• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar nerhaba. Transferimin 3. Gunu ovitrelle ignemin 10. Gunu test yapsam ve pozitif cikarsa igneden mi bebisten mi pozitif olur nolur yardimci olun ilk tup bebek denememiz
Canim bence 2-3 gün daha bekle ve hafta ici yap. Kana 12.gün geciyormus ya biraz daha sabredip bekle bakalim .. K kokulucilek123

Benim de prolaktin yüksek cikti :( hamilelik yokmus.doktor ilac verdi düsürmek icin.bu ay ilk kez asilama yapilcak catlatma ignesiyle hamile kalmaya calisiodum ama kismet olmadi.prolaktin yuksekken dusurmeden asilama nasil yapacak anlamadim 1 ay beklesem mi diorum.

Kızlar mrba ben yeni katıldım aranıza banada yardım edin lütfen ben 16 gün önce çatlatma inesi oldum 15 gün gece erken gebelik testi yaptım ilk başta çıkmadı sabah baktımda hafif çıkmıştı sizce olmasa çıkar mı sonradan çizgi hiç böyle olmamıştı ve uvalasyon testi de yaptım oda çok hafif çıktı

Kızlar mrba ben yeni katıldım aranıza banada yardım edin lütfen ben 16 gün önce çatlatma inesi oldum 15 gün gece erken gebelik testi yaptım ilk başta çıkmadı sabah baktımda hafif çıkmıştı sizce olmasa çıkar mı sonradan çizgi hiç böyle olmamıştı ve uvalasyon testi de yaptım oda çok hafif çıktı
Testlerde kullanım şekilleri yazar 10 dk sonraki çıkan sonuç geçersizdir....
Ovulasyon testlerinde herzaman çift çizgi çıkar zaten..
Ovulasyon testlerinde pozitif çıkması için iki çizgininde aynı derecede net çıkması gerekir yada idrar çizgisinin referans çizgisinden daha koyu çıkması gerekiyor...

Canım eder gebelik var sa ovu testin de iki çizgi kop koyu çıkardı belki daha erkendir bugün varsa ovu testi tekrar yap sıvı alımına dikkat ederek inşallah vardır

Kan verdim bugun 17 günüm sonucu daha almadım ama doktor yoktur dedi :KK43::KK43::KK43:
İnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar bu ne böyle canım bozma moralini onun da bi zamanı var hayırlı bi zamanda verir rabbim inşallah

Moral falan kalmadı vallahi heveste kalmadı artık doktor yoktur dedi
Canim catlatma ignesjnden 14-15 gün sonra gebelik testinde sonuc cikar. Ama kesin sonuc elbette kanda belli olur. Sonucunu bizlere de yaz mutlaka. Hakkında hayrlsı olsun inşaallah

Benim bi sorum olucak ovulasyon testinde 3 gün önce pozitifi gördüm sonra silikleşti bu sabahda tekrar pozitif oldu 2 tumurtam vardı ilimcisi öi çatlıyo yani kafam karıştı çatlatma iğnesi de olmuştum 5 gün önce

Benim bi sorum olucak ovulasyon testinde 3 gün önce pozitifi gördüm sonra silikleşti bu sabahda tekrar pozitif oldu 2 tumurtam vardı ilimcisi öi çatlıyo yani kafam karıştı çatlatma iğnesi de olmuştum 5 gün önce
Ikinci yumurtan kücükse buyuyp catliyor demektir. Sen yine de tüm fırsatları degerlendir mutlaka. Yumurtalar kac mm idiigne vurulduğunda ?

Back
X