BENİMDE 2 OLUMSUZ AŞILAMAM BİRDE OLUMSUZ TÜP VAR KANIMDA PIHTILAŞMA VARMIŞ MEĞERSEM BİRAZ DİNLENİCEM SONRA OLMADI TEKRAR DENİYCEM TÜP NORMAl ovülasyon tesTLERİ KULLANDIM ONLARDA HEP 2 ÇİZGİ ÇIKTI ANLAMADIM :)) BENDE ALABİLİRİM EĞER İYİ BİŞEYSE KAÇ TLYE ALDIN ÇOK MASRAF DEĞİLSE ALABİLİRİM BİDE SAYI ARTIRMAK İÇİN BİŞİLER KULLANMIYOMUSUNUZ
Ben bu ay 18.gündeyim hala yumurtlamadım ateş ölçme yöntemini kullanıyorum benim yumurtan 32-33,gündede çatlayabiliyor:44::44::44:
Canım süper vitmainler var eşine onlardan al ben eminim artar eşte varikosel falan varmı iyice araştırıldı hımm bak sende geç adet oluyosun demekki
Bak keçiboynuzu mutlaka yedir kürünü yap yada tozunu al sütle yada balla karıştır yesin arginmax men al onu içsin bak bi arkdaşın varikoseli vardı eşinde yılmadı bıkmadı şimdi hamiş hemde tüp falan da değel sağlam beslenmeyle olan şeyler bence 1milyon spermin sadece 1 tanesi yolunu bulacak sen onu en hızlı hale getir yolunu bulsunBak bende dond.falanda yok 2.tüpe sil baştan başlıycam ve çok gözüm korkuyo kendiliğinden olsun çabam bu
yapmazmıyımmmmmmmmmmbenim kocam acuk kıl inanmıyo öle karışımdı boynuzdu genede yaptım ama kürünü gerçi düzenlidevam etmedi ama :den azından şu gelen vitaminleri yutturuyorum ahaha benim görümcemin görümcesi de ay ne uzun oldu be hamile ing de tüp bebekle ikizlere hamiş kaldı sebebpsiz inf. Onlarr ilki tutmadı şimdi iki tane ye gebeee 5. Ayda yanlış bilmiosaam onların kullandığı viatminlerden getirdi bakalım bişiler sebep olcek işallah valla ben geçen sene ramazandfa örendi eylülde başladım ekim 16 negatif kasımda aşılama aralıkda aşılamadan olan kist aspirasyonu ocakta 2. Tüp gebelik oldu 2.5 dan başlayan değerle 69 iken sağğlıksız olduğu kanaatiyle düşük iğnesi vuruldum 19 şubatta ve ancak 19 martta negatife düşebildimm:ssonra mayısat merkez değiştirip denedim bu kez negatif aldım ama en azından 3 donmuşum oldu:)anlayacağın geçen senenin herayı bi halt yedim elde var sıfııırrr artık şu kanaatteyim aralarda imkan ve psikolojik olarak hazırsak denenir ama kalan zamanı doğru değerlendirdiğimden emin olmak istiyorummm:d
Zıpzıpım benim topiğin hayırlı olsun.
evet evet sen genede bak kızın adı ronya kkde araştır o ne ilaçlar kullandı değeri kaçtan kaça çıkardı mükemmel birşeyy bizde hızda problem var onun içinde bişiler dedi ben çok inanmadan keçibounuzu kürü yaptırdım 1 hafta falan içti ve inan arttı
aaaaaaaaaaaaaaaa hızı arrttı mııııııııııı hakkettenayyy bi daha yapayım ben şunuuu:d
evet bacumm eğer suyu kötü geliyosa tozunu al bal seviyosa bala karıştır iyi bal olsun ama süt seviyosa süte karıştır yesin tocann şifa olsun
ya suıyunu içmeli kilosu var tatlım diğerleri hep kilo yaparr öff suuyunu yemeke döksem ahahahaa:dhalimizee bak yaaa:d
valla ben çayın suyu keçiboynuzu suyu yapıyodum bazı arkadaşlar tatlısına falan katmışBal yararlı bişidir ama vucuda dengede sağlar
[sup][/sup]
canımm benim koca balcııdır bi başlarsa yemeye kavonozun dibini bulur ahahaha:damaaa harika fikir çay suyuna her seferinde
bikaççç keçi boynuzuu katmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canlarr isze şimdi bi soruuuuu
28 ağustos regli
28 eylül regli
24. Gün cihazda hala 1. Kademede ve bugün ayınn 20 siii ne diyosunuzzzz:syumurtlayamayacak mıyım,yumurtladım da regliden heemen sonraydı kaçırdım mııı yada hala yumurtlama ihtimalim var mıııı
Bu arada regli bitiminden hemen sonra ki 3-4 günde hamile kalan son zamanlarda çok kişiyle karşılaştımmmmmmm bilginizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?