- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
kızlaaarr bende varım bu ay 2.ovitrelle iğnemi vuruldum p.şembe günü bugünde gittim doktora çok iyi ikiside çatlamış dedi bakalım ilk ay tutmadı inşallah bu ay tutar diye ümid ediyorum
kızlaaarr bende varım bu ay 2.ovitrelle iğnemi vuruldum p.şembe günü bugünde gittim doktora çok iyi ikiside çatlamış dedi bakalım ilk ay tutmadı inşallah bu ay tutar diye ümid ediyorum
inşş canım bu sefer tutar allahım çok büyük neyi ne zaman vereceğini yalnız o biliyo bize de sabretmek kalıyo işte
aynen canım sadece beklemek düşüyor bize ve dua etmek tabi elimizden gelen tedaviyide yapmamız gerekiyor bakalım artık inşallah olur sen ne zamandır istiyorsun bebiş :)
inan canım rabbime güç gitmesin ama beklemek te çok zoryıllar geçtikçe daha bi yoruluyor insan sürekli tedavi dr hastane ilaçlar iğneler cidden hiç kolay değil
4 yıl oldu canım benimsenin hikayen nedir bitanem
4 yıl oldu demek ki benim 1 yıl oldu ben hemen olmasada bu kadar beklemem diye düşünüyordum ama olmadı bi sorunda yok tüm tetkikler yapıldı rahim filmi bile çektirdim herşey normal fakat olmuyor bu ay 2.ovitrelle iğnesi vuruldum geçen 3 yumurtam oluştu ikisi büyüdü biri 19 mm biri 21 mm olmuştu ama yine de tutmadı bu ay da ikiside 21 mm olmuş bakalım 2 hafta beklicem şimdi inan benim 1 yıl olmasına rağmen ben bişe yoruldum senide çok iyi anlıyorum sen sadece ilaç mı kullandın peki
bende 2. ovirellemi vuruldum ayın 15 nde ama hiç hamilelik belirtisi yok bu ay da olmadı sanırım
4 yıl oldu ama ben ilk evlendiğim zaman bi gebelik yaşamıştım kısa sürede olsayani geçen hazirandan beri tedavi görüyorum bide bende pko var canım benim bu ay sol da bi yumurtam oldu 20mm inşş spermle buluşup döllenmiştir canım işimiz bundan sonra allaha kalmış canım
menogon iğne oldum canım her gün 50 dozluk 15.gün de çatlatma iğnemi vuruldum
ben artık hiç belirtilere dikkat etmiyorum ben kendimi dinledikçe her ay başka belirti çıkıyor kendimi kandırmamaya çalışıyorum heh hamileyim bak şuramda şu var diyorum ama bakıyorum hastalanmışım o yüzden kaptırmamaya çalışıyorum kendimi elimden geldiğince...
al bende de o kadar canım her ay bişey arıyoruz olacağı varsa olur zaten canım zorlamaya gerek yok kendimiz yıpratıyoruz haberimiz yok
benim geçen ay göğüslerim hiç olmadığı kadar şişti ve dolgundu acayip ağrı vardı sonuç mu ? tabi ki kocaman bi negatifff
ya bizim vücudumuz çok farklı yaa ben buna inanmaya başladım bak sen hamile kalmışsın ama şimdi olsun diye tedavi görüyorsun bi ayımız bi ayımızı tutmuyor eminim ki hamile kalıp düşük yapmak daha kötüdür rabbim en kötüsünden saklasın ama bi sorun olmadığı halde kalamamakda çok kötü belki bi sorun olsa ona yoğunlaşıcaz ama yok bakalım nolucaz :26::26::26::26::26::26::26::26:
o negatiflere bende dil çıkarıyorum
yaşın kaç canım :)
polikistik over de çok sayıda kist mi oluyor e peki mesela pkolu iken hamile kalanlar var kistler nasıl engel olmuyor kafam karıştı :26:çok doğru canım rabbim bebeğini kaybedenlere bana sabır versin canım emin ol hiç kolay değildediğin gibi ben o zaman tek kutu klomenle hamile kalmıştım çatlatma iğnesine bile gerek yoktu ve ilk ayda zaten o ay da hamile kalmıştım benim için ne kadar kolaydı o zamanlar
bak şimdi nasıl uğraşıyorum ne kadar çabalıyorum nasıl uğraşıyorumbenim hiç olmazsa sorunum belli sebepsiz değil yani polikistik over sedromu
allah yardımcın olsun bitanem dualarım seninle bütün isteyenlerle
ben her test yaptığım da ne olurusun allahım diyorum 2. çizgi çıksın ama yinede olmayınca olmayıncabazen teste saatlerce baktığım olur belki çıkar umuduyla
polikistik over de çok sayıda kist mi oluyor e peki mesela pkolu iken hamile kalanlar var kistler nasıl engel olmuyor kafam karıştı :26:
ben ilk aylarda çöpe atıyodum 15 dk içinde çıkmazsa ama sonra gidip çöpten bakıyordum belki çıkmıştır diye akıl işte
Sen nerde yasiyorsun yasin kac yakin gordum seni kendime de :)
Sen nerde yasiyorsun yasin kac yakin gordum seni kendime de :)
ben edirnedeyim evet yaşım küçük ama insan isteyince sanki 20 değil kırk yaş olsan yine aynı duygular sanki :) benmde kilom yok urfa hakkında bi bilgim yok yani doktorlarının
evet canım pko var bende.sonucu hmen hemn aynı zamanlara öğrenicez galiba nezaman test yapıcaksın.kendim kaptırmiim diyorum ki çok ümitli dğilim zaten ama insanın içinde ne bilim acaba ya olursa diye düşünmektende alamıyorum kendimibenimde göğüslerim sızlıyo ara ara kasıklarıma ağrı iniyo anlamadım
Ben 21 yasindayim kucukmusum senden :) istanbuldayim bende evet sorun ayni olunca insan dertlesicek birilerini arayinca eger karsisindakide ayni dertten muzdaripse ister istemez ona yakinlasiyor sonucta ben seni gormedim tanimiyorum ama icim isindi :)
Ben 21 yasindayim kucukmusum senden :) istanbuldayim bende evet sorun ayni olunca insan dertlesicek birilerini arayinca eger karsisindakide ayni dertten muzdaripse ister istemez ona yakinlasiyor sonucta ben seni gormedim tanimiyorum ama icim isindi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?