Amiiiinnn inşallah yaşamayan bilemez bunu bütün isteyen kadınlara anneligi nasio etsin rabbimCanım bir an evvel güzel haberi alırsın Rabbim yıl sonuna kadar haberleri almayı nasip etsin hepimize :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiinnn inşallah yaşamayan bilemez bunu bütün isteyen kadınlara anneligi nasio etsin rabbimCanım bir an evvel güzel haberi alırsın Rabbim yıl sonuna kadar haberleri almayı nasip etsin hepimize :)
Hımmm inşallah mutlu haberi verirsin o zamanKızlar yanlış anlaşıldı bu benim Eylül'de öğrendiğim sonuçta malesef düşük oldu bu ay henüz ignemi olmadım arkadaş 14. gün değeri sorunca yazdım
Inşallah canım sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize aynen o dediğin bana da oluyo biri test yapıcam kan verdim diyince aynı heyecanla bekliyorumHımmm inşallah mutlu haberi verirsin o zamanburda hamile haberini verenlere o kadar seviniyorum ki bazen bi sonraki sayfada test sonucu yazıyor nefesim kesiliyor sayfa atlarken
Günaydın cnmatkadaslar ignede sonra adet tarihine kadar kasik agrisi ve bel agrisi oluyormu
Benim değerime göre senin değerin baya yüksekmis aslında ama yine de bir umut. Inşallah yükselir benim de. Bugün 17. günüm aslında kan tahlili yapsam belli olur ama bir yandan da olmamışsa zaten yarın regl günüm belli olur diyorumCanım benim 14.16 çıkmıştı 14. gün inşallah yükselir
Tabiki belli olur umarım hamile olursun allahın izniyleBenim değerime göre senin değerin baya yüksekmis aslında ama yine de bir umut. Inşallah yükselir benim de. Bugün 17. günüm aslında kan tahlili yapsam belli olur ama bir yandan da olmamışsa zaten yarın regl günüm belli olur diyorum
beklemedeyim kan verdinizmi idrar degisiyo olabilir bekleyince belkideMerhaba kızlar hiç kimse yok ama olsun en azından deşarj olayım...
Bu gün igneden sonra 13. Günüm arkadaşım bu gün bana erken gebelik testi getirmiş bende sabah idrarımı şeffaf bardakta camın önüne koymuştum(eskiden kadınlar camın önüne koyarmış eger duman gibi bulut gibi olursa hamile olduklarını anlarlarmışayrıca o sis gibi bulut oluştu neyse bizde ilk idrar oldugu için onunla test yaptık sonuç negatif
Acaba iki saat bekledigi için negatif çıkmış olabilirmi lütfen cevap verin
Ben hamileligimde idrari kapta unutmuştum banyoda ve o bulut jöle gibi komple üst kısmı kaplamıştı bayağı yoğundu canım ama hamile olmadigimda ortada veya az bişey oluyor bekleyen idrarla test yapma bence yarın ılk idrarla yap inşallah vardırMerhaba kızlar hiç kimse yok ama olsun en azından deşarj olayım...
Bu gün igneden sonra 13. Günüm arkadaşım bu gün bana erken gebelik testi getirmiş bende sabah idrarımı şeffaf bardakta camın önüne koymuştum(eskiden kadınlar camın önüne koyarmış eger duman gibi bulut gibi olursa hamile olduklarını anlarlarmışayrıca o sis gibi bulut oluştu neyse bizde ilk idrar oldugu için onunla test yaptık sonuç negatif
Acaba iki saat bekledigi için negatif çıkmış olabilirmi lütfen cevap verin
Çok teşekkür ederim cvbın için biraz içim rahatladı eşim dışarda gelirken alsın bariiiBen hamileligimde idrari kapta unutmuştum banyoda ve o bulut jöle gibi komple üst kısmı kaplamıştı bayağı yoğundu canım ama hamile olmadigimda ortada veya az bişey oluyor bekleyen idrarla test yapma bence yarın ılk idrarla yap inşallah vardır
Hayırlısı olsun inşallah canım bekliyorum güzel haberEwetttt dayanamadım en azından garantiye alayım kan testi yaptırıcam bu akşam idrar negatif olunca hem moral bozuluyor hem bi umut oluyor
TeşekkürlerHayırlısı olsun inşallah canım bekliyorum güzel haber![]()
Bu akşam vericem hiç umudum yok adet belirtimde yokbende
beklemedeyim kan verdinizmi idrar degisiyo olabilir bekleyince belkide
Benim adetin 13. Günü daha çarşamba iğnesi olucam inşallah solda 3 yumurta varHayırlısı olsun inşallah canım bekliyorum güzel haber![]()
İgnen hayırlı olur inşallah hayırlı bir evlat nasip olsunBenim adetin 13. Günü daha çarşamba iğnesi olucam inşallah solda 3 yumurta var
Amin inşallah canım sağlıklı gebelikler nasip olsun diğer türlüsü çok zorİgnen hayırlı olur inşallah hayırlı bir evlat nasip olsun![]()