- 14 Eylül 2017
- 938
- 742
- 18
- 33
Şuana kadar kanamam çok az geldi canim. Yarın test yapmayı düşnüyorum inşaallah tutunmuştur bana bebisimyerleşme kanaması olabilir mi ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuana kadar kanamam çok az geldi canim. Yarın test yapmayı düşnüyorum inşaallah tutunmuştur bana bebisimyerleşme kanaması olabilir mi ki?
Ama 2 yumurtamın biri dollenmediyse bu dısariya kan olarak atılmazmi ?? Büyuk olduğu icin erime şansı hiç yok iceride.Adet kanaması rahim duvarının dökülmesidir canım yumurtlama ile ilgisi yoktur. Yumurta rahim duvarına tutunursa adet olmazsın başka yumurtanda olsa. Yani eğer adetse rahim duvarı dökülmüştür ve döllenmiş yumurtanın tutunacagi yer kalmamıştır.
Ama 2 yumurtamın biri dollenmediyse bu dısariya kan olarak atılmazmi ?? Büyuk olduğu icin erime şansı hiç yok iceride.
Teşekkür ederim canım. Yarin bi idrar testi yapmak istiyorum içim rahatlasın en azındanKan olarak atılmaz canım öyle bir mekanizma var ki kendiliğinden yok olur![]()
kimseee yokmu???cevaplayacak kızlarrrmrb bayanlar bende catlatma ıgnesı vulrudum 111/09 da 14.gun. 32,05 cıktı yanı 13/09 da da dun 128 cıktı doktorum sehır dısında aradım gebelık normal ılerlıyor dedı ama benım hala kuskularım var 26 eylulde kalp atısını duyabılırmıyım?? kesemıyı gorurum bılgılerınıze ıhtıyacım var? ADETIM DE 14/09
kimseee yokmu???cevaplayacak kızlarrr
tesekkurler bende 5 yılın sonunda ılk ıgnemle tutucak ınsallah 26 da gel dedı bana burada da kımseyle gorumedim doktorla yanı bır daha test yapmama gerek yok o zaman
cok tesekkurler ınsallah dıyelım o zaman:) sızde saglıkla kucagınıza almak nasıp etsın rabbım ınsallah
Can'ım çok erken yapmışsın en az 14. Günü yapman gerekiyor çatlatma iğneleri beta hcg içerir bende senin yaptığın gibi yapmıştım 9. Gününde idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı ertesi gün kan tahlilim negatifti yani beta hcg önce kana geçiyor sonra idrara o Zaman hamile değildim kandaki değerim düşüşe geçmiş ama hala idrarda beta hcg varmış onun için çift çizgi çıkmıştı inşallah sen hamilesindirde kanda yükselmeye başlarTecrubelı arkadaslarım yorum yapsın usttekı sarı gıbı olan dunku alttakı bugunkı 9 ve 10.gunler yanı bat tarıhıne 1 hafta var
canım inşallah hamilesindir ben 5 ay tedavi gördüm tedaviyi bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım her şey kafada bitiyo rahat olTecrubelı arkadaslarım yorum yapsın usttekı sarı gıbı olan dunku alttakı bugunkı 9 ve 10.gunler yanı bat tarıhıne 1 hafta var
Can'ım büyük ihtimalle hamilesin hadi hayırlı olsunbugun 15.gunum 13.gun negatıftı sılık dahı kalmadı bugun yaptım pembe ınce bı cızgı var uzaktan dahı goruluyor yarın kan verıcem ılac etkısı kalmamıstır deılmı
bugun kan verıcem 16.gun hala sılıkH handeali2012 yarin kan ver var ise mutlaa ćıkar canim. Ama 15.gunden sonra varsa silik cizgi cıkiyormus okuduğum kadaryla söylüyorum. Zaten yumurtlan catladi ve döllenmediyse 14.gün adetin gelir. Adet olmadiysan mutlaka bebk vardir. Sonucu bizlere de bildir mutlaka.
ıns bugun 16.gun hala aynı esım gelır gelmez cıkıcam hastaneyèCan'ım büyük ihtimalle hamilesin hadi hayırlı olsun![]()