• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar 19. gündü bu gün kan testi yaptırdım negatif maalesef umutlar diğer aya kaldı kırmızılar bir an önce gelsin istiyorum inşallah gecikmez :110::cry:

Mrb kızlar ben de 6 ocakta ovitrelle vuruldum 2 gun sonra karin ve bel agrisi vardı ama iğneyi vurdurdugumdan beri hiç akinti yok başka hiç belirti de yok akıntısı olmayıp da hamile çıkan oldu mu

Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 ocakta ovitrelle vuruldum bugün 1 ocağı da sayarsak 10. Günüm ve az önce test yaptım sonuç negatif. Pozitif olsa belki iğnenin etkisi diyerek yine içimde bir şüphe olacaktı ama şimdi direk negatif görünce umutsuzluğa kapıldım. Sizde erken mi ya da daha önce bu şekil bir deneyim sonucu hamile olan var mi? :KK43:

Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 ocakta ovitrelle vuruldum bugün 1 ocağı da sayarsak 10. Günüm ve az önce test yaptım sonuç negatif. Pozitif olsa belki iğnenin etkisi diyerek yine içimde bir şüphe olacaktı ama şimdi direk negatif görünce umutsuzluğa kapıldım. Sizde erken mi ya da daha önce bu şekil bir deneyim sonucu hamile olan var mi? :KK43:

Çıkmadıysa çıkmaz canım bende de aynı oldu. iğnenin 20. günü yani dün adet oldum.

Kızlar günaydın Nasılsıniz salı günü doktora gittim yumus takibi için vajinadan bakmadı karından baktı yok dedi cuma gel dedi ama vajinada baksaydı gorurdu zaten öyle azarlama gibi tavırları vardık i hiç memnun kalmadım bide özel olcak merak ettiklerimi söylemeden geri döndüm bugün başka bir doktora randevu aldım 2 de gidicem inşallah bugün büyümüş der doktor ya bugün 13.gün sizin yumuslar kaçıncı gün büyüdü iğne vurulduz

Kızlar günaydın Nasılsıniz salı günü doktora gittim yumus takibi için vajinadan bakmadı karından baktı yok dedi cuma gel dedi ama vajinada baksaydı gorurdu zaten öyle azarlama gibi tavırları vardık i hiç memnun kalmadım bide özel olcak merak ettiklerimi söylemeden geri döndüm bugün başka bir doktora randevu aldım 2 de gidicem inşallah bugün büyümüş der doktor ya bugün 13.gün sizin yumuslar kaçıncı gün büyüdü iğne vurulduz
Ben adetin 3. Gunu gittim 3 mm olan 3 adet var demişti sonra 13.gün tekrar gittim 2 adet var 18 ve 17 mm dedi ertesi gün catlatma ignesi vuruldum canjm şu an bekliyorum 4 gün sonra hcg baktiracagim ınsallah hamileyim dir

Ve benim de hep karindan bakıldı alttan bakmadi doktorundan memnun değilsen değiştir canim içine sinsin

Tatlım. Ben henüz cikmayacagini düşünüyorum bana doktor başladıktan sonra 12.gün yap dedi yani adet gününden 3 gun once falan 2 gun daha bekleyip yap ınsallah pozitif olur
ayy canım benim inşallah yaa bende öyle düşündüp umutlanmak istiyorum. rabbim nasip etsin hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmamıza:dua:

Çıkmadıysa çıkmaz canım bende de aynı oldu. iğnenin 20. günü yani dün adet oldum.
yaa kuzum ama günlerdir okuyorum araştırıyorum. başta idrar testinde negatif görünüp birkaç gün sonra pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenenler var. o yüzden bilemedim ne düşünsem. artı birde başka bir konu başlığı altında bir arkadaş okumuştum gidip kan testi vermişti negatifti ertesi gün gene negatifti en son gidip bir daha kan testri verdiğinde pozitif çıktı. o bana büyük umut oldu ben daha kan testi yaptırmadım ama. bilmiyorum kafam çok karışık :110::KK43:

Kizlar bende 3 ocakta ovitrelle vuruldum. Solda bi tane yumurtam vardi
Dün progesteron tahlili yaptirdim 22. Gündü sonuç 11.34 çıktı. Doktor normal dedi.

Bugun ignenin 8. Günü sol kasigimda bi dolgunluk gibi bi his var. bir de ara ara sanci gibi giriyor geciyor. Sizce ne olabilir ?

Birde progesteron sonucum nasil sizce

yaa kuzum ama günlerdir okuyorum araştırıyorum. başta idrar testinde negatif görünüp birkaç gün sonra pozitif çıkıp hamile olduğunu öğrenenler var. o yüzden bilemedim ne düşünsem. artı birde başka bir konu başlığı altında bir arkadaş okumuştum gidip kan testi vermişti negatifti ertesi gün gene negatifti en son gidip bir daha kan testri verdiğinde pozitif çıktı. o bana büyük umut oldu ben daha kan testi yaptırmadım ama. bilmiyorum kafam çok karışık :110::KK43:

Canım çatlatma iğnesinden sonra çatlayan yumurta olduysa ve ilişki de gün aşırı devam ettiyse geç döllenmeden şüphelenebilirsin. Olmaz diye bir şey yok benim söylediğim tek yum gelişip iğneden sonra 10. gün negatifi gördüysen büyük ihtimalle pozitife dönmüyor. İğnede 20-30 oranında bhcg hormonu var ve eğer hamile kalırsan bu düşmeden yükseliyor. Benim kaybettiğim bebeğimde 9. gün hcg 42 çıkmıştı. Bu ay ise 6 çıktı aynı gün yani azaldı. 2 gün sonra da 5 in altındaydı.

Kizlar bende 3 ocakta ovitrelle vuruldum. Solda bi tane yumurtam vardi
Dün progesteron tahlili yaptirdim 22. Gündü sonuç 11.34 çıktı. Doktor normal dedi.

Bugun ignenin 8. Günü sol kasigimda bi dolgunluk gibi bi his var. bir de ara ara sanci gibi giriyor geciyor. Sizce ne olabilir ?

Birde progesteron sonucum nasil sizce

Progesteron sonucun güzel çıkmış yumurtan çatlamış canım. 10 un üzeri kaliteli yum olarak değerlendiriliyor.

Progesteron sonucun güzel çıkmış yumurtan çatlamış canım. 10 un üzeri kaliteli yum olarak değerlendiriliyor.

Yaa peki eger bı döllenme olduysa kendini belli eder mi simdiden sol taraftan yumurtladim. Agrim genelde solda oluyor bi alakasi olabilir mi ki ? Birde bugun 8. Gunumdeyim ne zaman test yapsam sonuc alırım

Kızlar ilk ovitrelle sonrası hamile kaldım yeni evliyken. kendinizi çok kasmayın ne olur benimde çok kafama taktığımdan olmadı belli bir süre çok aile baskısı aldım. birde battan 3-4 gün önce çıkıyor sonuç hcgde iki gebeliğimide bat geçmeden öğrendim

Kızlar progesteron hormonu sadece kadın dogumcular da mı yapılıyor yoksa hcg yapılan her devlet hastanesi de de yapılır mi

Yaa peki eger bı döllenme olduysa kendini belli eder mi simdiden sol taraftan yumurtladim. Agrim genelde solda oluyor bi alakasi olabilir mi ki ? Birde bugun 8. Gunumdeyim ne zaman test yapsam sonuc alırım

Yerleşme zamanındasın canım inşallah ağrın bu nedenle oluyordur. ayaklarını kendini sıcak tutmaya çalış testi de en erken 10-11. günü yap. Hadi güzel müjdeli haberler ver bize de :)

Kızlar progesteron hormonu sadece kadın dogumcular da mı yapılıyor yoksa hcg yapılan her devlet hastanesi de de yapılır mi

Bana çatlatma iğnesini devlet hastanesinde yaptıklarında progesteron için gün vermişlerdi. Ovulasyonun 7. günü yapılıyor ama herhangi bir klinikte dr. a muayene olmadan direkt laboratuvarda da yaptırabilirsin.

Back
X