• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Adet kanaması rahim duvarının dökülmesidir canım yumurtlama ile ilgisi yoktur. Yumurta rahim duvarına tutunursa adet olmazsın başka yumurtanda olsa. Yani eğer adetse rahim duvarı dökülmüştür ve döllenmiş yumurtanın tutunacagi yer kalmamıştır.
Ama 2 yumurtamın biri dollenmediyse bu dısariya kan olarak atılmazmi ?? Büyuk olduğu icin erime şansı hiç yok iceride.

mrb bayanlar bende catlatma ıgnesı vulrudum 111/09 da 14.gun. 32,05 cıktı yanı 13/09 da da dun 128 cıktı doktorum sehır dısında aradım gebelık normal ılerlıyor dedı ama benım hala kuskularım var 26 eylulde kalp atısını duyabılırmıyım?? kesemıyı gorurum bılgılerınıze ıhtıyacım var? ADETIM DE 14/09
kimseee yokmu???cevaplayacak kızlarrr

kimseee yokmu???cevaplayacak kızlarrr

Canım hcg 1000-1500 üstü vajinal 6000 üstü olduğunda da karından usg ile keseyi görebiliyorlar. Kalp atışı tamammen döllenme ile ilgili 5+5 de de duyan var 7+5 de de o kısmı muamma.. Ancak keseden sonra dr.un yorum yapar.

tesekkurler bende 5 yılın sonunda ılk ıgnemle tutucak ınsallah 26 da gel dedı bana burada da kımseyle gorumedim doktorla yanı bır daha test yapmama gerek yok o zaman

tesekkurler bende 5 yılın sonunda ılk ıgnemle tutucak ınsallah 26 da gel dedı bana burada da kımseyle gorumedim doktorla yanı bır daha test yapmama gerek yok o zaman

2 günde en az %60 artma varsa kanda problem etme canım. Hcg hesabını sende yapabilirsin ortalama değer 6000lerde olduğunda direk karından görebilir. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah :)

Arkadaslar merhaba fostımon ve catlama ıgnesı yaptırdım bu ay dun 9.gunumdu dayanamadım kan ve ıdrar testı yaptırdım ıdrar 3.60 cıktı eve geldım sılıklesmeyı kontrol etmek ıcın ıdrar testı yaptım yok denecek kadar sılıktı grı gıbı bugun 10.gun tekrar yaptım cızgı daha belırgım ve pembe umutlanmalımıyım

Tecrubelı arkadaslarım yorum yapsın usttekı sarı gıbı olan dunku alttakı bugunkı 9 ve 10.gunler yanı bat tarıhıne 1 hafta var

Eklentiler

• 20170916_134042.webp
    20170916_134042.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 158
Tecrubelı arkadaslarım yorum yapsın usttekı sarı gıbı olan dunku alttakı bugunkı 9 ve 10.gunler yanı bat tarıhıne 1 hafta var
Can'ım çok erken yapmışsın en az 14. Günü yapman gerekiyor çatlatma iğneleri beta hcg içerir bende senin yaptığın gibi yapmıştım 9. Gününde idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı ertesi gün kan tahlilim negatifti yani beta hcg önce kana geçiyor sonra idrara o Zaman hamile değildim kandaki değerim düşüşe geçmiş ama hala idrarda beta hcg varmış onun için çift çizgi çıkmıştı inşallah sen hamilesindirde kanda yükselmeye başlar

canım inşallah hamilesindir ben 5 ay tedavi gördüm tedaviyi bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım her şey kafada bitiyo rahat ol

Ins hayırlısı bugun 11 gunum ve hala ıdrar testım pozıtıf sılık pembe bı cızgı var uzaktan bıle goruyorum ınsan umutlanıyor ıste

bugun 15.gunum 13.gun negatıftı sılık dahı kalmadı bugun yaptım pembe ınce bı cızgı var uzaktan dahı goruluyor yarın kan verıcem ılac etkısı kalmamıstır deılmı

H handeali2012 yarin kan ver var ise mutlaa ćıkar canim. Ama 15.gunden sonra varsa silik cizgi cıkiyormus okuduğum kadaryla söylüyorum. Zaten yumurtlan catladi ve döllenmediyse 14.gün adetin gelir. Adet olmadiysan mutlaka bebk vardir. Sonucu bizlere de bildir mutlaka.

Back
X