OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

ben 20 yaşındayım 1 senedir düşünüyoruz ama kısmet olmuyor... bide sen kaç kilosun pkolular kilolu olur

yaşın küçükmüş cnm şansın çok yüksek olur inşlh hiç kilom yok cnm 1,74 boyunda 57 kiloyum bazılarına doktor zayıfla gel diomuş bana hiç öle bişey demedi diyecek kilo yokta zaten sen hangi şehirdesin bilmiom ama urfad çok iyi bir doktor varmış ekimde gidicem

ben edirnedeyim evet yaşım küçük ama insan isteyince sanki 20 değil kırk yaş olsan yine aynı duygular sanki :) benmde kilom yok urfa hakkında bi bilgim yok yani doktorlarının

bayadır bakamadım oh oh sohbet artmıs ne güzel kızlar ben hiç ümitli değilm ya içimden bi ses olmayacak diyo iki kutu gonal f kullandım sadce bir yumurta oda zar zor büyüdü 16 mm ken çat ğnesi oldum ya bakıyorum millette çoğul gebelik riski olurdie çat.iğnesini yapmıyolar bana ne oldu ya nie bitane sinir oldum beeee

evet cnm pergly diye bi iğne oldum bende adet günüm 3 4 ağustos ama az sancı var kasıklarda bakalım geçen ay iğnenin 16.günü hasta olmuştum çok kaptırma kendini ilk iğnenmi sendeki sorun ne bende pko var

evet canım pko var bende.sonucu hmen hemn aynı zamanlara öğrenicez galiba nezaman test yapıcaksın.kendim kaptırmiim diyorum ki çok ümitli dğilim zaten ama insanın içinde ne bilim acaba ya olursa diye düşünmektende alamıyorum kendimibenimde göğüslerim sızlıyo ara ara kasıklarıma ağrı iniyo anlamadım

mrb benimde normalde 2 yada 3 tane oluşurdu hatta ilkinde 1 tane ben 59 kiloydum diet yapıyorum şimdi 56 kilo oldum 2 hafta içinde ben kilo vermemin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum yani bende çok yumurta olşmuştu gerçi doktorum kilon felan yok ama ben 53 kioyken adetlerim daha düzenliydi sen kaç kilosun kaç yalındasın

ayy cok sevindim benim ni bir yumurtam oldu anlamıyom ben hemde iğne kullandım canım inş tutar hemde ikiz olsun ben cok isterdim ıkız cocuklarım olmasını bakması zordur belkı ama yınede ıstıyorum ALLAHım sağlıklı versınde.test günün nezaman cnım.bu arada urfadamı oturuysunuz

24 yaındayım ve kılom baya fazla bende evlenmeden hıc duzensız olmazdım gunu gunune olurdum evlendım ayarı bozuldu ya65 kıloyum ben 4 sene de 10 kılo aldım tam sen kac asındasın nerde oturuyosun nezamandan berı tdavı goruyosun canım

ikiz çocuk bende severim ama inan gözüm yok onda ben 20 yaşımdayım edirnedeyim ben ...bide kilon normal pkolulara göre aşırı değil ama yinede versen etkisi oluyor yani kendim gördüm :) bide ben 7 aydır doktorlardyım ama daha bu 4.tedavim ve 1 senedir düşünüyoruz

kızlar merhaba bende geldm.

ben iğnemi 18. vurdum bat 2 ağustos bakalım ne olucak ilk iğnem ama benim yumurta küçüktü 13,5mm çok umutlu değilim açıkcası.

hosgeldın canım benimde küçüktü ama ALLAH kerim dur bakalım bende 21 de vurdum 5 ağustosta testyapıcam inş hepimiziznk tutar

bide test günüm ayın 14 dünde hayırlısı eşimn doğum günü o günn

bayramdan sonra kac gun oluyo ozaman iğneden 15 gün sonra tahlıl yaptır demıstı bana doktor.ayyy ne güzel olur doğum günü hediyesi yparsın inşş tutar canım cok yumurtan varmıs ümitsiz olma bence bak ramazan ayındayız bol bol dua edelım kac yasında evlndın.bide klomenmı kullandın hep iğneye gecmdınızmı

benim de bu ay hiç ümidim yok canım tek yumurtayla aşılamam yapıldı tabi rabbim istedikten sonra herşey olur inşş bizede nasip eder allahım

cnm ramazandan 1 hafta sonra oluyor test günüm 15 gün sonra ne zaman oluyor ...evet inşallah eğer olursa çook büyük sürpriz düşünüyorum :) yani inşallah duaa ediyorum hem kendim için hem isteyen herkes için ben hep klomen kullandım adetin 5.günü günde 2 tane bu seferde tutmazsa iğneye geçecez iğne olursam şayet aşılama isteyecem doktorumdan ...bide ben 18 yaşında evlendim :)

benim de bu ay hiç ümidim yok canım tek yumurtayla aşılamam yapıldı tabi rabbim istedikten sonra herşey olur inşş bizede nasip eder allahım

inşallah ya RABBIM bu mübarek ayın hürmetine dualarımızı kabul eder inş doldurur kucaklarımızı.kac yasındasın canım nerde oturuyosun nezamndan beri teavi görüyosun

inşallah ya RABBIM bu mübarek ayın hürmetine dualarımızı kabul eder inş doldurur kucaklarımızı.kac yasındasın canım nerde oturuyosun nezamndan beri teavi görüyosun

amiiiiiiin bitanem amiiiin inşş allahım bu ayın hürmetine bizleri de sevindirir inşş

ben 27 yaşındayım canım izmirde oturuyorumevliliğimin 8. ayında hamile kaldım 2 ay sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı ve açık ameliyatla hem bebeğim hem de sağ tüpüm gittisonrasın da rahim filmeleri her duyduğuz dr gitmeler falan derken eşimin yurt dışına iş icabı gitmesi gerekiyodu ve herşeye 7 ay ara verdik geçen haziranda tekrar başladım geçtiğimiz aralık ayında laporoskopi ve histereskopi oldum sol tüpte polip bulunmuş ve temizlenmiş iyileştikten sonra dr yumurta takibine başlayalım dedi ama bi türlü başlayamadık her gittiğim ay ya 5cm yda 7cm kistim çıkıyodu çok ağlaya ağlaya eve geldiğimi biliyorum
2 aşılama denedik ve olmadı bu sonuncu işte bu da olmazsa tüp bebeğe başlıcaz allahın ziniye

pko olduğu için glifor folitasit ve coraspirin kullanıyorum aşılama olduğum günde progestana başladım sabah öğle akşam içiyorum işte inşş bi faydasını görürüm

Son düzenleme:
kızlaaarr bende varım bu ay 2.ovitrelle iğnemi vuruldum p.şembe günü bugünde gittim doktora çok iyi ikiside çatlamış dedi bakalım ilk ay tutmadı inşallah bu ay tutar diye ümid ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…