- 16 Kasım 2022
- 202
- 16
- 28
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
-
Benimde bu ay silikti hep bakalmkızlar pes etmek üzereyim hala silik.
Adetim düzenliydi geçen aya kadar.
Alttan muayene bi şey denmedi
Adet olduğumda hormon testi vereceğim
Yumurtlamıyo muyum ben
Kaçıncı gündesiniz ?Benimde bu ay silikti hep bakalm
Geç yumurtlama olabilir hiç olmyadabilir. 3ay önce 31. Gün de pik gördüm adetime 3gün kala.Kaçıncı gündesiniz ?
Aa benim gibi ikisi de silik. Ben de anlamıyorum hiç yaben bu testleri hiç anlamıyorum. benimde bu ay tam pik olmadı yani C kadar kopkoyu çıkmadı ama C çizgimde kopkoyu değildi hiç. Dün gebelik testi yaptım dpo16dayken pozitifi gördüm. Gün aşırı ilişki ile kaçırma şansınız olmaz bunlar boşuna strese sokuyo bizleri
o yüzden bir daha ovü testi kullnır mısın dersen asla kullanmamAa benim gibi ikisi de silik. Ben de anlamıyorum hiç ya(
O zaman ben de devam ediyorum teste napayımGeç yumurtlama olabilir hiç olmyadabilir. 3ay önce 31. Gün de pik gördüm adetime 3gün kala.
ama çoğu insan testle kalıyor o kadar duydum kio yüzden bir daha ovü testi kullnır mısın dersen asla kullanmam
gün aşırı ilişkiyle asla kaçırmazsınızO zaman ben de devam ediyorum teste napayımtest alıp durmaktan bıksam da
ama çoğu insan testle kalıyor o kadar duydum ki
Ama hangi gün:)gün aşırı ilişkiyle asla kaçırmazsınız
Pik evet yarın çatlama olur yarın değerlendirseniz de yeterli zaten dün de değerlendirmişsiniz spermler 48 saat canlı kalabiliyor sorun olmazKızlar pik mi dünü değerlindirk bugün eşim maalesef nöbette yarın değerlenirsem geç mi kalmış olurum
adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiye girin kaçırmazsınız biz öyle yapıyoruz ovü testi çok saçmalıkAma hangi gün:)
Gebelik testi ne zaman yapılmalı pekiadet bitiminden itibaren gün aşırı ilişkiye girin kaçırmazsınız biz öyle yapıyoruz ovü testi çok saçmalık
Ay nöbeti nasıl bugüne geldi ya moralim sıfır vallaha ya dünki tutacaj yada yarın ki 4 ay önce düşük yaptım olsun artık yaPik evet yarın çatlama olur yarın değerlendirseniz de yeterli zaten dün de değerlendirmişsiniz spermler 48 saat canlı kalabiliyor sorun olmaz
bat günü ya da 1-2 gün gecikince yapın erken yapmanın inanın faydasını görmedimGebelik testi ne zaman yapılmalı peki
Evet canım öyle diyorlar havuç çatlatıyormuş içinizi ferah tutun ya zamanında babannelerimiz çatlama yumurtlama mı biliyordu ben de ovulasyonun saçmalık olduğunu düşünüyorum artık cidden kafa rahatlığı ve gün aşırı ilişki yeterli diye düsünüyorumAy nöbeti nasıl bugüne geldi ya moralim sıfır vallaha ya dünki tutacaj yada yarın ki 4 ay önce düşük yaptım olsun artık yayarında koyu olursa ne yapayım peki çatlamsı lazım ya havuç yiyeyim demi
Hayırlısını kolaylıkla versin Rabbim İmşallah yıl bitmeden bütün anne olmak isteyen bu yolda uzunca bekleyenlere nasip etsinEvet canım öyle diyorlar havuç çatlatıyormuş içinizi ferah tutun ya zamanında babannelerimiz çatlama yumurtlama mı biliyordu ben de ovulasyonun saçmalık olduğunu düşünüyorum artık cidden kafa rahatlığı ve gün aşırı ilişki yeterli diye düsünüyorumhayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?