Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Merhana evet igne olum igneden sonraki 14 gun test yaptm silik cikti 2. Cizgi 18 gun yaotim yine 2. Cizgi bi 20 dk sonra slik cikti bugun 20 gun adet olmam.gerekli idi test yaptirdim pozitid sukur olsun

Merhana evet igne olum igneden sonraki 14 gun test yaptm silik cikti 2. Cizgi 18 gun yaotim yine 2. Cizgi bi 20 dk sonra slik cikti bugun 20 gun adet olmam.gerekli idi test yaptirdim pozitid sukur olsun
Hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucağına alırsın bebegini.testinde belliydi zaten.kac cikti degerin?bir de ilk kez mi igne vurundun?

Hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucağına alırsın bebegini.testinde belliydi zaten.kac cikti degerin?bir de ilk kez mi igne vurundun?

Ilk 7 sy once basladim kloman ve igne olmadi sonra hic igne vurulmadim simdi bu ay femera ovitrelle vuruldum degerim de 370 cikti

Kızlar ben de klomen kullandim ovitrelle iğnesi vuruldum bu gün 10 günüm inslh sonuç alırız.hepimiz 2017 uğurlu gelir hamid.okarak gireriz yeni yila

Ne güzel allah kucağına almayıda nasip etsin benim de klomende 2. Ayım ve çatlatma iğnesinde 14. Günümdü testim negatif çıktı çok üzgündüm bugün ama sen umut oldun bana. Sanırım adetimde bir kaç güne gelir negatif olduğuna göre

Kızlar iğneden sonra 19. Gun testim böyle

Eklentiler

• 20161227_095317-1.webp
    20161227_095317-1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 92
tebrik ederim canım hemen kan ver valla kendim yapmışım gibi sevindim :) bu arada sen iğne olduğun günü saydın mı ?
Evet canım iğne yaptığım günüde saydım cumartesi doktoruma gitcem şehirden uzağım biraz kan versem perşembe günü geliomus sonuçlar onun için kan tahlili yaptırmaktan vazgeçtim doktoruma görünucem

Evet canım iğne yaptığım günüde saydım cumartesi doktoruma gitcem şehirden uzağım biraz kan versem perşembe günü geliomus sonuçlar onun için kan tahlili yaptırmaktan vazgeçtim doktoruma görünucem
Hayırlı olsun klomenle kaçıncı ayın canım
Benim 2. Ay umudum yok hiç

Ben femara kullandim canım ovitrelle ile catlattik doktorum klomeni onermiyor ilk kullandığımda hamile kaldım canım darısı sana inş

çok sağol canım cevap verdiğin için Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizede dua etmeyi unutma

Kızlar klomen kullandim catlatma iğnesi vuruldum bu ayın 16 sinda rengi olmama 4 günüm var .bu gün 12 günüm kızlar test yapsam.cikarmi

Kızlar bende ayın 15 inde iğne oldum test aldım bugün yapacağım hiç umudum yok ama inşallah şaşırırım çok mu erken sizce test için?

ayın 18 inde ovitrelle vuruldum 2 yumurtam vardı 19 mm şimdi beklemedyim. 9. günümdeyim. cuma günü de kan vermeyi düşünüyorum:)

ayın 18 inde ovitrelle vuruldum 2 yumurtam vardı 19 mm şimdi beklemedyim. 9. günümdeyim. cuma günü de kan vermeyi düşünüyorum:)
bende 14 ünde vuruldum canım ama iki gündür şiddetli kasık ağrılarım var batma gibi de oluyor arada ne zaman test yapsam çıkar sence idrar da geç çıkar sanırım dimi

bende 14 ünde vuruldum canım ama iki gündür şiddetli kasık ağrılarım var batma gibi de oluyor arada ne zaman test yapsam çıkar sence idrar da geç çıkar sanırım dimi
kanda çıkar canım hatta idrarda da bi ihtimal çıkar. evde erken gebelik testim var ama bekliyırum yapmıcam kanda pozitifi görüyim :) belki cumartesi idrar yaparım pazartesi kan cumartesi 13.gün olucak pazartesi 15 bakalım hayırlısı artık

Back
X