Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım sende bendensin bizimse 36.saatte olmadı ümitledim yinede ama benim 10. Günde kanda çıkmadıKizlar bugun 18. gune gectim adet belirtim yok oldu su anda bugun hic his yok ama umitlenmiyorum dogru durust iliskide olmadi 36 saat sonra bi oldu zaten cikolata kistiyle zor yarini atlatirsam test yaparim
erken yaptirmissin canim senin pozitife donusebilir benim bugun yine adet agrisi gibi var sen de herhagi bir belirti birsey var mi adet yada gebelik belirtisiCan'ım sende bendensin bizimse 36.saatte olmadı ümitledim yinede ama benim 10. Günde kanda çıkmadı
Can'ım benim çatlamanın 10. Günü yaptım çatladığını o gün dr dan öğrendim pekte erken değil yani çatlatma iğnesinden 12 gün sonra benim çok sancım oldu sol bacağım ve sol kasığım hala ağrıyo son 4 günde adet sancısı çektim birtek bugün adet sancısı yok ama kasığım hala çok ağrıyoerken yaptirmissin canim senin pozitife donusebilir benim bugun yine adet agrisi gibi var sen de herhagi bir belirti birsey var mi adet yada gebelik belirtisi
Canm igneden sonraki 16.gün bugün ama adetime 2 gün var. Hafif karın ağrılarım oluyo ama insallah regl belirtisi değildir. Cok korkuyrm olursam dye. Kendmi cok kaptrdmadet gunune de varmis baya bak ben igne vurulurken genelde hep adet gunumde adet oldum hep gunu tuttu senin icin de erken olabilir negatif pozitif olur insalh
Canm igneden sonraki 16.gün bugün ama adetime 2 gün var. Hafif karın ağrılarım oluyo ama insallah regl belirtisi değildir. Cok korkuyrm olursam dye. Kendmi cok kaptrdm![]()
Ya adetim bi gecsin dye dusunyrm. Pazar gunu olmadysam eger p.tesi muhakkak test yaptrcm. İnsallah iyi haber verenlerden biri de ben olurumiğneden sonra 16.günse kanda kesin sonuç alırsınız,bi baktırın bence![]()
Ya adetim bi gecsin dye dusunyrm. Pazar gunu olmadysam eger p.tesi muhakkak test yaptrcm. İnsallah iyi haber verenlerden biri de ben olurum
Aşılama olmadı canım, sadece klomen ve iğne ile oldu, olmasaydı bu ay aşılama düşünüyordum, altı buçuk yıllık evliyim bu arada ilk bebeğim olacak inşallah
Hayırlısi olsun canım, benim kötü bir haberim var, sabah kanamam oldu, tahlil yaptırdım hcg 50 çıktı, pazar günü 17 idi, doktora pazartesi gosterebilecem yada 45 dakkalik yola gidip başka hastaneye gidecem kararsız kaldımInsallah canim allah nasip eder..bana da ilk asilamadn sonra klomen ve igne ile dogal yolla denedik olmadi.benim esimde dokor planlamasi oldugu zaman psikolojik degisimler oluyo garipce.o yuzden takvimle yapamiuoruz. ikinci asilamaya gectik..
Canm yerleşme kanamasidir bence ya skma canını insallah bebegin tutunuyordur. Dualarimiz seninleHayırlısi olsun canım, benim kötü bir haberim var, sabah kanamam oldu, tahlil yaptırdım hcg 50 çıktı, pazar günü 17 idi, doktora pazartesi gosterebilecem yada 45 dakkalik yola gidip başka hastaneye gidecem kararsız kaldım
Sağol canım benim inşallah.Canm yerleşme kanamasidir bence ya skma canını insallah bebegin tutunuyordur. Dualarimiz seninle
Hayırlısi olsun canım, benim kötü bir haberim var, sabah kanamam oldu, tahlil yaptırdım hcg 50 çıktı, pazar günü 17 idi, doktora pazartesi gosterebilecem yada 45 dakkalik yola gidip başka hastaneye gidecem kararsız kaldım
50 sonucu da 17 sonucuda gebelik var demek dusuk tehlikesidir hemen zaman kaybetmeden bi yere git bence...
:) belki de bizim ki sabir dil canim gorecegimiz sonuctan korkuyorum.boyle yine umut varböyle sabırlı arkadaşlar görünce çok motive oluyorum,ben olsam 50kere test yapmıştım,ama sen,n yaptığın endogrusu,p.tesi kadar adet olmazdan hiç test falan bile yapma kesin hamilesindir arkadaşım:))
Aynen simgecim. Sen kacnci günündesin ignenin?:) belki de bizim ki sabir dil canim gorecegimiz sonuctan korkuyorum.boyle yine umut var
Himm ikna ettin beni :) dogru soyluyosun da simdi bu meretler bizde bi sorun olmamasina ragmen niye tutmuyor diye sormadanda edemiyor insan :) hayirlisi demekki herseyin bi zamani var senin kacinci denemen canimyok canım yaa,rahimde sperm geçisine engel bir durum yoksa,flora uygunssa,spermlerde hız harekelilik problemi yoksa gider.. sonucta ejekulayon sıvısı denen birşey var.spermler tek basına gitmiyorki,bi sıvının içinde taşınıyorlar,sonra artı eksi yük mevzusu var,yumurta spermi çekiyor fiziksel olarak ikisi farklı elektrikssel yük taşıyor cünkü.düşün hsg messela sıvıyı veriyor rahim boşluguna hoppp saniyesinde kanallardan geçip görüntü veriyor rontgen de,onun gibi düşün.sadece işte hsg den farklı olarak eşin sperm sıvısı direk rahim içine değilde vajina boşluguna doldugu için,ordan serviks yani rahim agzından geçmesi biraz zaman alıyor.. netice de rahim agzı daracık biyer :))