Ovülason testime bakın lütfen !!

aslannsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2023
37
13
3
28
Kızlar 2 yıldır evliyim bir türlü gebe kalamadım bu ay da yumurtlama testi yapmaya karar verdim.şimdi test koyu çıktı. Daha önce kullanıp bilgisi olanlar yazabilir mi . Kaç saat geçmeden ilişki olması gerekiyor vs . Allah kimseyi böyle zor durumlara düşürmesin . Uğraştığımız şeylere bak

Eklentiler

• 3763C2DD-422F-4803-BC89-7600974AC63F.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 56
Henüz pik olmamış ama olmak üzere siz yinede bu akşam 2 saat sıvı almadan tekrar yapın eğer daha koyu çıkarsa ilişki olsun

Iki gun böyle koyu çıkıyor pik olmuş sayip birinde değerlendirirdim ben çünkü sperm en az 3 gun canlı kaliyor rahimde, birde koyu cizgi silindiği gün ilişki olsun tmm sonra dinlenmeye bak :) rahim filmini çekindiniz mi sebep ne kalmaya engel?

Iki gun böyle koyu çıkıyor pik olmuş sayip birinde değerlendirirdim ben çünkü sperm en az 3 gun canlı kaliyor rahimde, birde koyu cizgi silindiği gün ilişki olsun tmm sonra dinlenmeye bak :) rahim filmini çekindiniz mi sebep ne kalmaya engel?[/QUOTE]

[/QUOTE]
Evet Mayıs ayında rahim filmi çektirdim bir sorun yok tüpler vs açık , eşimde de bende de bir promlem yok ama olmuyor işte bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…