- 21 Mayıs 2025
- 9
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi ankakusumamoste
-
Tekrar yumurtladığınızı sanmıyorum isterseniz testleri atın bakalımArkadaşlar merhaba, düzenli adet olurum en fazla bir iki gün gecikirim. Bugun 32.günüm en fazla yarın adet olmam lazımm. Dün days doctor erken gebelik testiyle çok hafif bir çizgi gördüm. Yorumlara baktım pek güvenilir değilmiş. Bugün ikinci idrarımla evde ovülasyon testi yaptım ikiside kıpkırmızı. Şimdi ben hamile miyim yoksa tekrar yumurtluyor muyum? Lütfen yardımm edinnn
Bu arada testiniz buysa bu kadar net çift çizgide hata olacağını sanmıyorum negatife dönerse kimyasaldır diye düşünüyorum ama bence var şimdiden hayırlı olsunArkadaşlar merhaba, düzenli adet olurum en fazla bir iki gün gecikirim. Bugun 32.günüm en fazla yarın adet olmam lazımm. Dün days doctor erken gebelik testiyle çok hafif bir çizgi gördüm. Yorumlara baktım pek güvenilir değilmiş. Bugün ikinci idrarımla evde ovülasyon testi yaptım ikiside kıpkırmızı. Şimdi ben hamile miyim yoksa tekrar yumurtluyor muyum? Lütfen yardımm edinnn
Yaa, o zaman neden tekrar çift çizgiyi gördüm? Yani ovülasyon testleri ile hamileliğini öğrenenler var burda çok okudum. Testlerimi atarım ama kalite epeyce düşüyor görmeyebilirsiniz..Tekrar yumurtladığınızı sanmıyorum isterseniz testleri atın bakalımama bence testlere güvenmeyin en sağlıklısı kan verin umarım vardı
Tekrar yumurtladığınızı sanmıyorum isterseniz testleri atın bakalımama bence testlere güvenmeyin en sağlıklısı kan verin umarım vardır
Evet ovülasyon testim bu çok şaşkınım inanın normalde 18. Günlerde yumurta görürümBu arada testiniz buysa bu kadar net çift çizgide hata olacağını sanmıyorum negatife dönerse kimyasaldır diye düşünüyorum ama bence var şimdiden hayırlı olsun
Bende bu kadar silik çizgimle öğrenmiştim :) umarım hamilesinizdir iyi haberlerinizi bekliyoruzYaa, o zaman neden tekrar çift çizgiyi gördüm? Yani ovülasyon testleri ile hamileliğini öğrenenler var burda çok okudum. Testlerimi atarım ama kalite epeyce düşüyor görmeyebilirsiniz..
Ah inşallahBende bu kadar silik çizgimle öğrenmiştim :) umarım hamilesinizdir iyi haberlerinizi bekliyoruz
Ben de bir gün kala ovulasyon testi ile öğrenmiştim. İnşallah bebis vardır ve sağlıkla ilerlerArkadaşlar merhaba, düzenli adet olurum en fazla bir iki gün gecikirim. Bugun 32.günüm en fazla yarın adet olmam lazımm. Dün days doctor erken gebelik testiyle çok hafif bir çizgi gördüm. Yorumlara baktım pek güvenilir değilmiş. Bugün ikinci idrarımla evde ovülasyon testi yaptım ikiside kıpkırmızı. Şimdi ben hamile miyim yoksa tekrar yumurtluyor muyum? Lütfen yardımm edinnn
Sizde gebelik testi yapmış mıydınız? Ve ovülasyon testiniz bu kadar kırmızı mıydı??Ben de bir gün kala ovulasyon testi ile öğrenmiştim. İnşallah bebis vardır ve sağlıkla ilerler
Önce ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı iki çizgi de. Ertesi gün gebelik testi yaptım o da iki koyu çizgi şeklinde çıktıSizde gebelik testi yapmış mıydınız? Ve ovülasyon testiniz bu kadar kırmızı mıydı??
Benimde reglime 11 gün kaldı bu zamanda ovülasyon testi negatife dönmüş olur mu denesem bir ihtimal gebeliğe işaret eder mi çizgi olmasıÖnce ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı iki çizgi de. Ertesi gün gebelik testi yaptım o da iki koyu çizgi şeklinde çıktı
hamılelık olustuysa bıle daha yerlesmesi için 1 hafta var sımdı negatıftır tabı. 1 hafta 10 gun sonra koyu cıktıgında hamılelıkten olabılır dıye yorum yapılır ama o da kesındegıl.Benimde reglime 11 gün kaldı bu zamanda ovülasyon testi negatife dönmüş olur mu denesem bir ihtimal gebeliğe işaret eder mi çizgi olması
Bence çok erken. Biraz daha bekleyin. Ben reglime bir gün kala yapmıştımBenimde reglime 11 gün kaldı bu zamanda ovülasyon testi negatife dönmüş olur mu denesem bir ihtimal gebeliğe işaret eder mi çizgi olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?