- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
ben 20 yaşındayım 1 senedir düşünüyoruz ama kısmet olmuyor... bide sen kaç kilosun pkolular kilolu olur
yaşın küçükmüş cnm şansın çok yüksek olur inşlh hiç kilom yok cnm 1,74 boyunda 57 kiloyum bazılarına doktor zayıfla gel diomuş bana hiç öle bişey demedi diyecek kilo yokta zaten sen hangi şehirdesin bilmiom ama urfad çok iyi bir doktor varmış ekimde gidicem
evet cnm pergly diye bi iğne oldum bende adet günüm 3 4 ağustos ama az sancı var kasıklarda bakalım geçen ay iğnenin 16.günü hasta olmuştum çok kaptırma kendini ilk iğnenmi sendeki sorun ne bende pko var
bayadır bakamadım oh oh sohbet artmıs ne güzel kızlar ben hiç ümitli değilm ya içimden bi ses olmayacak diyo iki kutu gonal f kullandım sadce bir yumurta oda zar zor büyüdü 16 mm ken çat ğnesi oldum ya bakıyorum millette çoğul gebelik riski olurdie çat.iğnesini yapmıyolar bana ne oldu ya nie bitane sinir oldum beeee
mrblr bende yarın olacam iğnemi 3.cü iğnem olacak 4 klomn pko var benim klomenle 2 yada 3 yumurtam oluşurdu ama bu ay çok oluşmuş doktorum ultrasyondan baktığında ooooo dedi o öyle deyince içimden bişey koptu kist felan sandımsayamadım ama dokturum çoğul gebelik riski var dedi dedim hocam sen ona riskmi diyon inşallah tutar bi tanede rabbim hepimize yardım etsin sabır versin gebelik test günüm ise eşimin doğum gününde tamamen tesadüf inşallah rabbimin hediyesi olur oda :) eses63 benimde eşim Urfalı bu arada :)
24 yaındayım ve kılom baya fazla bende evlenmeden hıc duzensız olmazdım gunu gunune olurdum evlendım ayarı bozuldu yamrb benimde normalde 2 yada 3 tane oluşurdu hatta ilkinde 1 tane ben 59 kiloydum diet yapıyorum şimdi 56 kilo oldum 2 hafta içinde ben kilo vermemin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum yani bende çok yumurta olşmuştu gerçi doktorum kilon felan yok ama ben 53 kioyken adetlerim daha düzenliydi sen kaç kilosun kaç yalındasın
ayy cok sevindim benim ni bir yumurtam oldu anlamıyom ben hemde iğne kullandım canım inş tutar hemde ikiz olsun ben cok isterdim ıkız cocuklarım olmasını bakması zordur belkı ama yınede ıstıyorum ALLAHım sağlıklı versınde.test günün nezaman cnım.bu arada urfadamı oturuysunuz
24 yaındayım ve kılom baya fazla bende evlenmeden hıc duzensız olmazdım gunu gunune olurdum evlendım ayarı bozuldu ya65 kıloyum ben 4 sene de 10 kılo aldım tam sen kac asındasın nerde oturuyosun nezamandan berı tdavı goruyosun canım
kızlar merhaba bende geldm.
ben iğnemi 18. vurdum bat 2 ağustos bakalım ne olucak ilk iğnem ama benim yumurta küçüktü 13,5mm çok umutlu değilim açıkcası.
bide test günüm ayın 14 dünde hayırlısı eşimn doğum günü o günn
bayadır bakamadım oh oh sohbet artmıs ne güzel kızlar ben hiç ümitli değilm ya içimden bi ses olmayacak diyo iki kutu gonal f kullandım sadce bir yumurta oda zar zor büyüdü 16 mm ken çat ğnesi oldum ya bakıyorum millette çoğul gebelik riski olurdie çat.iğnesini yapmıyolar bana ne oldu ya nie bitane sinir oldum beeee
bayramdan sonra kac gun oluyo ozaman iğneden 15 gün sonra tahlıl yaptır demıstı bana doktor.ayyy ne güzel olur doğum günü hediyesi yparsın inşş tutar canım cok yumurtan varmıs ümitsiz olma bence bak ramazan ayındayız bol bol dua edelım kac yasında evlndın.bide klomenmı kullandın hep iğneye gecmdınızmı
benim de bu ay hiç ümidim yok canım tek yumurtayla aşılamam yapıldı tabi rabbim istedikten sonra herşey olur inşş bizede nasip eder allahım
inşallah ya RABBIM bu mübarek ayın hürmetine dualarımızı kabul eder inş doldurur kucaklarımızı.kac yasındasın canım nerde oturuyosun nezamndan beri teavi görüyosun
amiiiiiiin bitanem amiiiin inşş allahım bu ayın hürmetine bizleri de sevindirir inşş
ben 27 yaşındayım canım izmirde oturuyorumevliliğimin 8. ayında hamile kaldım 2 ay sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı ve açık ameliyatla hem bebeğim hem de sağ tüpüm gitti sonrasın da rahim filmeleri her duyduğuz dr gitmeler falan derken eşimin yurt dışına iş icabı gitmesi gerekiyodu ve herşeye 7 ay ara verdik geçen haziranda tekrar başladım geçtiğimiz aralık ayında laporoskopi ve histereskopi oldum sol tüpte polip bulunmuş ve temizlenmiş iyileştikten sonra dr yumurta takibine başlayalım dedi ama bi türlü başlayamadık her gittiğim ay ya 5cm yda 7cm kistim çıkıyodu çok ağlaya ağlaya eve geldiğimi biliyorum
2 aşılama denedik ve olmadı bu sonuncu işte bu da olmazsa tüp bebeğe başlıcaz allahın ziniye
pko olduğu için glifor folitasit ve coraspirin kullanıyorumaşılama olduğum günde progestana başladım sabah öğle akşam içiyorum işte inşş bi faydasını görürüm[/QUO
üzüldüm yaama olsun umudunu yıtırme sakın ben neler ysadım bırbılsen ahhhh aahh bu ay olmasada tup bebekle olacak senın bak içime doğduşimdi buay olmasa bızde tüpe gitcez ankaraya.canım dışgebelik tehlıkelı dıye duydumda tüpün gitmiş ya nasıl oldu öle doktor hatası fılanmı.gliforu bende cok kullandım simdide progestana basladım sen tam olarak hangı tarıhte tst yapcan
amiiiiiiin bitanem amiiiin inşş allahım bu ayın hürmetine bizleri de sevindirir inşş
ben 27 yaşındayım canım izmirde oturuyorumevliliğimin 8. ayında hamile kaldım 2 ay sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı ve açık ameliyatla hem bebeğim hem de sağ tüpüm gitti sonrasın da rahim filmeleri her duyduğuz dr gitmeler falan derken eşimin yurt dışına iş icabı gitmesi gerekiyodu ve herşeye 7 ay ara verdik geçen haziranda tekrar başladım geçtiğimiz aralık ayında laporoskopi ve histereskopi oldum sol tüpte polip bulunmuş ve temizlenmiş iyileştikten sonra dr yumurta takibine başlayalım dedi ama bi türlü başlayamadık her gittiğim ay ya 5cm yda 7cm kistim çıkıyodu çok ağlaya ağlaya eve geldiğimi biliyorum
2 aşılama denedik ve olmadı bu sonuncu işte bu da olmazsa tüp bebeğe başlıcaz allahın ziniye
pko olduğu için glifor folitasit ve coraspirin kullanıyorumaşılama olduğum günde progestana başladım sabah öğle akşam içiyorum işte inşş bi faydasını görürüm[/QUO
üzüldüm yaama olsun umudunu yıtırme sakın ben neler ysadım bırbılsen ahhhh aahh bu ay olmasada tup bebekle olacak senın bak içime doğduşimdi buay olmasa bızde tüpe gitcez ankaraya.canım dışgebelik tehlıkelı dıye duydumda tüpün gitmiş ya nasıl oldu öle doktor hatası fılanmı.gliforu bende cok kullandım simdide progestana basladım sen tam olarak hangı tarıhte tst yapcan
bende başkalarının çektikelerini okuyunca çok üzülüyorum canım ama işte derdi veren rabbim dermanımızı da verir inşş
evet canım malesef dr hatası dış gebelik olduğu anlayamadı anlasa tek bi iğneyle düşecektiolacağı varmış canım bebekte sağ tüp ağzında kaldığı için tüple beraber alındı yani rahime düşememiş anlaşıldığın da 2,5 aylıktı yavrum nasıl da kalbi atıyo biraz daha geç aklınsaymış allah korusun iç kanamadan ölebilirmişim o günleri göreceğim varmış
ben her zaman diyorum canım aşılama yada tüp bebek olsun da hiç farketmez yeter ki bebeğim gelsininşş canım içine doğan olur rabbim hepimize nasip eder
test günüm ya 6 yada 7 canım :18::18:
bende başkalarının çektikelerini okuyunca çok üzülüyorum canım ama işte derdi veren rabbim dermanımızı da verir inşş
evet canım malesef dr hatası dış gebelik olduğu anlayamadı anlasa tek bi iğneyle düşecektiolacağı varmış canım bebekte sağ tüp ağzında kaldığı için tüple beraber alındı yani rahime düşememiş anlaşıldığın da 2,5 aylıktı yavrum nasıl da kalbi atıyo biraz daha geç aklınsaymış allah korusun iç kanamadan ölebilirmişim o günleri göreceğim varmış
ben her zaman diyorum canım aşılama yada tüp bebek olsun da hiç farketmez yeter ki bebeğim gelsininşş canım içine doğan olur rabbim hepimize nasip eder
test günüm ya 6 yada 7 canım :18::18:
çekeceğ varmış Rabbim dha beterlerinden saklasın inş zor günler geçirmişsin benmde 5 ğustos bide hamileoluyomuşuz buay anaaamm
çekeceğ varmış Rabbim dha beterlerinden saklasın inş zor günler geçirmişsin benmde 5 ğustos bide hamileoluyomuşuz buay anaaamm
öyle bitanem rabbim beterinden korusun çok şükür yine halimize neleri var allahım hepimizin yardımcısı olsun inşşayyy ne güzel olur canım ya allahı biliyo nasıl istediğimizi nasıl beklediğimizi batımız arka arkaya inş ikimiz de hayırlı haberler alırız canım
bu arada benim yengem Giresunlu bence oralar cennetten bi köşe harika yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?