Ovitrelle ve pko sonuç

Yaşamazsınız inşallah, bol bol dua et canım yavruna, inşallah sağlıkla geldi kuzun. Anne duası kabul olur bak yarın kan verince sonucunu paylaşırsın arrık, bekliyoruz güzel haberini

Yaşamazsınız inşallah, bol bol dua et canım yavruna, inşallah sağlıkla geldi kuzun. Anne duası kabul olur bak yarın kan verince sonucunu paylaşırsın arrık, bekliyoruz güzel haberini
Yarın değil taa cuma dönüyorum ama yanımızda arkadaşlarımız var şuan birazdan söyleyeceğiz belki gidip ver hemen derler gaza getirirlerse bugün bile gidebilirim sonucu aldığım gibi yazarım buraya. Test baya koyu değer yüksek çıkar diye tahmin ediyorum. Kese ne zaman görünüyordu ?

Değer 1000lerdeyken kese vajinal, 3000lerdeyken karından ultrasonla görünür

Merhaba gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın. Hangi doktora gidiyorsunuz acaba bursadasınız sanırım

Merhaba gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın. Hangi doktora gidiyorsunuz acaba bursadasınız sanırım
Evet 3 doktor değiştirdim ve bu doktora ilk gidişimdi hamileyim şuan. Medicana hastanesi doç.dr. Müzeyyen Uyanık Diğer doktorlarımdan daha farklı bir takvim çıkarttı bana ve çok tatlı dilli ilgili bir doktor. Çok yoğun bir hastane olmadığı için tekrar gittiğinizde tanınmak insana kendini iyi hissettiriyor arasam bile adımı söylediğim gibi tanıyor

Evet bende ona gidiyordum aslında ama biraz bekle demişti bana. Bende farklı bir arayışa girdim. Teşekkürler cevabınız için gözünüz aydın :)

Evet bende ona gidiyordum aslında ama biraz bekle demişti bana. Bende farklı bir arayışa girdim. Teşekkürler cevabınız için gözünüz aydın :)
Eğer 1 senen dolmadıysa müdahale etmez hiç bir doktor. Benim 1 seneyi geçmişti ve pko teşhisim konmuştu o yüzden hemen tedaviye başlayalım dedi ilk ayımda hamile kaldım. Önceki doktorda farklı ilaçla tedavi gördüm 2 kez ama tutmamıştı

Aslında 1 sene doldu ama iki kez gebe kaldım bu süreçte biri dış gebelik diğeri 6 haftalık düşük. Müzeyyen hanım herhangi bişeye gerek yok denemeye devam dedi. Bende de bi tedirginlik var acaba bi test vs yapılmalı mıydı diye pıhtılaşma gibi.. Bakalım hayırlısıyla olsun inşallah

Gebe kalabiliyosun ama bu güzel bir şey bence de denemeye devam

Değer 1000lerdeyken kese vajinal, 3000lerdeyken karından ultrasonla görünür
Canım yarın kan vericem ama bak benim miniğim bak anne burdayım işte diyor sanırım değer artıyor ki koyulaştı bugün iyice test umuyorum düzenli artıyordur kimyasal olmasından çok korkuyorum

Eklentiler

• F67C8B62-E5F5-4304-8E6D-B5A562B837CA.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 109
Canım yarın kan vericem ama bak benim miniğim bak anne burdayım işte diyor sanırım değer artıyor ki koyulaştı bugün iyice test umuyorum düzenli artıyordur kimyasal olmasından çok korkuyorum
Çok güzel artmış canım, tebrik ederim
Anneliğe hoş geldin annelik demek korkmak demek önce kese göründü mü sonra kalp atımı oldu mu derken sen de inşallah bizim haftalarımıza geleceksin. Sonra da miniklerimizi kucağımıza alacağız inşallah

Amin inşallah şuan tek isteğim o allahım korusun miniklerimizi birazcık karnım büyüsün onu hissedeyim diye o kadar sabırsızlanıyorumki

Canımmm şuan aldım kan sonucumu 208,41 çıktı hamileyiiiimmmm

Maşalllah subhanallah duygulandım koyulaşmayı görünceSaglıkla kucağına al inşallah

Canım tahmini yumurtlaman ne zmaandı kaç gün geçti üzerinden kendimle karşılaştırmak için soruyorum

Maşalllah subhanallah duygulandım koyulaşmayı görünceSaglıkla kucağına al inşallah

Canım tahmini yumurtlaman ne zmaandı kaç gün geçti üzerinden kendimle karşılaştırmak için soruyorum
Tam hangi gündü bilemiyorum ama adetin 11. Günü kontrole gittim. Yumurtan büyümüş yarın iğneyi yapalım dedi doktor. 12. Gün yaptırdım. İğneden sonraki 11. Gün kaset testle etki geçmişmi diye baktım gözle zor görünür ikinci çizg vardı. İğnenin 13. Günü predictor yaptım o resimdeki ilk testti baya koyulaştı doktoru aradım hayırlı olsun dedi. Ama ben hemen kan veremedim tatilde olduğum için. 2 gün daha yaptım baya koyulaştı giderek. İğnenin 17. Gününde kan verdim 208 çıktı. Bugün 19. Gündeyim tekrar kan vericem artışa bakmak için. 2 gün sonra tekrar vericem değeri doktoruma söylicem ona göre kese için çağırcakmış. Allahıma çok şükür bu sefer oldu hemde tam aşılamaya geçecekken kendiliğinden geldi meleğim. Sağlıkla tutunsun kucağıma alayım onu diliyorum şimdi. İnşallah sen de en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın haberini

Cok tesekkur ederim ayrintili yazdigin icin :) Masalah herseyin yolunda gorunuyor her ikiniz de saglikla tamamin erin insallah :) Senin testlerini gorunce benimki de boyle olsa keske diyodum benim cok belirsiz cikiyodu testlerde bu sabah yaptigim testi paylasayim sen de bak:) Daha belirgin geldigi icin kan verdim sonucu bekliyorum adetime 1 gun var, ignemin 13.gunu testlerim gittikce belirginlestigine gore ignenin etkisi degildir artik diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…