Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olduktan sonra memlekete gidecem bu sebeple bir ay ara vermeyi düşünüyorum
Bu arada sormadım k.bakma
Sende mi adetinin gelmemesini bekliyorsun veya bebeğin var mi
Cok guzel iki tane kız. Hayalimdir bir kızımın olması. Tabi rabbim bana da sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum uzun zamandan beri neredeyse tüm topikleri okudum soru sormak yada durumumu anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum eşim artık kafayı yemek üzere olduğumu söylemeye başladı.Arkadaşlar catlatma ignesinden kac gun sonra adet olunuyor
Çok sağol arkadaşım cevap verdiğin için bugün 9.gunu iğnenin silik pozitif hala burada okuduklarıma bakılırsa iğne etkisi doktorum öyle bir etkisi yok dikkat et bir hafta sonra tekrarla diyor yine sağlıkciyim araştırmalarım üzere alfa hcg yani ovitrelle gebelik salginan bhcg yı etkilemiyor bir konu daha iğnenin kanda yarılanma ömrü 4.5 saat yani her 4.5 saatte bir bir önceki değerin yarısina düşüyor iğne etkisi 9.gune kalırmı acabaBen sırf teste pozitif nasıl oluyo onu görmek için 10.gün test yapmıştım ve negatifi görmüştüm bu yüzden bence büyük ihtimal hamilesin. Darısı başıma. Ama yinede adetinin gecmesini bekle derim ben
Amin canim benim inşallah peki sizin bilginiz varmı bu iğne kaçıncı güne kadar etkiliyormuş beta hcg yiSaglikci degilim ama cogu doktor igne etkisi olacagindan hemen test yapmayın diyor. Artık kime neye inanacagimizi sasirdik. Insallah hamilesindir. Bugun igneden sonra 16.günüm. cogu doktor ignenin 15.günü test yapin derken benim doktorum adetin 3 gün gecikince gel dedi. Umarim sana da bana da rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir
Ama benim bildigim kadarı ile zigot implante olduğu andan itibaren hücreler arası beta hcg salgısı kanda poziriflesiyorki bu da 8.gunden itibaren yani ovum ile sperm buluşmasından sonra 8.ve 10.gunlerde kanda varlığı tespit edilmeye başlanıyor ki bu hafta yine üreme sağlığı eğitimim var konusunda uzman olan eğitimcilerimizin verdiği anotomik bilgilere dayanarak söylüyorum yani canim ovum catladiktan ve sperm ile tahmini buluşma tarihinden itibaren beta hcg kanda varlığı düşükte olsa saptanabilir yani seninde oluştuysa bir gebelik (bütün kalbimle insallah)şu an kaninda minimal düzeyde de olsa çıkabilir ben ovitrelle vurulmamış olsaydım şu an mutluluktan ucuyor olurdumAmin canim benim inşallah peki sizin bilginiz varmı bu iğne kaçıncı güne kadar etkiliyormuş beta hcg yi