• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Hafta sonuna kadr ikimiznkinde belli olur nasipse canim. Bgun 13.günum benm.

Bende yarın doktora gideceğim çatlayıp çatlamadığına bakacağız dedi. Aşağıdan mı bakar acaba ya dediği günlerde ilişkiye girdik ama ?

Bende yarın doktora gideceğim çatlayıp çatlamadığına bakacağız dedi. Aşağıdan mı bakar acaba ya dediği günlerde ilişkiye girdik ama ?
Ben anlamadım ya benim doktor catlayip catlamadigini kontrol etmedi nasıl iş bu o belli olmaz takip edemeyiz onu dedi bana

Kizlar merhaba. Bugun ignemin 12.gunu. Dayanamayip test yaptim. Hafif ikinci cizgi belirdi. Acaba ignenin etkisimi? Cok heyecanliyim

Ben anlamadım ya benim doktor catlayip catlamadigini kontrol etmedi nasıl iş bu o belli olmaz takip edemeyiz onu dedi bana
Bana bakıyoruz dedi canım yarın gidip bakıcak eğer çatlamadıysa adet söktürücü verebilir benim 32. Gün oldu çünkü geç yumurtam büyüdü benim

Kizlar merhaba. Bugun ignemin 12.gunu. Dayanamayip test yaptim. Hafif ikinci cizgi belirdi. Acaba ignenin etkisimi? Cok heyecanliyim
İğnenin etkisi 12. Gün geçiyormuş diye biliyorum bende bugün test yaptım negatif çıktı 11 . Gunumdu acaba böyle olup da adeti geciken ve pozitif gören var mi

Bana bakıyoruz dedi canım yarın gidip bakıcak eğer çatlamadıysa adet söktürücü verebilir benim 32. Gün oldu çünkü geç yumurtam büyüdü benim
Bana takip yapamıyoruz yumurtanın takibini dedi onu anlayamadım yumurtanın büyüdüğüne bakabiliyor ama catlayip catlamadigini bakamıyor nasıl iş anlamadım neyse benim 18 inde gelecek adetim bugün test yaptım negetifti bakalım adetim gelecek mi

Bana takip yapamıyoruz yumurtanın takibini dedi onu anlayamadım yumurtanın büyüdüğüne bakabiliyor ama catlayip catlamadigini bakamıyor nasıl iş anlamadım neyse benim 18 inde gelecek adetim bugün test yaptım negetifti bakalım adetim gelecek mi
Canım bende pkos vardı yumurta ne zaman oluşuyor bilmiyordum ne kdr büyüyor bilmiyordum normalde yumurtlama takibi yapılıyor gidiyorsun 3 günde bir cagiriyor yumurta olgunlastiktan sonra iğne veriyor ve dediğim gibi bende çatlayıp catlamadığına bakması icin bugün icin cagirdi bende bekliyorum şimdi doktordayım bakalım ne dicek cagirdi yani bakılabiliyor eğer çatlamazsa kiste dönüşme durumu varmış Canım yumurtalar genelde öyle olurmuş çatlama olmazsa

İnsallah gelmez Canım 14. Günden sonra net cevaplar alıyormuş kan testinde belli oluyormuş

Kızlar iğnemin 10. Günü bugün bende bekliyorum adetim 23 kasım 5 yumurtam oldu hayırlısı artık ama hiç belirtim yok iğne etkisi
Geçtikçe belirtiler de kayboluyor ümidim kalmadı şimdiden

Kızlar iğnemin 10. Günü bugün bende bekliyorum adetim 23 kasım 5 yumurtam oldu hayırlısı artık ama hiç belirtim yok iğne etkisi
Geçtikçe belirtiler de kayboluyor ümidim kalmadı şimdiden
Hamilelik belirtileri ve adet belirtileri aynı olurmuş bozma moralini belki tutmuştur benimde cumartesi belli olacak hayırlısı bakalim

Ya kizlar bugun ignemin 13.gunu. Hafif kahverengi lekelenmem var.off yaa(((

Ya kizlar bugun ignemin 13.gunu. Hafif kahverengi lekelenmem var.off yaa(((
Yerleşme kanaması olabilir dikkat et benim arkadaşım da da olmuştu o o da üzülmüştü testte çıkmıştı gebe olduğu bı kaç gün sonra lekelenme oldu ama hamileydi

Hamilelik belirtileri ve adet belirtileri aynı olurmuş bozma moralini belki tutmuştur benimde cumartesi belli olacak hayırlısı bakalim
İnşallah vardır canım az kalmış cumartesiye hayırlı haberler alırsın inşallah

Back
X