- 25 Temmuz 2017
- 370
- 243
- 53
- 35
senden de allah razı olsun cnm :)Hepimizin canım Allah razı olsun :) inşallah değerin yükselir kat kat artar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senden de allah razı olsun cnm :)Hepimizin canım Allah razı olsun :) inşallah değerin yükselir kat kat artar :)
4 gün var daha adetime.Adet günün gectimi canm senin
Ne diyeceğimi bilemiyorum malese hepimiz bu duyguyu defalarca yasadik artık bizim de olsun bebeğimiz ınsallahbilmiorum tatlım gerçekten hiçbişey bilmiyorum şuan ve ağlamamk için zor tutuyorum kendimi.
aminnn kuzummm aminnnnNe diyeceğimi bilemiyorum malese hepimiz bu duyguyu defalarca yasadik artık bizim de olsun bebeğimiz ınsallah![]()
canım ben 2 kere çatlatma iğnesi denedim bu ay da olmazsa aşılama dedi doktor ama ben denizlideyim bilemiyorum oralarıKızlar aşılama düşünen var mı aranızda nerede iyi ve ucuz İstanbul ya da Kocaeli tüp bebek de olabilir. Bilginiz var mı?
14.gün tabiki çıkar ben 16.gün adet oldum ınsallah hediyesi verirsinArkadaşlar merhaba bende ovitrelle 8. Günümdeyim 2 güne kadar çık fazla ağrım vardı şimdi sadece kasıklarıma kramp giriyor benim adetlerimde düzensiz iğneden kaç gün sonra adet olunuyor yada iğnenin 14. Günü test yaptırsam çıkarmı tam o gün eşimin Doğum günü hediyelerin en güzelini vermiş olurum belki :)
rabbim en kısa sürede nasip etsin hepimize14.gün tabiki çıkar ben 16.gün adet oldum ınsallah hediyesi verirsin
İnşallah canimrabbim en kısa sürede nasip etsin hepimize
Meraba canim nasilsin bir daha test yaptın mi var mı bi haber seni merak ettimewet erken gebelik testi cnm
Adet olurken oluyormuydu öyle bence bacağı vuran agri gebelikten olabilirBenim bacağama vuran bir kramp şeklinde ağrı ve bel ağrısı ve aknelerim oluşmaya başladıadet mi olcam ki
Bacağıma vuran bir ağrım yoktu ama sivilcelendim bundan önce 2 gebelik yaşadım hiç sivilcem olmamıştıAdet olurken oluyormuydu öyle bence bacağı vuran agri gebelikten olabilir
Bendede o kaşık ağrısı 2 gündür azaldı fazla yürürsem yada ayakta kalırsam ağrı oluyor senindemi öyle canım üzme Allah büyük güzel haberler alıcazz inşallahBenim de 1 haftadır kasik agrisi vardı bugün hiç yok umudum bitti yine![]()
Bendede o kaşık ağrısı 2 gündür azaldı fazla yürürsem yada ayakta kalırsam ağrı oluyor senindemi öyle canım üzme Allah büyük güzel haberler alıcazz inşallah[/QUOTE
İnşallah bu ay güzel haberler aliriz benim ayakta durunca bacak agrisi ve ilişki sonrası kasik agrisi oluyordu ama iki gündür metalik tat da var senjn kaç gün kaldı adetine canim benim 1 hafta var daha :/ ama perşembe test yaptiracagim iğne kullandığım için erken öğrenmem gerekiyor benim
Canım ben geçen ay iğneden 16 17 gün sonra falan oldum ınsallah senjn de olur 2 gun sonra test yap bakalimCanım benimde cuma günü olmam lazım eğer iğneden 14 gün sonra olunuyorsa benim adetlerim düzensizmetalik tat hamilelik belirtisi diyorlar hadi inşallah güzel haberler olur
Tmm canım hiç umudum yok bakalım hayırlısıCanım ben geçen ay iğneden 16 17 gün sonra falan oldum ınsallah senjn de olur 2 gun sonra test yap bakalim