- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Son adet tarihlerim 7-ARALIK 5-Kasım 7-EkimOlagan dir evet o yuzden guvenmemek gerekir
Testi ne Zaman yapma doğru olur?? Geçen ay 33. Gün regl oldum. Genelde 31. Gün gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihlerim 7-ARALIK 5-Kasım 7-EkimOlagan dir evet o yuzden guvenmemek gerekir
7 ocak bence kan da bi baktir cnm duzenis adet de pek belli olmaya bilir idrar da yanilma payi daha yüksek olabilirSon adet tarihlerim 7-ARALIK 5-Kasım 7-Ekim
Testi ne Zaman yapma doğru olur?? Geçen ay 33. Gün regl oldum. Genelde 31. Gün gelir.
evet ama korkuyorum eger negatif cikarsa diye bi yanim oldu busefer diyo bi yanim umitlenme diyo bilemiyorum bakalim bugun bi daha idrar testi yapicam gun gelene kadar. bu arada 2 senedir istiyorum bu iki senede 2 tane kimyasal gebelik oldu kendiliginden. insallah bu seferki tutar. kizim artik kardes isteye isteye yoruldu12 inci 13 gunler kanda belki belli olur cnm idrar testlerine guvenme derim bana soracak olursan
Cnm allahim gonlune gore versin .. bizde cok istiyoruz kardes kizma ... ben en son tup bebege gecis yapdim bu ay kist olusmus diiye subat da baslayacagim insallah.. rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. insallah da hamis sin dir ..evet ama korkuyorum eger negatif cikarsa diye bi yanim oldu busefer diyo bi yanim umitlenme diyo bilemiyorum bakalim bugun bi daha idrar testi yapicam gun gelene kadar. bu arada 2 senedir istiyorum bu iki senede 2 tane kimyasal gebelik oldu kendiliginden. insallah bu seferki tutar. kizim artik kardes isteye isteye yoruldu
İğneden sonra 17. Günüm regl olmadım. Sarı şeffaf akıntım var. Kıytırık test yaptım silik bile çıkmadı. Negatif anlamadım bu işi. 7 ocak regl günüm. Bakalım
İyi günler bayanlar kk çok takip ediyordum bu topigi görünce heMen üye olmak istedim çünkü bende fikir alışverişi yapmak istiyor um kızlar bende klomen kullanıyorum bay dün bitti yarın gidicem kontrole inşallah yumuslarim büyümüştür
İnşallah canm inşallah sen iğne vuruldunmuİnşallah kaliteli yumların oluşmuştur ve bu ay kavuşursun müjdene canım :)
Sizde klomen kullanırken kaşık agrilsriniz oldumu özellikle sol kasigim da bya baya ağrılar oluyo
İnşallah canm inşallah sen iğne vuruldunmu
Oooo maşallah aslında günde geçmiştir test yaptnmiEvet canım 17 gün oldu tık yok
Oooo maşallah aslında günde geçmiştir test yaptnmi
Ama adette olmadın demi bende ilk gebeligimi klomen ile hamile kalmıştım tedavisi z hamile.kalamiyoormyaptım canım negatif
Ama adette olmadın demi bende ilk gebeligimi klomen ile hamile kalmıştım tedavisi z hamile.kalamiyoorm