- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 33
Kuzu benimde böyleydi ben her gün yaptı. Koyulugu takip ettim ve hamileymişim allahın izniyleKızlarrr bana yardım edin bugün test yaptım sabah sonuç bu. İğnenin 11. Günü bugün sizce nedir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu benimde böyleydi ben her gün yaptı. Koyulugu takip ettim ve hamileymişim allahın izniyleKızlarrr bana yardım edin bugün test yaptım sabah sonuç bu. İğnenin 11. Günü bugün sizce nedir?
ayy çok sevindim kuzum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben bilemedim baktım kaldım teste. geçen ay silik çizgi bile yoktu bu zamanlar yaptığımda ben bu zamana kadar hiç silik bile olsa çizgi görmedim çünkü o yüzden yorum yapamadım kaldım öyleKuzu benimde böyleydi ben her gün yaptı. Koyulugu takip ettim ve hamileymişim allahın izniyle
anım günlük takip et koyulugu. İlk idrar ile yap testiayy çok sevindim kuzum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben bilemedim baktım kaldım teste. geçen ay silik çizgi bile yoktu bu zamanlar yaptığımda ben bu zamana kadar hiç silik bile olsa çizgi görmedim çünkü o yüzden yorum yapamadım kaldım öyle![]()
iğnenin etkisidir diye korkuyorum. gidip kan testi mi versem?C
anım günlük takip et koyulugu. İlk idrar ile yap testi
Ver canım ama düşük cıkar kan testin bak ben dört bes gindür yapıyorum test artık baktım koyulastı tamam dedim ipneden degil bgünde kan verdimiğnenin etkisidir diye korkuyorum. gidip kan testi mi versem?
Hamilesin canim cok sevindim seni görünce hayırlı olsunKızlarrr bana yardım edin bugün test yaptım sabah sonuç bu. İğnenin 11. Günü bugün sizce nedir?
anladım canım doğru söylüyorsun en iyisi öyle sanırımVer canım ama düşük cıkar kan testin bak ben dört bes gindür yapıyorum test artık baktım koyulastı tamam dedim ipneden degil bgünde kan verdim
ayyy kuzum saol ama ben sevinemiyorum hala içimde bir korku varHamilesin canim cok sevindim seni görünce hayırlı olsun
Boşuna korkuyorsun çok araştırdım iğnenin etkisi en çok 10 gün de gidiyormus o test 20 hcg üstünü gösteriyor yani kanda da 20 en fazla çıkar bu arada aşılama ya gerek de kalmadı çok güzel olmuş tebriklerayyy kuzum saol ama ben sevinemiyorum hala içimde bir korku var
inşallah bebeğim yaa inşallahhh en çok da seni merak ediyorum biz süreci hep aynı yaşadık ya seninle o yüzden. hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah . gidip test yaptırabilirsem gidicem haber veririm.Boşuna korkuyorsun çok araştırdım iğnenin etkisi en çok 10 gün de gidiyormus o test 20 hcg üstünü gösteriyor yani kanda da 20 en fazla çıkar bu arada aşılama ya gerek de kalmadı çok güzel olmuş tebrikler
Kan değerin kaç cıktı cnmVer canım ama düşük cıkar kan testin bak ben dört bes gindür yapıyorum test artık baktım koyulastı tamam dedim ipneden degil bgünde kan verdim
81Kan değerin kaç cıktı cnm
Adetine kaç gun var. Bende test yaptırdım o yüzden soruyorum. Benim 4 gün var doktorumu aradim salak asistanı çıktı değeriniz çok yüksek değil falan dedi bana moralimi bozdu ya
Senin kaç bnmde 4 gün var cnm adetime .Adetine kaç gun var. Bende test yaptırdım o yüzden soruyorum. Benim 4 gün var doktorumu aradim salak asistanı çıktı değeriniz çok yüksek değil falan dedi bana moralimi bozdu ya![]()
Canım sonucu bekliyorum merakla ve bize yaşadığın süreci de güzelce anlat hadi hayırlısıinşallah bebeğim yaa inşallahhh en çok da seni merak ediyorum biz süreci hep aynı yaşadık ya seninle o yüzden. hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah . gidip test yaptırabilirsem gidicem haber veririm.
108.88 çıkmış. Ama asistan neden öyle söyledi yarın gelin bi daha yapalim testi falan dedi bana. Bu arada testi başka bi klinikte yaptırdım.Senin kaç bnmde 4 gün var cnm adetime .
Benim adeti 1 gun geçtiğinde 375 çıkmıştı yanj bu değer gayet güzel için rahat olsun önemli olan 2 günde 2 katına çıkması en az108.88 çıkmış. Ama asistan neden öyle söyledi yarın gelin bi daha yapalim testi falan dedi bana. Bu arada testi başka bi klinikte yaptırdım.
Gercekten mi cnm ya.Inşallah öyledir. Işte adetime 4 gün var henüz. Nasıl kafaya taktım ya sevinemiyorum bile şu an.Benim adeti 1 gun geçtiğinde 375 çıkmıştı yanj bu değer gayet güzel için rahat olsun önemli olan 2 günde 2 katına çıkması en az
Gercekten mi cnm ya.Inşallah öyledir. Işte adetime 4 gün var henüz. Nasıl kafaya taktım ya sevinemiyorum bile şu an.