mhb kızlar nasılsınız
derinimmmmmm ne güzel davet etmişisn herkesiiiiiiiiii
pişşşşştttt...naber kızlar...:)))..ben ateş tablomu dpo 13-14 ü görmeden paylaşmıcaaaaammmmm....DDD
deriinn nerelerdesin senn?
9. gündeyim, ben daha başlayamadım bu ay. her sabah bişi oluyo küt diye kalkıyorum yataktan. yere bastıktan sonra aklıma geliyor ateş.
neyse yarın ölçeyim, hem de ovulasyon testiyle de bakıcam.
sen hangi ovul. testini kullanıyosun canım...ben laboquıck aldım gg den çoğu bzuk çıktı...mesaj attım bana ertesi gün yenilerini gönderdiler..ama şimdi de güvenle kullanamıyorum..aslında şey alasım var..tükürükle olandan. babystart markalı...ronya da tükürükle olandan kullanmış...bi yerde okumuştum...
kızlar, yeni yılınız kutlu olsun...
bebişlerimiz gelsin bu yıl artık
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy milletttttttttttttt selammmmmmmmmmmmmm:))))))))))))
mavimmmmmmmm hayatcımmmmmmmmmm yeter nazzzz kızlarr öperim candan yandann yandannn:))))))))))))mavimin yeni tablosu hayrolaaaaaaaaaaaabenimde kırmızı geldi gelcük:)ben digital olandan kullanıyom güseel bişi tavsiye edereeemm ilk 3 ayda anca anlıyo ama herkeş nasıllllllllllll.:)))
yeni yıllllllllllllll yeni yıll yeni yılll yenii yıllll bizlereeee kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
hepinizee ay lavvv yuuuuuuuuuuuuuuuu:))nazımm olumu bacım aşkolsun yaw ben evde parti virdim dee onun hazırlıkları falan gelemedimm aklımdasınızzz heppp
mavii güneşimmm aloooooooooooo hepiniziiiiiii öperim 2012 hepimizeeeeeeeeeeeeeee uğuurr getirsinnn herkes nasıl bakalımmmben regli oldum bugünnn dün olmadım ya bütün sene regli gezmem hgeraldee ahahahaha
yeni yıllllllllllllll yeni yıll yeni yılll yenii yıllll bizlereeee kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
hepinizee ay lavvv yuuuuuuuuuuuuuuuu:))nazımm olumu bacım aşkolsun yaw ben evde parti virdim dee onun hazırlıkları falan gelemedimm aklımdasınızzz heppp
mavii güneşimmm aloooooooooooo hepiniziiiiiii öperim 2012 hepimizeeeeeeeeeeeeeee uğuurr getirsinnn herkes nasıl bakalımmmben regli oldum bugünnn dün olmadım ya bütün sene regli gezmem hgeraldee ahahahaha
derin bende 4 günlük bir gecikmeden sonra bugün bugün regl oldum uzun zamandır ilk defa geciktim bayağı ümitlenmiştim ama yine tutturamadık
ama olsun inşallah sağlıklı bir şekilde regl olalımda bebekte gelir nasılsa
senin ve herkesin yeni yılı yeni ve güzel şeylere gebe olsunherşey çok güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?