Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben 13.gün yaptım tek çizgi çıktı bence bişe warsa çıkar yapmalısın idrar testi

Hayrlısı olsun Canm, adet olmasan tekrarla testini çünkü bende çok silik çıkmıştı kanda değerim 60.. şşmşd de öle bi korku sarıyor değerim artacak mı diye.. çok sabır gerektiren bi yol allhım yardım etsin hepimize :dua:

Hayrlısı olsun Canm, adet olmasan tekrarla testini çünkü bende çok silik çıkmıştı kanda değerim 60.. şşmşd de öle bi korku sarıyor değerim artacak mı diye.. çok sabır gerektiren bi yol allhım yardım etsin hepimize :dua:
Amin canım 3 gün war adet olmama inşallah geç döllenme olmuştur testi tekrarlicam allahm emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah çünkü psikolojik olarak çok etkilio

Selam kızlar dün oldum iğnemi.
İnş pozitif sonuç alırız..

Merhaba kızlar bugün çatlatma ignemin 17.gunu 14.gun test yaptım ve silik çıktı 16 gün tekrarladim bu sefer daha silikti.Varmı acaba var ise koyulasmasi lazımdı sorunlumu diye çünkü oncedende kayiplarim olduğu için.rabbim kimsenin kucağını evini boş neşesiz birakmasin

Merhaba kızlar bugün çatlatma ignemin 17.gunu 14.gun test yaptım ve silik çıktı 16 gün tekrarladim bu sefer daha silikti.Varmı acaba var ise koyulasmasi lazımdı sorunlumu diye çünkü oncedende kayiplarim olduğu için.rabbim kimsenin kucağını evini boş neşesiz birakmasin
Evde yapılan idrar testi çoğunlukla yanıltıcı oluyor kanda test yaptir kesin sonuç alırsın

Evde yapılan idrar testi çoğunlukla yanıltıcı oluyor kanda test yaptir kesin sonuç alırsın
Bugun lekem geldi kasıklarımda çok ağrıyo bu ay da tutmadı aşılama yaptırmak için rahim filmi çektirmek gerekiyomu bilen warmı arkadaşlar

Daha önce cektirmediysen ve hiç hamile kalamadiysan cektir derim eğer tuplerinde sorun var ise onca tedavin caban boşa olmuş olur

Korkuyorum rahim filmi çektirmekten

Ben geçen hafta çektirdim canım, korkulacak bişey yok evet hiç ağrısız sızısız diyemem ama dayanılmayacak bişey yok.. ki ben normal muayenede de çok zorlanıyorum. Aşılamayı Devlette yaptıracaksan raporu onlar çıkarıyorlar zaten

Ben geçen hafta çektirdim canım, korkulacak bişey yok evet hiç ağrısız sızısız diyemem ama dayanılmayacak bişey yok ki ben normal muayenede de çok zorlanıyorum. Aşılamayı Devlette yaptıracaksan raporu onlar çıkarıyorlar zaten
ya arkadasım yeni çektirdi kız baygınlık geçirdi resmen tansiyonu düştü tüp bebek tedavisi görüyo çok kanaması oldu ondan korktum bende aşılama için ne raporu çıkarıyolar canım

ya arkadasım yeni çektirdi kız baygınlık geçirdi resmen tansiyonu düştü tüp bebek tedavisi görüyo çok kanaması oldu ondan korktum bende aşılama için ne raporu çıkarıyolar canım

Tansiyon düşüklüğünü bende yaşadım ama kendimi kasmaktan korkudan diye düşünüyorum. Benim kanamam çok az oldu o da aletlerden kaynaklanıyor içerden gelen bi kanama değil yani. Özelde 550-600TL anestezi ile de çekiliyormuş ama bence değmez 10dk lık bir işlem için

Tansiyon düşüklüğünü bende yaşadım ama kendimi kasmaktan korkudan diye düşünüyorum. Benim kanamam çok az oldu o da aletlerden kaynaklanıyor içerden gelen bi kanama değil yani. Özelde 550-600TL anestezi ile de çekiliyormuş ama bence değmez 10dk lık bir işlem için
anladm canım ağrı kesici flan içsek acısını azaltmazmı acaba bide rapor ne raporu canım

Evt ben Ağrı kesici atmistim çekilmeden once tam 7 ay erteledim korkudan ama öyle korkulcak bişey değil .Sancılı bir adet geciriyorsan onun en şiddetli halı gibi 10 saniye bir süreç geçiriyorsun o kadar ben sonrasindada gayet rahat bir şekilde kalktım yürüdüm ağrı eşiğin yüksek ise hiç korkma

Back
X