Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kanda çıkar canım hatta idrarda da bi ihtimal çıkar. evde erken gebelik testim var ama bekliyırum yapmıcam kanda pozitifi görüyim :) belki cumartesi idrar yaparım pazartesi kan cumartesi 13.gün olucak pazartesi 15 bakalım hayırlısı artık
bende sabredeyim diyorum çıkmazsa diye korkuyorum ama ağrım da çok var napacağıma karar veremedim bir türlü

ben de yapmadim buhun 14.gunum aslinda yapicam diyordum ama adet agrisi basladi hafif hafif hic oyuzden yapasim.yok
bende 2 gündür var canım hafifde değil resmen ağrıyor yani ara ara şiddetleniyor batmalar oluyor bekleyeyim diyorum bende bakalım yapınca haber ver birbirimizden cesaretleniriz belki

bende 2 gündür var canım hafifde değil resmen ağrıyor yani ara ara şiddetleniyor batmalar oluyor bekleyeyim diyorum bende bakalım yapınca haber ver birbirimizden cesaretleniriz belki
ay evet belki bi cesaret ama bu adet agrisi gelince butun heves gidiyor ben de adet agrisiyla benziyor dediler gebelik belirtisi de ama hic yaniltmadi benim adet agrilarim

kızlar benim de iğne vuruldgum günden itibaren 16.cı gün test yapmayı korktuğum için yapmadım hiç ağrımda yok :(

İğne vurdurali bugün 16. Gün
10. Gün dayanamayıp kan testi yaptirmistim 0.80 çıktı sizce değişmiş olabilir mi

Back
X