- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi ellermbomboskald24kasm11
-
selam arkadslar bende oldum ilk iğnemi ovitrelle bide progestan verdi 36 saat snra ilşki dedi doktorum2gün az değil mi bu süre? ay sonunda gel kan testi yapalım dedi hayrlsı olsun hepimz içn inş..
selam kızlar bende bugün ovitrelle oldum. yalnız kafam karışık nette bazı yerlerde okuduğuma göre doktorlar iğne olunan gün dahil sonraki 2 gün öneriyorlar ama bana doktorum iğneden 36 saat sonra ve ertesi gün dedi yani doktoruma göre bugün iğne yarın ve perşembe ilişki dedi.
geçen ay bu şekilde yaptım tutmadı acaba bu ay bu akşamda denesemmi :44:
özellikle konu sahibi arkadastan rica ediyorum geçen ay iğneden sonra ilişki zamanları nasıldı
Drum pzt igne yapti.bu gun ilişki yok dedi.salı Prs cmt ilişki olsun sonra bu şekilde gün asiri dewam etsin 15 gün boyunca dedi.
Bizde iğneden bir gun önce de ilişki oldu.salı, Prs,cuma ,pzar,salı,Prs,cmt ilişki oldu.pzt baktirdim bhcg Ye ve gebeydim :)yani drumun takvimini cmt yerine cuma olarak değiştirdik..hangi gün döllenme oldu bilmiyorum.haftaya crs doktor kontrolum var,soracağım :)
Canim iki gun degil.o 36 saat sonraki birlesmeden sonra gun asiri iliski gerekiyo.igneyi yaptirdigin tarihten itibaren 15 gun boyunca iliski olacak.bazi Dr lat igne yapilan gunun gecesi ve ardindaki 2 gun de surekli diolarmis.benimki ilk yazdigim gibi dedi.benim bu gun 15. Gunum igneden sonra.dua et.sabah kan tahliline gidicem.Sen de bir Dr unu ara sor cnm.icine dert olmasin.
ben 7 haftalık hamileyim ovitrelle kullandım adet sancılar gibi sancılar çekmen çok normal bende de baya sancı oldu7 çünkü yumurtalıkların uyarılıyor inş istediğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?