OVİTRELLE yi de yaptım şimdi bekleme zamanı ALLAHım sen yardım et

canım seni okadar iyi anlıyorumki.bende eşimn doğumgününde süpriz yapmayı çok istedim geçen sene.ocaktaydı doğm günü.olmadı.aylarca denedik olmadı.tedavilere başladık.o ara evlilik yıldönümümz geldi.inşallah onda süprizm olur eşime dedm.kasım ayıydı.gene olmadı.bekliyorum hala..dua ediyorum.kendime ve benim gibi anne olmak isteyen sabırla bekleyen herkese dua ediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.kızsan olmuyo isyan etsen olmuyo.allah sabır versin hepimize

hayır canım kötüye işaret değil merak etme çatlamıştır yumurtan kac yumurtan vardı bu arada
canımsın ya, inş. öyledir ama umudum yok oluyor her geçen gün, hala akıntı bekliyorum belki geç çatlayacaktır diye
çünkü hemen hemen her ay gelir o akıntı....

2 yumurta vardı ama biri küçüktü-14 mm.
büyük olan ise 19 mm' di.
19 mm olandan ümitliydik, hayırlısı, bekliyorum ümitsiz

hiç ümitsiz olma canım benim tek yumurtam vardı ve çk küçüktü 16mm di yani düşün.ve bügün tahlil yaptım 79 çıktı galiba hamileyim gızlar ama sevinemiyorum olmayan arkadaşlarım için çok üzülüyorum sevincimi yannış anlamayın nolur hepinizi çok seviyoum Rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın versin Allalhım

canm benmya özlme
üzülmemek elde değil işte canım
haklısın canım inanın elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz keşke rabbim bu ayda beni sevindirseydi ama yine olmadı işe kardeşine maşallah canım rabbim verdikten sonra nasıl veriyo işte inş sana da en yakın zaman da nasip eder canım
inş bu sefer tutar canım sende güzel haberler alırsın canım
canım ya nolur üzülme hayılısı budur belkı kendını bırakma nolur inş tüp bebek te ikzlerin olur olacak inş hıssedıyorum
buarada ben bugün tahlıl yaptırdım ve sonuç???????:26::26::26:
inşş canım hala aptal gibiyim ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu ay çok ümitlenmiştim ama yine olmadı rabbim nasip etmedi işte kısmetim böyleymiş
ahh canım hiç sorma dün eşim de perişan oldu benim ağlamaktan gözüm şişti o desen öyle doğum günü zehir oldu çok üzüldük çok şu an o kadar çeresizim ki canım sanki elim kolum kırılmış gibi inşş canım benim rabbim hepimizin bi gün gönlünden geçeni nasip eder

maşallah canım benim allahım tamamına erdirir inşş inan çok sevindim ne güzel sen bayramı çifte kutlayacaksın darsı bizim de başımıza olur

desteğiniz için hepinize teşk ederim kızlar allah razı olsun hepinizden iyi ki varsınız dün şok üstüne şok yaşadım dr aradım randevu için baküye gitmiş resmen olduğum yere yıkıldım hastene ve ekibine de bi açıklama yapmadan defolup gitmiş yani artık bi dr da yok o yüzden ilk işim dr aramaya başlıcam offf bide bu çıktı başıma

Selam canim, hakkinda hayirlisi olsun insallah.
InsAllah bebek geldiginde zaten cok büyük bi hediye olcaktir size, Allahim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah isteyen herkese

Arkadaşlar merhaba,
Bende 30.07 de ovitrelle iğne oldum beklemedeyimç ileri derece pko hastasıyım. Arkadaşımın ablası eczacı 1 hafta sonra yaparsan test sonuç kendini belli eder dedi dün yaptım 2. çizgi silik bugün tekrar yaptım aynı şekilde....kan tahlilini 11.08 de yapıcam ama bekleyemiyorum. sizce sevineyi mi? benim gibi bekleyemeyip test yapan silik çıkan ama kan tahlilindede yüzü gülen arkadaşlarım varmı? bu akşam ailemin yanına gidicem bayram için. çifte bayram yapalım mıçok mu erken :):):):)

Bir hafta erken degil mi arkadasim.Ben forumda adet gununu beklemeden igneden 10 gun sonra kan tahlilinden, adetini gectikten sonra da idrardan cikar die okudum.ayrica catlatma igneleri idrar testlerinin pozitif cikmasini sagliyip bosa sevinmemize sebep olabiliomus..beta hcg hormonuna benzer bsi varmis ignenin icinde..Walla Ben bunlari biliorum..insallah gebesindir..benim icin de beklemek cok zor.6 gun once igne oldum..elimde 3 idrar testi var AMA yapmicam..beklemedeyim..10.gun kan testine gidecem sanirim..

sonuç noldu gı:26::26::26::26::26::26::26:

kızlaaarrr nabersiniz yaaa ellerimbomboşkaldı hayırlı olsun canım çok sevindim hamileymişsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de bu günlerde hastalanmam lazım eğer hamile değilsem ki inşallah hamileyimdir

Ben ilk kez vuruldum kalcadan igneyi.adini bilmiorum.pregnly gibi bse ya da ovitrelle..hangisi bilmiorum..3. Ve 4. Gunler cok siddetli agrilarim oldu.sonra tamamen yok olmasa da epey azaldi.yerimden dogrulurken,idrarda,ani bir harekette,..vs kesik kesik agriyo..ignenin yan etkisi mi acaba.bu gun 8 gun oldu igne olali.kist desem gecen sene kist olmustu..onun agrisi nefesimi kesen cok siddetli iki buklum yapan bir agriydi..baskaydi yani..ignenin yan etkisi mi kist mi yoksa bebis tutunmaya calisio ..o mu ? Surekli bu 3 ihtimal zihnimde..ne olur benzer bsi yasadiysaniz yorum yazinnnnnnnnn

inş hamilesindir cnım ya hepinize dua ediyorm ben hasretım kayboldu nereye gitti acaba sudenaz da yok kızlar kacmayın ya sohbete devam.kan tahllı aptırsana canım öğrenirsin hemen

canım iğneden sonra kasıklarda ağrı olyor fakat öyle nefesi kesecek derecede değil yani bilemedim ben şimdi en iyisi oktoruna sor derım bn:44::44:

canım iğneden sonra kasıklarda ağrı olyor fakat öyle nefesi kesecek derecede değil yani bilemedim ben şimdi en iyisi oktoruna sor derım bn:44::44:

canım hamileliğin hayırlı olsun cok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende bekliyorum hala adetimin üzerinde 11 gün geçti 6 gün geçtiğin kanda baktırdım birşey çıkmadı idrarda pek bişey yok o nedenle bekliyorum hala.

inş gelmez canım dua ediyorum ben herkese tedavımı gordun canım

Canim gecen yaz kistim oldugunda nefesi kesen agrim vardi .simdi diil.
Azalan kasik agrilarim dusunduruor Beni.
Kist agrisina benzemior.
Ignenin yan etkisi olamayacak kadar uzun zaman gecti.
Bu gun 9.gunum.
Insallah bu hafifleyen sancilar bebis alametidir..
Cok istiyorum..
14 aydir hasretim bebise..
Ne olur bu ay olsun Rabbim!

inş hamilesindir cnım ya hepinize dua ediyorm ben hasretım kayboldu nereye gitti acaba sudenaz da yok kızlar kacmayın ya sohbete devam.kan tahllı aptırsana canım öğrenirsin hemen

günaydın cnm ben buralardayımda sen yoksun nasıl gidiyor hamilelik nazar: bide benim yarın test günüm yapıp yapmamakla karrsızım çok korkuyorum belirtilerin varmı cnm varsa söylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…