- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
Hadi hayırlısı merakla bekliyorumBiraz önce kan verdim sonuç bekliyorum haydi hayırlısıııııı allahım yardım ettttt![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı merakla bekliyorumBiraz önce kan verdim sonuç bekliyorum haydi hayırlısıııııı allahım yardım ettttt![]()
O kadar geç mi ya ben burda 45 dakkada telefon edip öğreniyorum :))) hayırlısı olsun inşallah beklenirSon 1 saat mail atacaklar offff çok sitresliiii![]()
Canım çıkmadı mı ?Bi arıyım aslında daha önceden de arıyınca söylüyorlar ama gece oldugu için aramıyım demiştimçokk gerginimmm
hayırlısı olsun canım yaa üzüldümSonuç 001offff tüp bebek yolları göründü. Bari arayıp randevu alayım
ay canım kıyamam ya ama inan burda çoğu kişi senin aynı yaşadıklarını yaşıyor dışardan sorular bitmez nispet bitmez dedikodu bitmez bir olur ikiye başlarlar hayırlısıyla gelsin inşallah bizim de sınavımız buymuş benim de eylülde bi kimyasal gebeliğim oldu zor canım umut bayağı tükeniyor peki hsg çekildin mi rahimde yumurtalıkta bi sıkıntı yoksa tüp bebek inşallah sana uğurlu gelir nasip olur moral olarak toparlan mutlaka çok önemliGünaydın moral bozuklugunda gece girmedim bir daha. 5 yıllık evliyiz hiç korunmadık sadece mayıs ayında bir düşügüm var.
Çok yoruldum belirtilerden testlerden umutlanıp hayal kırıklıklarından insanların varmı bu ay bi şey diyip yok dedigimde kafana takma olur demelerinden (sen unutmak istediginde insanların inat yapar gibi sana hatırlatmalarından) inat gibi ne kadar kolay hamile kaldıklarından bahsetmesinden bu ay kafama takmıcam dedigimde çok güzel rüyalar görmekten alternatif tıptan dr'umun oooo bir sürü yumurtan var tüp bebege gerek kalmadan bu ay hamile kalabilirsin diyip umutlandırmasından daha aklıma gelmeyen bir sürü şeyden sıkıldım...
Kusura bakmayın çok moralim bozuk ve uzattım,tüp bebek için moralim o kadar bozukki ne yapıcam bilmiyorum....
Sonuç 001offff tüp bebek yolları göründü. Bari arayıp randevu alayım
ay canım kıyamam ya ama inan burda çoğu kişi senin aynı yaşadıklarını yaşıyor dışardan sorular bitmez nispet bitmez dedikodu bitmez bir olur ikiye başlarlar hayırlısıyla gelsin inşallah bizim de sınavımız buymuş benim de eylülde bi kimyasal gebeliğim oldu zor canım umut bayağı tükeniyor peki hsg çekildin mi rahimde yumurtalıkta bi sıkıntı yoksa tüp bebek inşallah sana uğurlu gelir nasip olur moral olarak toparlan mutlaka çok önemli[/QUOTE
Teşekkür ederim canım destegin için gerçekten hiç kimse anlamıyor ancak burda rahat derdimi paylaşabiliyorum bizi bizden başka hiç kimse anlayamaz hikayeden destekmiş gibi görünüp gerçekten nispet yapıyorlar en kötüsüde bunların farkında olup haykırmak isteyip sesini çıkaramamak.
Canım hsg tahliller hepsi yapıldı sorun yok eşimde morfoloji %11 kendi dr'um bunun sorun olmadıgını söyledi çıldırıcamm allahım isyan etmek istemiyorum sen bundan koru beni.
Cnm senin yaş kaç kaç yıldır ugraşıyorsun?
Teşekkür ederim tatlım önce şu travmayı atlatmam lazım , allah büyük bizimde nasibimiz vardır inşallah allahım evlat hasretiyle bizi sınama ya rabbim kün fe yeküncanım hayırlısı olsun..üzülme dicem insan yıpranıyorüzüldüm senin ayına inşallah bir daha ki ay güzel olacak..
Evet çok yeni benim eşim 2yıl oyaladı bilirim ne zordur ikna etmek çok agladım yalvardım ikna edene kadar benimki çok üzüldügümü görünce ikna oldu.(bence denemorfoloji %11 çok iyi değil mi benim eşim tahlil vermedi daha hiç beni oyalıyor hızı ve sayısından şüphemiz yok dedi doktor gebelik olunca ama morfolojiyi merak ediyorum kalitesi önemli ya ben bir buçuk yıllık evliyim canım tedaviye mayısta başladım eylülde bi kimyasal oldu daha başında sayıyorum kendimi ama zor süreç yıpratıyor şimdiden bunu farkediyorum ama sabredicez önemli olan bizim sağlığımız psikolojimiz
canım benim belirtilerim aşırı susamak göğüs acıması sık idrara çıkma ve kasık batmalarıydı ama ben 14. gün öğrendim test yapmaya 9. gün başlamıştım hep pozitif gitti giderek silindi 13. gün neredeyse yoktu olmadı galiba dedim 14 de öylesine yapmıştım artık ki direk çıktı inşallah senin de vardır canım iğneden sonra her seferinde kasık batması ve göğüs acıması oluyor bende de sadece leke gelmesi inşallah yerleşmedir diyorummerhabalar. ben birşey sormak istiyorum. 19 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum. az biraz kasıklarımda ağrı oldu. 28 ekimde baya baya batmalar hissettim. 30 ekıimde gögüs uçlarım çok sızlamaya başladı. dün de çok kararmıştı kahverengi kısım ama akşama kadar açıldı rengi. şuan dokununca sadece gögüs uçlarım acıyo. kasık batmalarım yok. benim gibi olup da hamile olan ya da hamile olduğunu duyduğunuz birileri var mı? ilacın etkisi diycem ama 10 gün sonra yaşadım bunları. cevap verirseniz sevinirim.
Benimde ilk yumurta takibimde adet olana kadar uçları çok sızlamıştı çok heveslenmiştim ama olmadı.merhabalar. ben birşey sormak istiyorum. 19 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum. az biraz kasıklarımda ağrı oldu. 28 ekimde baya baya batmalar hissettim. 30 ekıimde gögüs uçlarım çok sızlamaya başladı. dün de çok kararmıştı kahverengi kısım ama akşama kadar açıldı rengi. şuan dokununca sadece gögüs uçlarım acıyo. kasık batmalarım yok. benim gibi olup da hamile olan ya da hamile olduğunu duyduğunuz birileri var mı? ilacın etkisi diycem ama 10 gün sonra yaşadım bunları. cevap verirseniz sevinirim.
benim son günlerde gögüs ucu sızlamam oluyo, tatlı tatlı kaşınıyo bazen de. bu haftasonu baya şişmişti gögüslerim de. ben de boşuna umutlanmak istemiyorum. oyüzden size sormak istedim. teşekkür ederim cvb için.Benimde ilk yumurta takibimde adet olana kadar uçları çok sızlamıştı çok heveslenmiştim ama olmadı.
Moralini bozmak istemem aslaaa düşük yaptıgımda gögüslerim şişmedi acımadı sadece mide yanması kusma oldu onuda reflü başladı sanmıştım o yüzden hiç belli olmuyor takılma bunlara inşallah bebişin seninledir.
inşallah vardır. iğneden sonra öyle kasık batması gögüs şişmesi falan yaşamadım. yumurtam çatlamış ama dr um öyle demişti. son birkaç gündür yaşadığım belirtilerdi bunlar. aklımı karıştırdılar. cvb için teşekkürler.canım benim belirtilerim aşırı susamak göğüs acıması sık idrara çıkma ve kasık batmalarıydı ama ben 14. gün öğrendim test yapmaya 9. gün başlamıştım hep pozitif gitti giderek silindi 13. gün neredeyse yoktu olmadı galiba dedim 14 de öylesine yapmıştım artık ki direk çıktı inşallah senin de vardır canım iğneden sonra her seferinde kasık batması ve göğüs acıması oluyor bende de sadece leke gelmesi inşallah yerleşmedir diyorum
Kaçıncı günün igneden sonra?inşallah vardır. iğneden sonra öyle kasık batması gögüs şişmesi falan yaşamadım. yumurtam çatlamış ama dr um öyle demişti. son birkaç gündür yaşadığım belirtilerdi bunlar. aklımı karıştırdılar. cvb için teşekkürler.