Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Yumurta icin 3 adet yumurtan var diyor baska bsy demiyor.hic rahim filimi cektir diyip yani hic yönlendirmiyor ben doktoru degistirivem

A
klomen + çatlatma iğnesi olumsuz 3.ayım. lan değerlerim 3 aydada 1,20 cıktı. bende aşılama düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Amin cnm ben sadece bu ay klomen kullandım başarısız oldu doktorum zamn kaybetmeyelim dedi aşılama yapiyo

Yumurta icin 3 adet yumurtan var diyor baska bsy demiyor.hic rahim filimi cektir diyip yani hic yönlendirmiyor ben doktoru degistirivem
Aaa yanlış yapıyor doktorun en başta tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmesi lazımdı belki tüplerin tıkalı sana boşa zaman kaybettirmis olabilir tüplerinin açık olup olmadığını nerden biliyorsun da sana klomen tedavisini yaptırıyor doktorunu bence de değiştir cnm

Aaa yanlış yapıyor doktorun en başta tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmesi lazımdı belki tüplerin tıkalı sana boşa zaman kaybettirmis olabilir tüplerinin açık olup olmadığını nerden biliyorsun da sana klomen tedavisini yaptırıyor doktorunu bence de değiştir cnm

ya bnmde çekilmeden kloman ve çatlatma iğnesi tedavisi yaptırdı 3.ayım belkide boşa giden

bana 3 ayın sonunda yapalım dedi ama ben braz dinlendirmek istiyorum klomen kg aldırdı gereksiz yere şiştim elde var sıfır

Suan gercekten moralim bozuldu bosuna gidip geliyorum o zaman hic bir yönlendirme yapmadi

Daha vurdurmadim ki klomen hapini kullandim adetimin 5.gunden itibaren 5 gun kullandim doktor pazartesi gel dedi yine catlama ignesi vercek

Daha vurdurmadim ki klomen hapini kullandim adetimin 5.gunden itibaren 5 gun kullandim doktor pazartesi gel dedi yine catlama ignesi vercek
Hayırlısı cnmya bende pazartesi gidicem muayeneye bakalım yumoslar ne kadar buyumus

Iyı aksamlar burayı genellikle takıp edıyorum ama yazmak kısmet olmadı ben klomen ovilette kullanarak ılk tedavıde hamıle kalanlardanım umarım umut olur ısteyen herkese nasıp etsın allahım...

Iyı aksamlar burayı genellikle takıp edıyorum ama yazmak kısmet olmadı ben klomen ovilette kullanarak ılk tedavıde hamıle kalanlardanım umarım umut olur ısteyen herkese nasıp etsın allahım...
Amin cnm. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı basimiza

Back
X