Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar yanlış anlaşıldı bu benim Eylül'de öğrendiğim sonuçta malesef düşük oldu bu ay henüz ignemi olmadım arkadaş 14. gün değeri sorunca yazdım
Hımmm inşallah mutlu haberi verirsin o zaman :KK76:burda hamile haberini verenlere o kadar seviniyorum ki bazen bi sonraki sayfada test sonucu yazıyor nefesim kesiliyor sayfa atlarken

Hımmm inşallah mutlu haberi verirsin o zaman :KK76:burda hamile haberini verenlere o kadar seviniyorum ki bazen bi sonraki sayfada test sonucu yazıyor nefesim kesiliyor sayfa atlarken
Inşallah canım sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize aynen o dediğin bana da oluyo biri test yapıcam kan verdim diyince aynı heyecanla bekliyorum

atkadaslar ignede sonra adet tarihine kadar kasik agrisi ve bel agrisi oluyormu

atkadaslar ignede sonra adet tarihine kadar kasik agrisi ve bel agrisi oluyormu
Günaydın cnm
Ben bi önceki çatlatma ignesinden sonra çok ciddi kasık ve bel agrısı çektim hele iki gün yürüyemedim ayrıca gögüs uçlarım inanılmaz hassaslaştı ta ki adet olana kadar,ama şimdi bu belirtiler yok sadece süt kesigi gibi çok az akıntı (aslında akıntı gibi degil tütürlük gibi )mide şikayeti aşırı gaz bunları ilk hamileligimdede yaşamıştım. Düşük yaşadım ama umutsuzluk yokkk bu gün 12. Gün :işsiz:

Birdeee aşırı yorgunluk ateş basması sadece kafam yanıyor hemen yoruluyorum

Canım benim 14.16 çıkmıştı 14. gün inşallah yükselir
Benim değerime göre senin değerin baya yüksekmis aslında ama yine de bir umut. Inşallah yükselir benim de. Bugün 17. günüm aslında kan tahlili yapsam belli olur ama bir yandan da olmamışsa zaten yarın regl günüm belli olur diyorum

Benim değerime göre senin değerin baya yüksekmis aslında ama yine de bir umut. Inşallah yükselir benim de. Bugün 17. günüm aslında kan tahlili yapsam belli olur ama bir yandan da olmamışsa zaten yarın regl günüm belli olur diyorum
Tabiki belli olur umarım hamile olursun allahın izniyle

Son düzenleme:
Merhaba kızlar hiç kimse yok ama olsun en azından deşarj olayım...
Bu gün igneden sonra 13. Günüm arkadaşım bu gün bana erken gebelik testi getirmiş bende sabah idrarımı şeffaf bardakta camın önüne koymuştum(eskiden kadınlar camın önüne koyarmış eger duman gibi bulut gibi olursa hamile olduklarını anlarlarmış:KK8: ayrıca o sis gibi bulut oluştu neyse bizde ilk idrar oldugu için onunla test yaptık sonuç negatif :silah: Acaba iki saat bekledigi için negatif çıkmış olabilirmi lütfen cevap verin

bende
Bu gün igneden sonra 13. Günüm arkadaşım bu gün bana erken gebelik testi getirmiş bende sabah idrarımı şeffaf bardakta camın önüne koymuştum(eskiden kadınlar camın önüne koyarmış eger duman gibi bulut gibi olursa hamile olduklarını anlarlarmış:KK8: ayrıca o sis gibi bulut oluştu neyse bizde ilk idrar oldugu için onunla test yaptık sonuç negatif :silah: Acaba iki saat bekledigi için negatif çıkmış olabilirmi lütfen cevap verin
beklemedeyim kan verdinizmi idrar degisiyo olabilir bekleyince belkide

Ben hamileligimde idrari kapta unutmuştum banyoda ve o bulut jöle gibi komple üst kısmı kaplamıştı bayağı yoğundu canım ama hamile olmadigimda ortada veya az bişey oluyor bekleyen idrarla test yapma bence yarın ılk idrarla yap inşallah vardır

Ben hamileligimde idrari kapta unutmuştum banyoda ve o bulut jöle gibi komple üst kısmı kaplamıştı bayağı yoğundu canım ama hamile olmadigimda ortada veya az bişey oluyor bekleyen idrarla test yapma bence yarın ılk idrarla yap inşallah vardır
Çok teşekkür ederim cvbın için biraz içim rahatladı eşim dışarda gelirken alsın bariii:KK71:

Ewetttt dayanamadım en azından garantiye alayım kan testi yaptırıcam bu akşam idrar negatif olunca hem moral bozuluyor hem bi umut oluyor

Ewetttt dayanamadım en azından garantiye alayım kan testi yaptırıcam bu akşam idrar negatif olunca hem moral bozuluyor hem bi umut oluyor
Hayırlısı olsun inşallah canım bekliyorum güzel haber ;)

Biraz önce kan verdim sonuç bekliyorum haydi hayırlısıııııı allahım yardım ettttt:işsiz:

Back
X