• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende ignenin 12. Günde test yapmistim ayni boyle cikmisti bir gun sonra kanda baktirdim pozitifti hayirli olsun hamilesin allahin izniyle
Canım benim inşallah öyle güzel şeyler söyledin ki umut oldun bana inşallah vardır 2.5 yıldır hasretim inşallah olmuştur tekrar test yapacağım inşallah koyulaşma olmuştur sonra doğru kan testine

Merhaba arkadaslar Bu tur ilaclar idrar testini etkiliyor mu?
Şöyle etkiliyor canım çatlatma iğnesi içinde gebelik hormonu var ve vurulduktan sonra etkisi 10 12 günde geçiyormuş bu sürede yaptığın testler pozitif çıkacak o yğzden 12 günü geçirmen gerek

Şöyle etkiliyor canım çatlatma iğnesi içinde gebelik hormonu var ve vurulduktan sonra etkisi 10 12 günde geçiyormuş bu sürede yaptığın testler pozitif çıkacak o yğzden 12 günü geçirmen gerek
Kan tahlili icin gecerli bu benim bildiğim? Daha once defalarca catlatma ignesi yaptim ve ilk gunden itibaren idrar testi yaptim hep negatif oldu ... sadece hamile kaldigimda idrar testinde pozitifi gördüm ben?

Kan tahlili icin gecerli bu benim bildiğim? Daha once defalarca catlatma ignesi yaptim ve ilk gunden itibaren idrar testi yaptim hep negatif oldu ... sadece hamile kaldigimda idrar testinde pozitifi gördüm ben?
Etkiliyor diyorlar ama bende 11. Gün yaptım negatifti ama hala adet olmadım bugün ikinci gün normalde hala bişey yok dün yine idrar testi yaptım negatifti galiba gecikti adetim :( yine bişey yok galiba

Etkiliyor diyorlar ama bende 11. Gün yaptım negatifti ama hala adet olmadım bugün ikinci gün normalde hala bişey yok dün yine idrar testi yaptım negatifti galiba gecikti adetim :KK43: yine bişey yok galiba
Eger bebiş varsa idrarda belli olacak sekilde buyumemistir belki? Idrara gec geciyor ve eger normal gebelik testiyse cikmayabiliyor

Eger bebiş varsa idrarda belli olacak sekilde buyumemistir belki? Idrara gec geciyor ve eger normal gebelik testiyse cikmayabiliyor
İnşallah öyledir ya inşallah korkuyorum kist falan olmasından klomen ve çatlatma iğnesi kullandım catlamadiginda zaman kist olusurmus ondan korkuyorum

Canım benim inşallah öyle güzel şeyler söyledin ki umut oldun bana inşallah vardır 2.5 yıldır hasretim inşallah olmuştur tekrar test yapacağım inşallah koyulaşma olmuştur sonra doğru kan testine
Insallah canım allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah bende 1.5 sene bekledim bilirim o hasreti bi tane isterken allah ikiz nasip etti bekliyorum kuzularımı.kesin sonuc alinca yaz canım guzel haberlerini

Kızlar herkese merhaba :) bu ayın 8. İnde ovitrelle kullandım.bugun 14. Günü oluyor iğnenin.beta kan testi 16 çıktı.doktorum olabilir iki gün sonra tekrar test yap dedi ama bende hiç hamilelik belirtisi yok..benim gibi olup değeri yükselen var mı acaba iğnenin etkisi mı devam ediyor ?

Kızlar merhaba 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum . Sonra doktor yumurtan çatlamamış Dedi tarlusal verdi ilaç biteli 3. Gün oldu TEst yaptım iki tane net çizgi çıktı pozitif yani nasıl oluyo bu

:))) sağol Canım benim ama doktor bana 10 gün önce yumurtan çatlamamış Dedi catlamış mı demekkiii ama tarlusal kullandım bişeu olur mu

Doktorun takip ettigi bi yumurtaydi o catlamadi ama belkide arkadan gelisen bi yumurtan oldu. Forumda tarlusal ictikten sonra hamile oldugunu ogrenler var canim. Zaten degerin cok yuksek ultrason muayenesi ve kan tetkiklerini yaptirirsin insallah hersey iyi olur :)

Doktorun takip ettigi bi yumurtaydi o catlamadi ama belkide arkadan gelisen bi yumurtan oldu. Forumda tarlusal ictikten sonra hamile oldugunu ogrenler var canim. Zaten degerin cok yuksek ultrason muayenesi ve kan tetkiklerini yaptirirsin insallah hersey iyi olur :)
İnsallah Canım ama yüksek ya değerlerim korkuyorum dış gebelik mi diye. YADA çoğul mu acaba çok yüksek değil mi sat 16 ekim

Cogul gebeliktir insallah sen kotusunu dusunme sabaha hersey netlesir stres yapma yat dinlen :)

Mrb arkadaşlar 3 overlitemi vuruldum 30 Kasım'da hala regl olmadim. Hiç bir hamilelik belirtisi yok. 5 gün önce teste negatif gördüm .

Mrb arkadaşlar 3 overlitemi vuruldum 30 Kasım'da hala regl olmadim. Hiç bir hamilelik belirtisi yok. 5 gün önce teste negatif gördüm .
Kist oluşmuş olabilir bende de aynı şey oldu gecikme oldu ama test negatifti yumurtalardan biri catlamamis kiste dönüşmüş adet gecikmisti

30 kasimdan saymaya baslayinca bugun ignenin 15.gunu. 5 gun once negatif olmasi normal. Zaten catlatma ignesinden 14-16-18 gunlerde regl olunmasi beklenir. Vee 14.gunu test yapilir. Bence eger regl olacaksan bikac gune olursun ama hamile de olabilirsin testi yenilemelisin.

Back
X