedavisi yapmistim. Sizinle konustugumuzda tedaviye hazirlaniyodum o ay ertelendi diye pas gecmeyeyim de yumurta takibi yapayim demistim.
Ay su genetik testten bi gecseydi embriyolarim hayirlisiyla.
Keske Evenness Evenness gelse de kizlaar ben hamileyim dese moral olsa hepimize.

Amaan yok be gulum bilimsel aciklamasi yok, batil seylere inanma. Ameliyat olman da cok iyi olmus vesile olur insallah ta tup bebekle fln ugrasmazsin.
O konusmamizdan bi sene once bi tup bebek tedavisi yapmistim. Sizinle konustugumuzda tedaviye hazirlaniyodum o ay ertelendi diye pas gecmeyeyim de yumurta takibi yapayim demistim.
Keske Evenness Evenness gelse de kizlaar ben hamileyim dese moral olsa hepimize.
Hıı şimdi anladım canım. İnşallah nasıl hayırlısıysa öylesi olsun. Geçer geçer Allah'ın izniyle merak etme iyi düşünelim iyi olsun. Aynen @Evenness nerelerdesin :)

Hıı şimdi anladım canım. İnşallah nasıl hayırlısıysa öylesi olsun. Geçer geçer Allah'ın izniyle merak etme iyi düşünelim iyi olsun. Aynen @Evenness nerelerdesin :)
Bizimkine de sebepsiz interfilite diyorlar ama iste olmayinca da olmuyo. Hadi insallah ardiardina guzel haberler vericez

Aynen ya en zoru da beklemek:) inşallah inşallah ben de inanıyorum olucak Yeni yıla annişko olarak giricez :p
Ay insallah Allahim duy sesimizi.
Sen yine de garantiye al ovulasyon testiyle gunlerini kacirma tatlim. Klomen catlatma ignesi de her ay her ay yapma bence.
Illa ki hormon dengesini bozuyor cunku.
Ben de umarim haftaya guzel genetik sonuclarimla gelirim

V Violet_79 Evenness Evenness kızlaarr napiyosunuz kaç aydır konuşamıyoruz :)) bikaç Aydır baya bişiler yaşadım ben :)) iki ay başarısız klomen ve çatlatma iğnesinden sonra doktorumu değiştirip bi profa gittim. Prof direk hsg çekilmem gerektiğini sol tarafımda bişilerden şüphelendiğini söyledi. Eksik bikaç kan testim de vardı onları da yaptı yine bi problem çıkmadı. Hsg ise tam bi faciaydı sonuç :)) sol tüp berbat hidrosalpenks diye bişi çıktı. Sağ taraf açık gibi ama tam anlamıyla açık değil dedi doktor. Soldaki olaydan ötürü embriyo zehirlenir tüp bebek bile tutmaz düşer dedi. Laparoskopiyle bunu aldırman Lazım dedi başka bi doktora gönderdi beni. Sonuç oldum ameliyat:)) sol tüpüm alındı kurtuldum çok şükür. Şuan yatıyorum hala bi yandan korkular bi yandan ağrılar :)) en azından artık şansım daha yüksek. Daha dikişlerim alınmadı haftaya gidicem. 6 ay normal yoldan denersiniz olmazsa tüp bebek dedi. Bunu buraya yazma sebebim de klomen tedavisinden sonuç alamayan arkadaşlar mutlaka hsg çektirsin boşuna hem zaman kaybı hem de psikolojik yıkım yaşamasın kimse :KK43: inşallah sizlerden müjdeli haberler alırım :)

Çok geçmiş olsun canım. Sol tüpüm alındı derken temizlendi manasinda mi dedin? Ben 2. Kimyasalimi yasadim eylulde. Devlet hastanesine gideceğim yakinda. Enfeksiyon falan mi var diye? Devlete hic gitmemistim. Bi de devlet hastanesine bakayim diyorum. Onlarin da verdikleri ilaca ve hastaya verdikleri degere pek guvenmiyorum gerçi. Ne yapacagimi sasirdim..:KK43:

Insallah guzel haberinizi alirim kizlar. Eylulde kimyasal gebelik oldu bende. Pek girmiyorum eskisi gibi tedavi de olmadigim icin. Beklerken konusacak bir durumumda yok ne bileyim. Geldi yine sonbahar. Bu ay dogdum aslind ama pek sevmiyorum sonbahari. Tedaviye de baslayacak olursam gebelik olmazsa ilk bahar gibi baslamayi dusunuyorum. Gerci benim isim hic belli olmaz aralikta da baslayabilirim :halay:

Insallah guzel haberinizi alirim kizlar. Eylulde kimyasal gebelik oldu bende. Pek girmiyorum eskisi gibi tedavi de olmadigim icin. Beklerken konusacak bir durumumda yok ne bileyim. Geldi yine sonbahar. Bu ay dogdum aslind ama pek sevmiyorum sonbahari. Tedaviye de baslayacak olursam gebelik olmazsa ilk bahar gibi baslamayi dusunuyorum. Gerci benim isim hic belli olmaz aralikta da baslayabilirim :halay:
Canim cok gecmis olsun.
Hepimiz ayri ayri dertlerle ugrasiyoruz iste. Birimi ameliyat birimiz tup bebek birimiz kimyasal gebelik. Allah hepimize sabir, guc, kolaylik versin ne diyelim.
Peki canim sen hsg cektirdin mi?
Tsh, anti-tpo vs kan degerlerine bakildi mi?

Canim cok gecmis olsun.
Hepimiz ayri ayri dertlerle ugrasiyoruz iste. Birimi ameliyat birimiz tup bebek birimiz kimyasal gebelik. Allah hepimize sabir, guc, kolaylik versin ne diyelim.

Amin insallah Allahin izniyle bu surecleri atlatip evlatlarimiza hayirlisiyla kavusuruz. Yok balım hsg çektirmedim. Kanda hormonlara baktılar tedavi olurken ben harici olarak amh de yaptırdım fsh de yapilmisti ama ben garantiye alayim dedim. Anti tpo ne icinmis

Son düzenleme:
Canim cok gecmis olsun.

Birde 2 kasim 3 e 10 kala gidecegim doktora. O daha bilgili gibi geliyor bana. Umarim muayeneyi aceleye getirmez. Diger doktorum oyleydi ben tam muayene istiyorum tam tahlil yani illa bir sorun bas gosterince degil de oncesinden tahlil sonucu varsa ya da baslangictaysa neyse durum ogrenmek istiyorum. Gidecegim hastanede hsg yapilmiyormus. O biraz canimi sıktı.

Birde 2 kasim 3 e 10 kala gidecegim doktora. O daha bilgili gibi geliyor bana. Umarim muayeneyi aceleye getirmez. Diger doktorum oyleydi ben tam muayene istiyorum tam tahlil yani illa bir sorun bas gosterince degil de oncesinden tahlil sonucu varsa ya da baslangictaysa neyse durum ogrenmek istiyorum. Gidecegim hastanede hsg yapilmiyormus. O biraz canimi sıktı.
Canim hsg en onemli seylerden biri atlamamalari lazim onu. Kanallarin tikali degildir hamile kalabiliyorsan ama rahim ici yapisiklik ya da sekil bozuklugu olabilir hele de tekrarlayan dusuklerin oluyosa. Mesela bende hafif sekil bozuklugu vardi. Ikinci tup bebek denemesi oncesi duzeltildi.
Tsh ve anti-tpo da hasimato tiroidi var mi yok mu tespiti o da dusuge sebep olabilir canim.
Eger anadolu yakasinda oturuyosan onerebilecegim bu tedavilere baslamadan once gittigim kadin dogumcum var tavsiye edebilirim eger dr arayisindaysan

Canim hsg en onemli seylerden biri atlamamalari lazim onu. Kanallarin tikali degildir hamile kalabiliyorsan ama rahim ici yapisiklik ya da sekil bozuklugu olabilir hele de tekrarlayan dusuklerin oluyosa. Mesela bende hafif sekil bozuklugu vardi. Ikinci tup bebek denemesi oncesi duzeltildi.
Tsh ve anti-tpo da hasimato tiroidi var mi yok mu tespiti o da dusuge sebep olabilir canim.
Eger anadolu yakasinda oturuyosan onerebilecegim bu tedavilere baslamadan once gittigim kadin dogumcum var tavsiye edebilirim eger dr arayisindaysan

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Ben maalesef istanbulda yaşamıyorum, Gaziantep'te yaşıyorum. Burda da uzun zamandır iyi diye duydugum bir doktor vardı. Erkek bir doktor olduğu için gitmeye çekiniyordum. Eşim de pek hoşnut değil ama sağlık bu neticede. Diğer doktorlardan da fazla istiyor hastane muayene ücreti olarak. Akşam eşimle de konuşacağım o doktora gideceğimi. Hastaneye sorduğumda hsg yi farklı bir yerde yaptırdıklarını söyledi, orayı arayıp görüşeceğim yarında bakalım hayırlısı olsun.

Back
X