Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

mhb kızlar nasılsınız
derinimmmmmm ne güzel davet etmişisn herkesiiiiiiiiii

Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)

pişşşşştttt...naber kızlar...:)))..ben ateş tablomu dpo 13-14 ü görmeden paylaşmıcaaaaammmmm....DDD

Son düzenleme:
deriinn nerelerdesin senn?
pişşşşştttt...naber kızlar...:)))..ben ateş tablomu dpo 13-14 ü görmeden paylaşmıcaaaaammmmm....DDD

9. gündeyim, ben daha başlayamadım bu ay. her sabah bişi oluyo küt diye kalkıyorum yataktan. yere bastıktan sonra aklıma geliyor ateş.
neyse yarın ölçeyim, hem de ovulasyon testiyle de bakıcam.

sen hangi ovul. testini kullanıyosun canım...ben laboquıck aldım gg den çoğu bzuk çıktı...mesaj attım bana ertesi gün yenilerini gönderdiler..ama şimdi de güvenle kullanamıyorum..aslında şey alasım var..tükürükle olandan. babystart markalı...ronya da tükürükle olandan kullanmış...bi yerde okumuştum...

preseedin içinde gelenler var bende babystart oluyo sanırım markası. mavi ince şeritli olanlardan. çok soluk çıkıyo ama. tam yakaladım diyemem onunla bile.
ronyanın hormon değeri çok yüksek olduğundan sanırım o ovulasyon testleri hep pozitif çıkıyodu.
tükrüklü olanla da göremedi diye hatırlıyorum. gene de bir sor istersen Ronya ya. ya herşey para para para.
bence ekstradan bişi alma canım, ateş ölçme senin için doğru sonuç veriyosa en sağlamı o.

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy milletttttttttttttt selammmmmmmmmmmmmm:))))))))))))

mavimmmmmmmm hayatcımmmmmmmmmm yeter nazzzz kızlarr öperim candan yandann yandannn:))))))))))))mavimin yeni tablosu hayrolaaaaaaaaaaaabenimde kırmızı geldi gelcük:)ben digital olandan kullanıyom güseel bişi tavsiye edereeemmilk 3 ayda anca anlıyo amaherkeş nasıllllllllllll.:)))

Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

nerelerdesin canım sen kaçgündür birşeye gücendiğini düşündüm yada çok meşguldün
bende çok öpüyorum

yeni yıllllllllllllll yeni yıll yeni yılll yenii yıllll bizlereeee kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

hepinizee ay lavvv yuuuuuuuuuuuuuuuu:))nazımm olumu bacım aşkolsun yaw ben evde parti virdim dee onun hazırlıkları falan gelemedimm aklımdasınızzz heppp

mavii güneşimmm aloooooooooooo hepiniziiiiiii öperim 2012 hepimizeeeeeeeeeeeeeee uğuurr getirsinnn herkes nasıl bakalımmmben regli oldum bugünnndün olmadım ya bütün sene regli gezmem hgeraldee ahahahaha

inşşşşşşşşşşşşşş gördüğün son reğli olsunnnn

derin bende 4 günlük bir gecikmeden sonra bugün bugün regl oldum uzun zamandır ilk defa geciktim bayağı ümitlenmiştim ama yine tutturamadık
ama olsun inşallah sağlıklı bir şekilde regl olalımda bebekte gelir nasılsa
senin ve herkesin yeni yılı yeni ve güzel şeylere gebe olsunherşey çok güzel olsun

anammmmmm(olsun ya haklısın sağlıkla regli olalım da dimiicanım benim ya işallajhhh 2012 biizm yılımız olsun bu yılıda eli boş dötü yaş bitirmeyelim heçç birimiizzz ahahahamuahhhh

herkese selamlaaarrrrrrrrrr keyifler nasıllllllllllll:)))))))))

şu aletten n ben de alayım merhaba bu arada benım de bebısım olmadı 12 yıllık evlıyım ıkı tup bebek yaptım tutmama sebebı yok benım kanllar saglıksız oldugu ıcın tup bebek yaptım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…