- 30 Mayıs 2016
- 140
- 50
- 18
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim cevabin icin bende 12 sinde vurldum igne bakalim arada adet agrisi gibi girip geciyor henuz goguslerde bidegisiklik yok hayirlisini bersin allah sende hayirlisi ile kucahina al bebisini insallahAMin canım sağolasın ben aşılama ile hamile kaldım canım belirtilerime gelince adet ağrısı gibi iki kasığımda ağrıdı ama adete yakın ağrılar şiddetlenirken bunda şiddeti aynı derecedeydi sonra göğüslerim şişti ve uçlarına iğne batar gibi oldu biraz midem bulandı fakat çok değil ağzımda kan tadı gibi bir tat olmuştu canım
Yumurtaların olgunlaşmasına sevindim inş. Hamile kalırsın benim iğneden sonraki 16. Günüm bitti hala adet olmadım testlerimde negatif sanırım kist oldu Hak tan hayırlısı bakalım ne olacakHayır canım ben 3 aya yakın zamanda adet olurdum ilk adetimden bu yana ilk korunmadığım ayda 1. Bebeğim oldu düştü o. Sonra 2 buçuk sene istemedim sonra 3 ay adet olmadım yine korunmadığım ilk ay yine hemen gebe kaldım şimdi ikinci bebek için istiyorum.klomen 2. Ayım 12. Günümde gittim dr yumurtaların bayağı oluşmuş dedi ben bu ay çörek otu yedim çok faydalıymış gebe kalmaya etkenmiş bakalım ne oluvak bu ay
Yumurtaların olgunlaşmasına sevindim inş. Hamile kalırsın benim iğneden sonraki 16. Günüm bitti hala adet olmadım testlerimde negatif sanırım kist oldu Hak tan hayırlısı bakalım ne olacak
Amin cnm inşaAllahCanım benimde ilk klomen kullanımda 16. Günün sonunda kanama oldu. 18. Gün adet olanlar var kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun rabbim hepimizin yavrusunu verain bir an önce
Amin canım inşTesekkur ederim canim cevabin icin bende 12 sinde vurldum igne bakalim arada adet agrisi gibi girip geciyor henuz goguslerde bidegisiklik yok hayirlisini bersin allah sende hayirlisi ile kucahina al bebisini insallah
Normal adetim 5 6 gun surerdi ilk basta koyu kahve geldi sonrada bigun yogun gecti be cok azaldi normalde gogus agrim regli olnca hemen gecerdi gecmedi ve rahmimde baski hissedyrm halen hamilelik devam ediyormudurki bole bsy yasayan varmiNormal adetin gibi mi geliyo canm yoksa az mı geliyo
benim de igneden sonra 5.gunum ama goguslerim de hic yok hassasiyetArkadaşlar gebe kalsanda aet belirtileri oluyormu göğüslerimde hassasiyet var geçen ayki tedavimdede bu belirtiler vardı 16. Gün adet olnuştumkorkuyorum şuan iğneden sonra 5. Günüm bugün
Kizlar nasil biseyin icindeyim bilmiyorum 15.gun kada baktrdim 8.75 vikmisti birgun sonra regli oldum ilk basta koyu kahve sonraki gun normal gedli ikinci gun azaldi ucuncu gunde bitti ama gogus agrim kasik agrim gecmedi normalde regli olunca gogus agrim gecerdi gecmedi suphelendm tekrar test yaptm busefer cok belirgin pozitif cikti bu ne oluyor simdi biri beni aydinlatsin yarin doktruma gidcem insallah
Kanamanz nasil olmustu ilk iki gun adet oldum ama ne cok nede az denilcekgbydi kimisi leke gbi olur demisteCanım bende ilk çocuğumda öyle oldum üstüne görmüş olabikirsin inşallah gebişsindir
Kizlar benmkide ole olmustu uzulmeyin stres yapmayin benmki son bir hafta agrimaya baslamisti ama gecen ayda igne vurulmustum onda gebelik olmamisti ama yumurtlamadn hemen sonra gogus hassasyetm olusmusdu insallah guzel haber alirsnzbenim de igneden sonra 5.gunum ama goguslerim de hic yok hassasiyetben de gec oldum gecen ay 18.gunde
kimyasal gebelik gecirmissin anlasilanKizlar nasil biseyin icindeyim bilmiyorum 15.gun kada baktrdim 8.75 vikmisti birgun sonra regli oldum ilk basta koyu kahve sonraki gun normal gedli ikinci gun azaldi ucuncu gunde bitti ama gogus agrim kasik agrim gecmedi normalde regli olunca gogus agrim gecerdi gecmedi suphelendm tekrar test yaptm busefer cok belirgin pozitif cikti bu ne oluyor simdi biri beni aydinlatsin yarin doktruma gidcem insallah
Genelde 10 günde iğnenin etkisi geçiyor diyorlar ama bende de öyle oldu 11.gunde 12.gunde negatif bu gün 15.gundeyim test yapmadımKızlar lutfen. Biri bana yardımcı olsun lütfendun catlatma iğnesinin 11. Günüydü test yaptım çok çok çok silik bir çizgi çıktı dedim iğnenin etkisi geçmedi galiba bugün sabah yine yaptim dünküyle aynı çizgi çıktı bugün 12. Gün iğnenin etkisimidir hala
lütfen yardımcı olun.
Bende iğnenin etkisi geçmedi bir türlü nedendir anlayamadım okuyorum hep herkesin 10 günde geçmiş benim 12 gün oldu neden atılmaz ki iğnenin etkisi vücuttanGenelde 10 günde iğnenin etkisi geçiyor diyorlar ama bende de öyle oldu 11.gunde 12.gunde negatif bu gün 15.gundeyim test yapmadım
Yok cnm ya keşke olsa ama ne bileyim sanki olmadi diyo içimden bir ses sende belirtiler var miBence hamilesin canım ama tamda umitlendirmek istemiyorum ama iki gün daha bekle kan testi yaptır bence