Ovülasyn testii ile hamileliğini öğrenenlerrrrr???? Lütfen yardımm

ankakusumamoste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
9
2
1
28
Arkadaşlar merhaba, düzenli adet olurum en fazla bir iki gün gecikirim. Bugun 32.günüm en fazla yarın adet olmam lazımm. Dün days doctor erken gebelik testiyle çok hafif bir çizgi gördüm. Yorumlara baktım pek güvenilir değilmiş. Bugün ikinci idrarımla evde ovülasyon testi yaptım ikiside kıpkırmızı. Şimdi ben hamile miyim yoksa tekrar yumurtluyor muyum? Lütfen yardımm edinnn🥹🥹🥹🥹

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 105
Arkadaşlar merhaba, düzenli adet olurum en fazla bir iki gün gecikirim. Bugun 32.günüm en fazla yarın adet olmam lazımm. Dün days doctor erken gebelik testiyle çok hafif bir çizgi gördüm. Yorumlara baktım pek güvenilir değilmiş. Bugün ikinci idrarımla evde ovülasyon testi yaptım ikiside kıpkırmızı. Şimdi ben hamile miyim yoksa tekrar yumurtluyor muyum? Lütfen yardımm edinnn🥹🥹🥹🥹
Tekrar yumurtladığınızı sanmıyorum isterseniz testleri atın bakalım 🌸 ama bence testlere güvenmeyin en sağlıklısı kan verin umarım vardır

Bu arada testiniz buysa bu kadar net çift çizgide hata olacağını sanmıyorum negatife dönerse kimyasaldır diye düşünüyorum ama bence var şimdiden hayırlı olsun 🥰

Tekrar yumurtladığınızı sanmıyorum isterseniz testleri atın bakalım 🌸 ama bence testlere güvenmeyin en sağlıklısı kan verin umarım vardı
Tekrar yumurtladığınızı sanmıyorum isterseniz testleri atın bakalım 🌸 ama bence testlere güvenmeyin en sağlıklısı kan verin umarım vardır
Yaa, o zaman neden tekrar çift çizgiyi gördüm? Yani ovülasyon testleri ile hamileliğini öğrenenler var burda çok okudum. Testlerimi atarım ama kalite epeyce düşüyor görmeyebilirsiniz..

Eklentiler

• IMG_9118.webp
    IMG_9118.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_9117.webp
    IMG_9117.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 100
Bu arada testiniz buysa bu kadar net çift çizgide hata olacağını sanmıyorum negatife dönerse kimyasaldır diye düşünüyorum ama bence var şimdiden hayırlı olsun 🥰
Evet ovülasyon testim bu çok şaşkınım inanın normalde 18. Günlerde yumurta görürüm 🥹 dün burdaki yorumları okurken insanların ovülasyon testleriyle hamileliklerini öğrendiklerini görünce ben de denemek istedim

Ben de bir gün kala ovulasyon testi ile öğrenmiştim. İnşallah bebis vardır ve sağlıkla ilerler 🥰

Benimde reglime 11 gün kaldı bu zamanda ovülasyon testi negatife dönmüş olur mu denesem bir ihtimal gebeliğe işaret eder mi çizgi olması
hamılelık olustuysa bıle daha yerlesmesi için 1 hafta var sımdı negatıftır tabı. 1 hafta 10 gun sonra koyu cıktıgında hamılelıkten olabılır dıye yorum yapılır ama o da kesındegıl.

Back
X