Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet benim çok sancim olduÇatlatma iğnesi olupta negatifi gören olan arkadaşlarım sizlerinde regl dönemi çok sancılı geçmeye başladımı ?
Amin cnm ben sadece bu ay klomen kullandım başarısız oldu doktorum zamn kaybetmeyelim dedi aşılama yapiyoklomen + çatlatma iğnesi olumsuz 3.ayım. lan değerlerim 3 aydada 1,20 cıktı. bende aşılama düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
zaten adet oldum diye yıkıldım üstüne birde sancı.. Canım çok sıkkınEwet benim çok sancim oldu
Aaa yanlış yapıyor doktorun en başta tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmesi lazımdı belki tüplerin tıkalı sana boşa zaman kaybettirmis olabilir tüplerinin açık olup olmadığını nerden biliyorsun da sana klomen tedavisini yaptırıyor doktorunu bence de değiştir cnmYumurta icin 3 adet yumurtan var diyor baska bsy demiyor.hic rahim filimi cektir diyip yani hic yönlendirmiyor ben doktoru degistirivem
Aaa yanlış yapıyor doktorun en başta tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmesi lazımdı belki tüplerin tıkalı sana boşa zaman kaybettirmis olabilir tüplerinin açık olup olmadığını nerden biliyorsun da sana klomen tedavisini yaptırıyor doktorunu bence de değiştir cnm
zaten adet oldum diye yıkıldım üstüne birde sancı.. Canım çok sıkkın
3 ay yaptım 3 ayda aynı değer 14.gün 1,20 ne eksilme ne fazla bu dahada yıktıÖyle oluyo ben coktum resmen negatifi gorunce cnm benim test 13 güne kadar pozitifti 14 gün kanda negatif çıktı
Bence doktorunuza söyleyin rahim filmi çektirmesi diyeya bnmde çekilmeden kloman ve çatlatma iğnesi tedavisi yaptırdı 3.ayım belkide boşa giden
Sana aşılama ne zamn yapicak doktorun inş gerek kalmadan hamiş kalirsin3 ay yaptım 3 ayda aynı değer 14.gün 1,20 ne eksilme ne fazla bu dahada yıktı
bana 3 ayın sonunda yapalım dedi ama ben braz dinlendirmek istiyorum klomen kg aldırdı gereksiz yere şiştim elde var sıfırSana aşılama ne zamn yapicak doktorun inş gerek kalmadan hamiş kalirsin
Bence asilamada yaptır cnm olmazsa ara ver ben öyle yapicmbana 3 ayın sonunda yapalım dedi ama ben braz dinlendirmek istiyorum klomen kg aldırdı gereksiz yere şiştim elde var sıfır
Moralini bozma iğnenin kacinci günü bugün cnmSuan gercekten moralim bozuldu bosuna gidip geliyorum o zaman hic bir yönlendirme yapmadi
Hayırlısı cnmya bende pazartesi gidicem muayeneye bakalım yumoslar ne kadar buyumusDaha vurdurmadim ki klomen hapini kullandim adetimin 5.gunden itibaren 5 gun kullandim doktor pazartesi gel dedi yine catlama ignesi vercek
Amin cnm. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı basimizaIyı aksamlar burayı genellikle takıp edıyorum ama yazmak kısmet olmadı ben klomen ovilette kullanarak ılk tedavıde hamıle kalanlardanım umarım umut olur ısteyen herkese nasıp etsın allahım...
İnşallah canimAmin cnm. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı basimiza