Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
iğneden sonra 15.gün mü? eğer öyleyse yüksek ihtimal hamilesin cnım,kanda beta hcg baktr mutlaka
Ins oyledir bu sabah bi test daha yaptim daha netti 6 ay once 11 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin almislardi 4 aydir tedaviye devam ettim ins bunu saglikla kucagima alabilirim insanin korkulari hic bitmiyormus rabbim isteyen bekleyen herkese saglikla nasip etsin ins

Ins oyledir bu sabah bi test daha yaptim daha netti 6 ay once 11 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin almislardi 4 aydir tedaviye devam ettim ins bunu saglikla kucagima alabilirim insanin korkulari hic bitmiyormus rabbim isteyen bekleyen herkese saglikla nasip etsin ins

amin arkadaşım evet maalesef korkular hiçbirzaman bitmiyor,doğana kadar sağlıklı olacak mı diye düşünüyor insan,dogduktan sonra aman başşına bir iş gelmesin diye :(( inşaallaah buay emeklerinin karşılıgını almışsındır ve inşallah bu sefer sağlıkla kucagına almak nasip olur :))

amin arkadaşım evet maalesef korkular hiçbirzaman bitmiyor,doğana kadar sağlıklı olacak mı diye düşünüyor insan,dogduktan sonra aman başşına bir iş gelmesin diye :KK43:( inşaallaah buay emeklerinin karşılıgını almışsındır ve inşallah bu sefer sağlıkla kucagına almak nasip olur :))
Amin canim ins rabbim herseyin en hayirli zamanini bilir hepimiz icin hayirli haberleri en yakin zamanda duymayi bizlere nasip eder ins

Arkdslar bsey öğrendim. Elbet doktor önemli ama bde bugün bsey ogrendm. Bal çörek otu ve tarçın karışımı hamile kalmayi kolaylastryoms. Adetin 2.günü baslayp 12.güne kdar dewam etmek gerekyomus. Bikac arkdsa sordm böyle hamile kalmslar. Bi deneyin isterseniz. Dün benm ikinci günümdü ben basladm

Arkdslar bsey öğrendim. Elbet doktor önemli ama bde bugün bsey ogrendm. Bal çörek otu ve tarçın karışımı hamile kalmayi kolaylastryoms. Adetin 2.günü baslayp 12.güne kdar dewam etmek gerekyomus. Bikac arkdsa sordm böyle hamile kalmslar. Bi deneyin isterseniz. Dün benm ikinci günümdü ben basladm
Bende duymustum canim ama ilacla beraber kullanma istersen cunku kist yapma ihtimali olabilir eger ilac igne kullanmicaksan yap

Kizlar dunde teyzem bana birsey soyledi bi tanidigida hamile kalamiyormus adetbittiyo banyo yapiyozya banyodan sonra yaki yapistirmis yakinin etkisi gecip kendi cikana kadar beklemis o ay hamile kalmis ne dersiniz ben bu ay denedim ama banyodan sonra yapmadim ysnlis hatirlamiyorsam bugunde adetin 24. Gunu yarin progestan bitiyo oburgun kan testi yapicam tutarmi tutmazmi bilmiyorum ama denemeye deger diye dusunuyorum

Yaki ne demek ki. Bu ayay ilac kullanmycam canm. Bu ay ara werim ikinci klomen ve igneydi. bu ay kalsn sonraki ay baslarm bda ki insallah bu sefer gerek kalmaz.

Yaki ne demek ki. Bu ayay ilac kullanmycam canm. Bu ay ara werim ikinci klomen ve igneydi. bu ay kalsn sonraki ay baslarm bda ki insallah bu sefer gerek kalmaz.
Insallah canim hayirlisi yaki agriyan yerlere yapistiriliyo bi internetten arastir bu selilde hamile kalan cok varmis

Insallah canim guzel haberi bizimlede paylas ve bizede cook dua et bide canim belirtilerin varmi diger aylardan farkli
Aslinda adet belirtilerine benziyor diyorlarken haklilar bence catlatma ignesinden sonra sag yumurtalik tarafimda agri oluyordu ara ara bazen goguslerimde sizi oluyordu onun disinda pek farkli bisey olmadi ins yarin hcg de de pozitif sonucu alabilirim rabbim hepimize saglikla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins

Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra yani bugün kan testi yaptım sonuç 1,20 çıktı bana yine hüsran

bende bu ay klomen kullanmadan denicem bakalım ilaçsız yumurtalarım boyutu ne oluyor ve iğnesiz çatlıyormu ... zira bu ay çatlatma iğn+klomen neg sonuç verdi :(

bende bu ay klomen kullanmadan denicem bakalım ilaçsız yumurtalarım boyutu ne oluyor ve iğnesiz çatlıyormu ... zira bu ay çatlatma iğn+klomen neg sonuç verdi :KK43:
Ben geçen ay kullandım tutmadı.Bu ay gitmedim doktora 15. Gün çatladı kendiliğinden.Kafam da rahat etti valla.Kendin takip et daha iyi Ovulasyon testi kullanmıyor musun

Ben geçen ay kullandım tutmadı.Bu ay gitmedim doktora 15. Gün çatladı kendiliğinden.Kafam da rahat etti valla.Kendin takip et daha iyi Ovulasyon testi kullanmıyor musun

hayır hiç denemedim ama bu ay niyetim öyle. klomen adeti durduk yere kesti lşişliğim var öylede oluyo böylede oluyosa yormıcam kendimi artık.

hayır hiç denemedim ama bu ay niyetim öyle. klomen adeti durduk yere kesti lşişliğim var öylede oluyo böylede oluyosa yormıcam kendimi artık.
Nasıl kesiyor Can'ım.Söktürecek bişeyler içseydin.Doğal yoldan olması daha iyi hem de stresin olmaz.Ben de her tedavide yumurta hemen gelişti ama olmadı.Ben de sıkıldım zaten artık.Ovulasyon testi alsan takip etsen daha iyi.

Aslinda adet belirtilerine benziyor diyorlarken haklilar bence catlatma ignesinden sonra sag yumurtalik tarafimda agri oluyordu ara ara bazen goguslerimde sizi oluyordu onun disinda pek farkli bisey olmadi ins yarin hcg de de pozitif sonucu alabilirim rabbim hepimize saglikla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins
Yarin bende kan testi veriyorum hakkimizda hayirlisi olsun benim sadece goguslerim agiriyor bide karnimin icinde gaz var sanki boyle baloncuklar patliyor gibi insallah psikolojik degildir yarin belli olcak artik

Ya kizlar benim idrar yollarindan enfeksiyn kapmisim baya ilerlemis idrarim kan geliyor resmen dr gittim ilac verdide simdide vajinada bi asiri gidiklanma gibi bi his var acaba enfeksiyon orayadami bulasti

Back
X