Ovitrelle ve pko sonuç

Kan sonucum 14.51 çıktı :))) 4 haftalık bile değil henüz sanırım geç döllenme P Pudra16
Ay maşallah çok sevindim canım allahım sağlıkla kalbini de duymayı nasip etsin. Benim cuma akşam 208 çıkmıştı sonucum. Bugün öğlen tekrarladım 576 çıktı. Salı günü doktorda ramdevum var bakalım ne olacak senin henüz yeni zaten düşün ben 17.günde kan verdim değer 208 di. Testi tekrarlayınca yükselecek sonucun ve için rahatlayacak inşallah. Bu arada gebelik takvimini nerden yaptın ben bulamadım ya

Oh maşallah maşallahh katlana katlana gitsin değerler inşallah İnşallah dediğin gibi olur senin 17.günde 208 benim 13.günde henüz 14.51 güzel şeyler düşünelim güzel olsun :) Doktor 1 hafta sonra testi tekrarla dedi ama ben dayanamam 2-3 günde bir kanda baktırırım

Hah becerdim ben de

Ellerine sağlık olmuşşş

Zaten 2 günde bir iki katına çıkıyorsa sağlıklıdır hayırlısıyla. Ama aynı saatte kan vermeye özen göster

Canım baktırdınmı değerine ? Biz bugün 1280 olmuşuz cuma doktor çağırdı kesemizi görücez inşallah

Baktırdım canım 24.06.2018 14.51, 26.06.2018 56.81 olmuş. Adetim henüz 2gün geçti.
Tez canlılığım merakım yüzünden erkenden yaptım testleri şimdi de yükselsin diye bekliyorum :) Şimdilik iyi gibi yarın tekrar yaptırıcam. 14ten sonra birden düşerse diye korkmuştum inşallah hep böyle devam eder

Sen tatilde olup kan testi yapmamakla çok iyi ettin kan testi yaptırdığında güzel sonuçlar aldın benim sabretmem lazım biraz daha doktor da öyle dedi

Çok sevindim değerinin böyle güzelce yükselmesine, keseyi görünce mutlaka yaz buraya da meraktayım

Canım baktırdınmı değerine ? Biz bugün 1280 olmuşuz cuma doktor çağırdı kesemizi görücez inşallah

He bu arada önceki postlarda karın ağrım var demişsin 3 gündür bende de var korkutuyor internette eşlik eden başkaca şikayet yoksa kanama kusma ateş gibi sorun yok demişler ama. Resmen dayak yemiş gibi karnım belim :) Yattıkça iyi oluyor gün içinde iş koşuşturmacasında mahvediyo beni :) Normaldir dimi

Bak ben ilk testi salı yapmıştım ya pozitif çıktı. Ondan önceki gün inanılmaz bir adet ağrım vardı. Ah dedim galiba erkenden adet olcam. Hep tuvalette baktım hala idrarımda garip bir koku ve üstünde yağ tabakası gibi bişey fark ettim. İlk ordan şüphelenmiştim. 1 hafta sürdü kasık ağrım. Ayakta durunca yürüyünce kendini yorunca artıyor ama uzanınca birden kesiliyor. Şimdi ağrım yok çok ayakta durursam hafif ağrıyor o kadar. Hiç lekelenmem de yok çok şükür. Kahverengi ve pembe lekelenme normalmiş aslında ama kırmızı kan gelirse hemen doktora gidin diyorlar. Ağrılar gayet normal korkma yerleşiyor miniğin. Dünden beri göğüslerimde baya baya bi acıma var uçlarında. Onun dışında dün birkaç saat bulantı yaşadım ve boğazlarım şişti grip oluyordum eklemlerim ağrıdı koca gün kolumu kıpırdatamadım hemen bal karabiber ve limon yapıp içtim aklında olsun şimdi geçti bulantım da yok. Ama iştahsızlık ve halsizlik var bikaç gündür yavaş yavaş kendini belli ediyor benimki. Bir de o ilk tahlili yaptırdığım günler karnımı görsen 4 aylık hamile derdin. Regl olamadığın için şişlik ve hazımsızlık oluyor. Şimdi indi ama

merhaba arkadaslar. ben 23haziranda yaptirdim iyneyi. cox heyecanliyim. hamile olanlara bişiy sorucam kasik ağrisi ya da diğer belirtiler ne zaman başladi sizde? meme hassasiyeti regl ağrisi gibi ağrilar filan

kizlar doktor temmuzda klomen ve catlatma ignesine baslicaz dedi. amh testi iyi, rajim filmi iyi. ilk klomen tedavim nasil oluyor surec bilgi verirmisiniz

merhaba arkadaslar. ben 23haziranda yaptirdim iyneyi. cox heyecanliyim. hamile olanlara bişiy sorucam kasik ağrisi ya da diğer belirtiler ne zaman başladi sizde? meme hassasiyeti regl ağrisi gibi ağrilar filan
Canım 1 senedir her ay kendimi hamile sanıp kan vermelere koştum her belirtiyi yaşadım inan. Ama bi türlü olmadı. Bu ay çok yoğundum her saat ordan oraya koşturmaktan düiünmeye vaktim olmadı. Hiç belirtim yoktu. Sadece iğneden 13 gün sonra adet ağrısı gibi kasık ağrım başladı erken regl olucam sandım hatta ayaklarım çok üşüdü tam o sırada tatile gidiyordum yollardaydım. Ertesi gün test yaptığımda zaten baya pozitifi gördüm. Göğüslerim daha yeni yeni acımaya başladı 5.haftadayım. Bulantı aşerme desen zaten yok. Gebelik belirtileri hemen olmuyor öyle kusup ay hamilemiyim acaba demiyorsun. Kendini dinleme akışına bırak hayatını yaşa. Olacaksa oluyor takma hiç kafana. İnanmazdım ama bu ay yoğunluktan kafama takacak fırsat olmadı ve bidahaki ay histeresko ameliyatına hazırlanıyordum ki miniğim gelmiş

Çok rahatladım şimdi resmen vücudumda ne hissettiysem hepsini aynen anlatmışsın içim çok rahatladı :) Çok sağol çok tatlı oldu böyle yaa ben seni tarih olarak hafif geriden takip ediyorum :) Doktorda neler oldu neler yaptınız :)

kizlar doktor temmuzda klomen ve catlatma ignesine baslicaz dedi. amh testi iyi, rajim filmi iyi. ilk klomen tedavim nasil oluyor surec bilgi verirmisiniz
Adetin 3. Günü gideceksin. Vajinal ultrasonla yumurtalıklara rahme bakılcak. Hormonlarına göre sana klomen yazacak ve 3. Gün başlayıp söylediği gün kadar kullanacaksın. Bikaç gün sonra tekrar çağıracak yumurta varmı kaç mm olmuş diye. Uygun büyüklüğe geldiğinde eğer gerekiyorsa çatlatma iğnesi vuracak. İlişki sıklığını anlatacak bazıları saatli söylüyor her doktor farklı söyler eşinin sperm durumu vs de bunu etkiler. İğneden tahmini 14-18 gün sonra regl oluyorsun tabi yumurtan iğneden sonra nezaman çatlarsa ona göre değişiyor. Ama 14 günden önce evde test yapma çünkü çatlatma iğnesi bthcg içerdiği için pozitif çıkar seni yanıltır. İğnenin etkisi 10-12 günde tamamen geçiyor diyebilirim günde nekadar su içip idrarla attığına bağlı bu. Ben 13. Günde baya koyu bi şekilde testte öğrenip doktora sormuştum bu gün artık bukadar koyu çıkmazhamilesin demişti

Doktor ramdevumuz yarın allahın izniyle. Değer 3.000 civarı olunca kese gözükür diye yarın çağırdı kesin olsun dedi. Hesaplarımıza göre 3.000 küsürlü olacak yarın değer inşallah görürüz çok heycanlıyım
Stres sıkıntı ve negatif düşünce hemen bebişini etkiliyor bunu unutma pozitif düşün her nekadar aklına kötü şeyler gelsede, hayır benim miniğim çok sağlıklı hiçbişey olmıcak de kendine. Ben de öyle yapıyorum

Ay sen çok pozitifsin bana da iyi geliyorsun :) Normalde ben de pozitifimdir ama yeni bi sürece girince tedirginliğim oldu :) Benim değerim şöyle yükseldi 14---56---130. Bugün 130du Devam ediyorum testlere daha ultrasona çok var doktor ne zaman çağırırsa artık :) Ay çok heyecanlı bebeğini görmeye gidiyosuuun :)

Ay sen beni 1 senedir görsen hiç pozitiflik kalmamıştı. Bi ara depresyona girip günlerce dışarı çıkmadım eşimle konuşmadım herkes neyin var diyordu. Ne zaman ki aklımdan çıkardım bisürü işim vardı hep koşturdum ve şimdi hamileyim allaha bin şükür. Şunu anladımki verende o alanda o. Allah istemezse bebeğine hiç bişey olmaz. O yüzden anının tadını çıkar mutlu ol

13. gün iğne etkisi bu kadar kalmaz bence
bak bu benim 4. gün sabah ve akşam testlerim

Eklentiler

• 3ABB1E41-FB69-40BA-9067-2E2E1F83407C.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 50

Ah ne çok doğru dedin ! Bu akşam yine içime bi vesvese düştü Kendimi toplamaya çalışıyorum dediğin gibi veren de o alan da kısmet yapabileceğimiz birşey yok :)

Geçen yıl myom ameliyatı olmuştum. Son kontrolde sağ tüpümde sıvı birikmesi şüphesi oldu. Ama kesin teşhis koymadık bi tetkik vs. yapmadı doktor. Sıkıntı ihtimali sağ tüpte olduğundan ve ben bu ay soldan yumurtladığımdan; doktor, gebelik elde edersek tüpün önemi yok ama gebelik oluşmazsa tüpünü araştıralım dedi. Şimdi internette okuyorum tüpteki sıkıntı bebeği düşürür falan diye... Ama bu ihtimali biz düşündüğümüze göre koca doktor da düşünmüştür dimi :) Güvendiğim ameliyatımı yapan 1 yıldır takibimi yapan doktorlar. En azından dur korun bu ay önce tüpüne bakalım emin olalım derdi diye düşünüyorum

Umarım bir sıkıntı olmaz bi muayeneye gitsem sorcam hepsini. Allah korusun esirgesin bebeklerimizi Resmen annelik!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…