OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

ayy birisi yazmıs sonunda.canım ben 5 agustosta test yapıcam 10 gün var ama gcmıyor bıturlu sen cat iğnesi oldunmu

evet cnm pergly diye bi iğne oldum bende adet günüm 3 4 ağustos ama az sancı var kasıklarda bakalım geçen ay iğnenin 16.günü hasta olmuştum çok kaptırma kendini ilk iğnenmi sendeki sorun ne bende pko var

Son düzenleme:
mrblr bende yarın olacam iğnemi 3.cü iğnem olacak 4 klomn pko var benim klomenle 2 yada 3 yumurtam oluşurdu ama bu ay çok oluşmuş doktorum ultrasyondan baktığında ooooo dedi o öyle deyince içimden bişey koptu kist felan sandım sayamadım ama dokturum çoğul gebelik riski var dedi dedim hocam sen ona riskmi diyon inşallah tutar bi tanede rabbim hepimize yardım etsin sabır versin gebelik test günüm ise eşimin doğum gününde tamamen tesadüf inşallah rabbimin hediyesi olur oda :) eses63 benimde eşim Urfalı bu arada :)

merhabalar bende Pkoluyum ve 18 Temmuz Perşembe günü ilk Ovitrelle iğnemi oldum, hangi gün test yapsam kesin sonuç alırım, doktor iğneden 36 saat sonra 3 gün ilişki dedi biz ilk gün ilişkiyi kaçırdık eşimin işi sebebiyle :2: çok moralim bozuk 2. veya 3. gün ilişki yeterli olmuşmudur acaba doktorum adet olursan 3. günü tekrar gel dedi klomene başlıcak sanırım.

inşlh olsunda ikiz üçüz hiç fark etmez :) güzel haberler veririsin inşlh cnm eşin neresinden urfanın

inşlh olsunda ikiz üçüz hiç fark etmez :) güzel haberler veririsin inşlh cnm eşin neresinden urfanın

evet valla olduğunu bir görelim yeterki ama ümidim yok yine benim eşim hilvan ilçesindenmiş ama urfa merkezde büyümşler yani ben oraları pek bilmiyorum ama geldim gezdim çokk güzeldi:)

evet valla olduğunu bir görelim yeterki ama ümidim yok yine benim eşim hilvan ilçesindenmiş ama urfa merkezde büyümşler yani ben oraları pek bilmiyorum ama geldim gezdim çokk güzeldi:)

bende birecik ilçesindenim cnm bilmem pek hilvanı bize uzak güzldir ama merkez bende severim balıklı gölde ayrı bir huzur duyarım inşlh ekimde gidicem hepimiz için bol bol dua eederim o vakte kalmadan inşlh hepimiz hamiş oluruz benimde kasıklarda var az sancı dünden bu yana benimde umudum yok bu ay bakalım artık 11. gün bugün bu ay olmadı doktoru değiştiricem iğneyle yumurta oluşturmsını isticem

bende iğnemi oldum ve pazartresi 3. aşılamam gerçekleşti inşş bu sefer tutar tutmazsa tüp bebeğe geçilecek allahım yardım etsin
bide pko belası var onunlan da uğraşıyorum sol taraf ta 20mm yumurta ile aşılamam oldu kısmet inşş tutar

hayırlısı üzme kendini iğne şansı daha yüksek diyorlar bende bu ay olmazsa iğneye geçecem, geçersem eğer aşılam isterim sen ne kadarlık evlisin ne zamndır düşünüyorsun

hayırlısı üzme kendini iğne şansı daha yüksek diyorlar bende bu ay olmazsa iğneye geçecem, geçersem eğer aşılam isterim sen ne kadarlık evlisin ne zamndır düşünüyorsun

11 aylık evliyim cnm ama marttan bu yana çocuk istiyoz yani 5 aydır benim doktorumda öyle demişti eğer iğne yapılacaksan direk aşılama yapalım şans yüksek olsun çünkü aynı iğnelermiş

11 aylık evliyim cnm ama marttan bu yana çocuk istiyoz yani 5 aydır benim doktorumda öyle demişti eğer iğne yapılacaksan direk aşılama yapalım şans yüksek olsun çünkü aynı iğnelermiş

ayy pardon özür dilerim zaten çizelgede yazıyor oruöç işte evet o iğneler kullanılıyor aşılamdada sen kaç yaşındasın

kızlar merhaba bende geldm.

ben iğnemi 18. vurdum bat 2 ağustos bakalım ne olucak ilk iğnem ama benim yumurta küçüktü 13,5mm çok umutlu değilim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…