- 14 Şubat 2012
- 242
- 1
- 66
- 36
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
bugün çatlatma iğnemi yaptım şimdi gün sayıcam nasıl dayanacaksam artık.çatlatma iğnes yapıp bekleyenler birbirimize destek olalım
ayy birisi yazmıs sonunda.canım ben 5 agustosta test yapıcam 10 gün var ama gcmıyor bıturlu sen cat iğnesi oldunmu
mrblr bende yarın olacam iğnemi 3.cü iğnem olacak 4 klomn pko var benim klomenle 2 yada 3 yumurtam oluşurdu ama bu ay çok oluşmuş doktorum ultrasyondan baktığında ooooo dedi o öyle deyince içimden bişey koptu kist felan sandımsayamadım ama dokturum çoğul gebelik riski var dedi dedim hocam sen ona riskmi diyon inşallah tutar bi tanede rabbim hepimize yardım etsin sabır versin gebelik test günüm ise eşimin doğum gününde tamamen tesadüf inşallah rabbimin hediyesi olur oda :) eses63 benimde eşim Urfalı bu arada :)
inşlh olsunda ikiz üçüz hiç fark etmez :) güzel haberler veririsin inşlh cnm eşin neresinden urfanın
evet valla olduğunu bir görelim yeterki ama ümidim yok yinebenim eşim hilvan ilçesindenmiş ama urfa merkezde büyümşler yani ben oraları pek bilmiyorum ama geldim gezdim çokk güzeldi:)
ben de ayın 13 ünde çatlatma iğnemi oldum. bugün 13,gün. tahlil yapmaya korkuyorum. sanırım 17. güne kadar bekleyeceğim
bende birecik ilçesindenim cnm bilmem pek hilvanı bize uzak güzldir ama merkez bende severim balıklı gölde ayrı bir huzur duyarım inşlh ekimde gidicem hepimiz için bol bol dua eederim o vakte kalmadan inşlh hepimiz hamiş oluruz benimde kasıklarda var az sancı dünden bu yana benimde umudum yok bu ay bakalım artık 11. gün bugün bu ay olmadı doktoru değiştiricem iğneyle yumurta oluşturmsını isticem
aslında umudum da yok. Hissettiğim hiç bir belirti yok çünkü... ne ağrı ne sızı ne şişlikönceki aylarda sürekli bende test yapiodum ama şimdi adet günü gelene kadar beklicem benimde 11. gün
hayırlısı üzme kendini iğne şansı daha yüksek diyorlar bende bu ay olmazsa iğneye geçecem, geçersem eğer aşılam isterim sen ne kadarlık evlisin ne zamndır düşünüyorsun
11 aylık evliyim cnm ama marttan bu yana çocuk istiyoz yani 5 aydır benim doktorumda öyle demişti eğer iğne yapılacaksan direk aşılama yapalım şans yüksek olsun çünkü aynı iğnelermiş
ayy pardon özür dilerim zaten çizelgede yazıyor oruöç işteevet o iğneler kullanılıyor aşılamdada sen kaç yaşındasın
kızlar merhaba bende geldm.
ben iğnemi 18. vurdum bat 2 ağustos bakalım ne olucak ilk iğnem ama benim yumurta küçüktü 13,5mm çok umutlu değilim açıkcası.
28 yaşındayım cnm ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?