bugün iğnenin 13. Günü kızlar net pozitif gördüm sizce ?
Kıbrıstayım kan veremiyorum doktorumu aradım hayırlı olsun diyim ama yinede 2 gün bekle kan ver yada testi tekrarla dedi. Başına gelen varmı sevinemiyorum belki değilimdir diye
Dimi hamile olmasam bukadar koyu çıkmazdı sanki ama hala inanamıyorum sonucaBence de pozitif.Hayırlı olsun
Dimi hamile olmasam bukadar koyu çıkmazdı sanki ama hala inanamıyorum sonuca
Şuan tatilde olduğum için kan veremiyorum ama yarın tekrar test yapıp koyulaşacakmı diye bakıcam o zaman inanıcam sanırımDaha erken olduğu için ikinci çizgi böyle hafif belirgin çıkar ..Ama basbayağı pozitif
Kan testi en net doğru sonucu verecektir..
Teşekkür ederim bugün testi tekrarladım aynı çıktı hamileyimHayırlı olsun tebrik ederimm :) Test erken gebelik testi sanırım değil mi?benim iğnemin 9.günü bi denesem yapsam mı ki acaba karar veremiyorum herşeye hazırlıklıyım ilk ayım daha
Ben iğnenin 11. günü yaptım negatifti. 13. günü yapsam umarım çıkar..bugün iğnenin 13. Günü kızlar net pozitif gördüm sizce ?
Kıbrıstayım kan veremiyorum doktorumu aradım hayırlı olsun diyim ama yinede 2 gün bekle kan ver yada testi tekrarla dedi. Başına gelen varmı sevinemiyorum belki değilimdir diye
Teşekkür ederim bugün de test yaptım bi tık daha koyu. Benim ilk yaptırdığımda etkisi 12.gün geçmişti. Bugün 14.günüm etkisi sürsede bu kadar koyu çıkmıyormuş zaten ordan anlarsınızBen iğnenin 11. günü yaptım negatifti. 13. günü yapsam umarım çıkar..
Tebrik ederim sizi.
Yani iğnenin etkisi geçmiş dediğiniz negatif bir testiniz oldu mu sonradan pozitif çıkan?Teşekkür ederim bugün de test yaptım bi tık daha koyu. Benim ilk yaptırdığımda etkisi 12.gün geçmişti. Bugün 14.günüm etkisi sürsede bu kadar koyu çıkmıyormuş zaten ordan anlarsınız
Şöyle söyliyim pazar günü kaset test yapmıştım 11.günümdü. Gözle zor görülen ikinci çizgi vardı çok çoook silikti. Salı sabahı ilk idrarla predictorun 1 dakikada sonuç çıkan testini yaptım hemen kopkoyu çizgi çıktı inanamadım önce acaba hala etkisi varda test hassasmı diye böyle çıktı diye doktorumu aradım fotoğraf gönderdim. Etkisi olsa yinede bukadar koyu çıkmazdı büyük ihtimal hamilesin gel kan alalım bakalım dedi ama ben tatilde olduğum için gidemedim kan vermeye. O zaman yarın tekrarla testi demişti ve bugünkü bi tık daha koyulaşmış. Bide benim yumurta sanırım tahminimizden erken çatladı çünkü daha adet günüme vardı ben iğnenin 17.günü olurdum hepYani iğnenin etkisi geçmiş dediğiniz negatif bir testiniz oldu mu sonradan pozitif çıkan?
Yani ben 11. gün yani dün sabah yaptım bana göre negatifti ama sizce 14. gün felan pozitif çıkma ihtimali olur mu?
Sen yine de çook çok silik de olsa görmüşsün canım..Şöyle söyliyim pazar günü kaset test yapmıştım 11.günümdü. Gözle zor görülen ikinci çizgi vardı çok çoook silikti. Salı sabahı ilk idrarla predictorun 1 dakikada sonuç çıkan testini yaptım hemen kopkoyu çizgi çıktı inanamadım önce acaba hala etkisi varda test hassasmı diye böyle çıktı diye doktorumu aradım fotoğraf gönderdim. Etkisi olsa yinede bukadar koyu çıkmazdı büyük ihtimal hamilesin gel kan alalım bakalım dedi ama ben tatilde olduğum için gidemedim kan vermeye. O zaman yarın tekrarla testi demişti ve bugünkü bi tık daha koyulaşmış. Bide benim yumurta sanırım tahminimizden erken çatladı çünkü daha adet günüme vardı ben iğnenin 17.günü olurdum hep
Hayır erken gebelik testi olarak seçeneği var ama benim yaptığım erken değil adet günü yapılanlardandı. Ama predictorun hassasiyeti daha fazla diye biliyorum kaset testlere göreSen yine de çook çok silik de olsa görmüşsün canım..
Bende sanki hiç yoktu.
Predictor daha mı hassas ölçüyor erken gebelik testi mi o?
Ben de artık 14. günün sabahını beklicem..
Umarım pozitife döner..
Evet allahıma çok şükür gördüm sonunda çift çizgiyiBaya baya pozitif bu test, tebrik ederim
Ben de ovitrelleden sonra önce 11.gün aşırı silik çizgi çıktı, 12.gün çizgi bi tık koyulaşınca hemen kan verdik ve öğrendiksiz de bugün yaptığınız testte koyulaşma görmüşsünüz, hayırlı uğurlu olsun kucağınıza almak da nasip olsun sağlıkla inşallah
Normal normal, yerini sağlamlaştırıyor kuzucuğun annesiEvet allahıma çok şükür gördüm sonunda çift çizgiyiama insan o kadar zaman olmayınca sanki hiç olmayacak gibi hissediyor. Şimdide ya bir şey olursa korkusu başladı. Eşim de ben de tam sevinemedik ya yanlışsa ya kötü bir şey olursa diye bi garip olduk. Bide kasıklarımda sürekli bir ağrı var regl gibi ama değil gibi de. Normalmi ?
Maşallah sağlıkla alalım inşallah kucağımızaNormal normal, yerini sağlamlaştırıyor kuzucuğun annesi
Bu yaşadığınız korkular da çok normal. Emin ol hepimiz yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz... Bende ağır bir pko, eşimde de morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı vardı. Çok çabalar ve ilaçlar sonucunda nasip oldu elhamdulillah yüzümüz güldü bizim de... Fakat eşim bebeğinizin kalbini duyana kadar inanamadı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?