Ovitrelle ve pko sonuç

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
30
bugün iğnenin 13. Günü kızlar net pozitif gördüm sizce ?
Kıbrıstayım kan veremiyorum doktorumu aradım hayırlı olsun diyim ama yinede 2 gün bekle kan ver yada testi tekrarla dedi. Başına gelen varmı sevinemiyorum belki değilimdir diye

Eklentiler

• 3A3EDC50-1452-4F1B-A40D-20157D5D45C3.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 277

Bence de pozitif.Hayırlı olsun

Dimi hamile olmasam bukadar koyu çıkmazdı sanki ama hala inanamıyorum sonuca

Daha erken olduğu için ikinci çizgi böyle hafif belirgin çıkar ..Ama basbayağı pozitif

Kan testi en net doğru sonucu verecektir..

Hayırlı olsun tebrik ederimm :) Test erken gebelik testi sanırım değil mi?benim iğnemin 9.günü bi denesem yapsam mı ki acaba karar veremiyorum herşeye hazırlıklıyım ilk ayım daha

Hayırlı olsun tebrik ederimm :) Test erken gebelik testi sanırım değil mi?benim iğnemin 9.günü bi denesem yapsam mı ki acaba karar veremiyorum herşeye hazırlıklıyım ilk ayım daha
Teşekkür ederim bugün testi tekrarladım aynı çıktı hamileyim Benim ilk iğnemde 12.gün etkisi geçti. İkinci iğnemde 10.gün geçti. Ama o günler böyle koyu olmuyor çok çok silik çıkıyor. Ben erken gebelik testi yapmadım predictorun 1 dakikada sonuç yazan var ya turuncu onu yaptım hemen böyle çıktı. Bence en azından 13. Gün yapın garanti olsun şimdi üzülmeyin

Normal test yaparak koyulaşmayı gördüğünüzde içiniz rahat edebilir.Hayırlı olsun.

Ben iğnenin 11. günü yaptım negatifti. 13. günü yapsam umarım çıkar..
Tebrik ederim sizi.

Ben iğnenin 11. günü yaptım negatifti. 13. günü yapsam umarım çıkar..
Tebrik ederim sizi.
Teşekkür ederim bugün de test yaptım bi tık daha koyu. Benim ilk yaptırdığımda etkisi 12.gün geçmişti. Bugün 14.günüm etkisi sürsede bu kadar koyu çıkmıyormuş zaten ordan anlarsınız

Teşekkür ederim bugün de test yaptım bi tık daha koyu. Benim ilk yaptırdığımda etkisi 12.gün geçmişti. Bugün 14.günüm etkisi sürsede bu kadar koyu çıkmıyormuş zaten ordan anlarsınız
Yani iğnenin etkisi geçmiş dediğiniz negatif bir testiniz oldu mu sonradan pozitif çıkan?
Yani ben 11. gün yani dün sabah yaptım bana göre negatifti ama sizce 14. gün felan pozitif çıkma ihtimali olur mu?

Yani iğnenin etkisi geçmiş dediğiniz negatif bir testiniz oldu mu sonradan pozitif çıkan?
Yani ben 11. gün yani dün sabah yaptım bana göre negatifti ama sizce 14. gün felan pozitif çıkma ihtimali olur mu?
Şöyle söyliyim pazar günü kaset test yapmıştım 11.günümdü. Gözle zor görülen ikinci çizgi vardı çok çoook silikti. Salı sabahı ilk idrarla predictorun 1 dakikada sonuç çıkan testini yaptım hemen kopkoyu çizgi çıktı inanamadım önce acaba hala etkisi varda test hassasmı diye böyle çıktı diye doktorumu aradım fotoğraf gönderdim. Etkisi olsa yinede bukadar koyu çıkmazdı büyük ihtimal hamilesin gel kan alalım bakalım dedi ama ben tatilde olduğum için gidemedim kan vermeye. O zaman yarın tekrarla testi demişti ve bugünkü bi tık daha koyulaşmış. Bide benim yumurta sanırım tahminimizden erken çatladı çünkü daha adet günüme vardı ben iğnenin 17.günü olurdum hep

Sen yine de çook çok silik de olsa görmüşsün canım..
Bende sanki hiç yoktu.
Predictor daha mı hassas ölçüyor erken gebelik testi mi o?
Ben de artık 14. günün sabahını beklicem..
Umarım pozitife döner..

Baya baya pozitif bu test, tebrik ederim

Ben de ovitrelleden sonra önce 11.gün aşırı silik çizgi çıktı, 12.gün çizgi bi tık koyulaşınca hemen kan verdik ve öğrendik siz de bugün yaptığınız testte koyulaşma görmüşsünüz, hayırlı uğurlu olsun kucağınıza almak da nasip olsun sağlıkla inşallah

Hayır erken gebelik testi olarak seçeneği var ama benim yaptığım erken değil adet günü yapılanlardandı. Ama predictorun hassasiyeti daha fazla diye biliyorum kaset testlere göre

Evet allahıma çok şükür gördüm sonunda çift çizgiyi ama insan o kadar zaman olmayınca sanki hiç olmayacak gibi hissediyor. Şimdide ya bir şey olursa korkusu başladı. Eşim de ben de tam sevinemedik ya yanlışsa ya kötü bir şey olursa diye bi garip olduk. Bide kasıklarımda sürekli bir ağrı var regl gibi ama değil gibi de. Normalmi ?

Normal normal, yerini sağlamlaştırıyor kuzucuğun annesi
Bu yaşadığınız korkular da çok normal. Emin ol hepimiz yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz... Bende ağır bir pko, eşimde de morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı vardı. Çok çabalar ve ilaçlar sonucunda nasip oldu elhamdulillah yüzümüz güldü bizim de... Fakat eşim bebeğinizin kalbini duyana kadar inanamadı mesela

Maşallah sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Tutunsun tutunsun ben ağrılara razıyım. Benim eşim de inanmıyor hala dur heveslenme diyor ama ben ilk günden beri hissettim bu ay. Ramazan mübarek gün allahım kısmet et nolur diye hep dua ettim ve bu ay oldu demiştim. Testi görünce inanamadım gözlerime. Ve adet günüm dha gelmeden böyle koyu çıktı inşallah sağlıklıdır bi sıkıntı yaşamayız şimdi onun için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…