- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım bugün regli oldum zaten umudum çok yoktu bundan sonra daha dikkat edicem iğneden önce ilişki iğnenin günü ve sonraki gün olması gereken bu ben 60. Saatte ilişki oldu tutmadı 36. Saati kaçırmıştım bugün hiç Ağrı'm yoktu ama regly oldum kaç gündür çok Ağrı'm vardı inşallah senin tutmuştur
yok progestan için ovulasyonun olması geçmesi lazım,genelde 21.günde falan bakıyorlar,adete yakın yani.. bence sen adetin bitipte kanaman kesilince git genel bir muayene ol yaptıklarını anlat biyerlerden başlarsınız.. dediğim gibi murat bey infertilite uzmanı normal bir kadındogumcu değil oyuzden başlayacagı yere o karar verir,sen sıkma canını :))
Can'ım bende dün test yaptım negatifti bugün adet oldum işte
İlk deneyimimdi hüsrana uğradım çok mutsuzum
İnşallah Can'ım bu ay kısmet değilmiş Allah hayırlısını versin herkesin gönlüne göre versincanım benim hiç öyle kendini suçlama,hi kötü hissetme.. saatler elbette önemli ama biliyorsun olacağı varsa olurdu birşekilde.. benim kızımda ilk ayda oldu ve inan eşim sadece adetimin 9.günü korunmadı çunku çocuk istemiyordu,bu ssenin tek şansın olursa olur dedi. ve ben 28gunde bir adet oluyordum 14.gün yumurtluyordum yani hiç değişmezdi hep 28gunde.. ve eşimin sspermi 5gun yaşamış içerde,5güüünn.. oyuzden sadece içini ferah tut.. hayırlısı ise elbeeet birgun olacak sadece bunu düşün
Ben henüz adet olmadim ama test negatif. Bugün yarin olurum ben de canim. Sonra asilama tedavisine baslayacagiz hemenCan'ım bugün regli oldum zaten umudum çok yoktu bundan sonra daha dikkat edicem iğneden önce ilişki iğnenin günü ve sonraki gün olması gereken bu ben 60. Saatte ilişki oldu tutmadı 36. Saati kaçırmıştım bugün hiç Ağrı'm yoktu ama regly oldum kaç gündür çok Ağrı'm vardı inşallah senin tutmuştur
Can'ım klomende senin kaçıncı ayın oldu inşallah hamilesindirBen henüz adet olmadim ama test negatif. Bugün yarin olurum ben de canim. Sonra asilama tedavisine baslayacagiz hemen
Bugun 16 canimCan'ım klomende senin kaçıncı ayın oldu inşallah hamilesindir
Yok Can'ım o değil klomen de ilk aynımıBugun 16 canim
Canim yorum yazdigin yerden dosya ekle var ordan yukluyosun 15. Gunde silik varsa ben hamilesindir diyorumIyi aksamlar pcoluyum puregondan sonra catlatma ignesi yapildi bugun 15.gun test yaptim ama cok cok silik var mi yok mu belli degil sanki sizlere sormak istedim ama resmi yukleyemiyorum bir turlu
Canim yorum yazdigin yerden dosya ekle var ordan yukluyosun 15. Gunde silik varsa ben hamilesindir diyorum
Oradan deniyorum ama olmuyor yine de cevabiniz icin tesekkur ederim
Can'ım stres yapma ya bak ben 20, gün adet olmuştum.Doktora gitmicem dedim bu ay.Kafam daha rahat .Doktora gitmeden yumurtlama takibi yaptım kendim.15. Gün yine yumurtam çatladı.Doktora gitmek strese nede noluyoruzKizlar adet oldum bu sabh biliyordum bu ay ara vercem tedaviye sonra devam etcem stres oldu boyle