Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

yok ölçmüyorum aslında alıp bende yapayım diyorum ama unutuyorum almayı...adıda aklıma gelmedi şu ateş ölçülen şeyin

ana ateş ölçerrrdijitalini al tatlım bitince ötsünn mümkünse alda ölç ben reglimin geleceği günü şak deyi bildim bunla:)

Herkese selamlaarrr:)

denk gelemiyoz mavicimmm yaaa kjızlar aynı vakte denk gelemeyok ösledim hepücünüzüüü öperim çookkkkk

Herkese selamlaarrr:)

denk gelemiyoz mavicimmm yaaa kjızlar aynı vakte denk gelemeyok ösledim hepücünüzüüü öperim çookkkkk

bende çıkacam şimdi yeğenime bişeyler hazırlayacam okuldan geldi bende çok öpüyorum

valla canım yoğun günler geçiriyorum kusura bakma girdiğimde de kimseyi bulamıyorum...valla senin grafik sapıttı mı ne...erken mi çatıcan acaba?..bir iki güne belli olur du bakalım...:)...bide cihazın nasıl test istemedi anlamadım ben kuzum...testi cihazını istiyo ki..

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

amiiiinnn...........

hepnize iyi pazarlar...derincim tablonu takipteyim yine bu ay aramızda 3 gün oynuyo...hadi bakalım...:)))...bu arada akıntılarını girmeyi unutma canım...:))...

hepnize iyi pazarlar...derincim tablonu takipteyim yine bu ay aramızda 3 gün oynuyo...hadi bakalım...:)))...bu arada akıntılarını girmeyi unutma canım...:))...

mavimmmmm selammmmvallahi denk gelemedik yaa bak olanaaacanım bugün cihaz 2 dedi akıntımda var bakalımmmsen napıyosun ne var ne çokk:)

mavimmmmm selammmmvallahi denk gelemedik yaa bak olanaaacanım bugün cihaz 2 dedi akıntımda var bakalımmmsen napıyosun ne var ne çokk:)

derinim seninle konuştuktan 1-2 saat sonra ovul. testi çift çizgi gösterdi..naapcam şimdi yaa...dün ilişki olmuştu.ben dün ovul. testi yapmamıştım..öncek gün yapmıştım negatifti. yani dün de çift çizgi olabliirdi... bugün demi ilişki olmalı..yoksa yarın sabah mı?...sen nasıl yapıyosun...benim tablom...

My Ovulation Chart

ısım bugün düşük ,yarın yükselirse bugüne çeker çizgiyi..ama çok erken gibi...

az önce doktordan geldim... 2 tane büyük folikülüm varmış...sağda ve solda...9. günümdeyim 12 ve 9 mm büyüklüğündeler...çok iyi dedi doktorum..3 gün sonra tekrar gidicem. 4 güne kadar çatlar dedi...ben de erken çatlıcak diye şaşırmıştım.. demekki ovu.testinde pozitifi görünce hemen çatlamıyomuş yani...ben 2 güne çatlıcak diye telaşlanmıştım...dün preseedimi kullandım...belki aşılama da yaptırabilirim...ama önce preseedle mi denesem bilemiorum...

Tatlışşşşş lh yükselmeye başladığuında çift veriyo cihazlar bende ki 2. veriyo çatlarken 3 veriyo mesela:26:amaa çalışmaktan zarar gelmez aşılamada doğal gelişmiş iki güzel yumoşa dene derim yaaa

canalaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günnnaayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnhepinizee süperr birrrr haftaa ve gün dilerimmmherkeşler iyi mi bakammmmmm

Kızçelerr öperim alayınızıııı benim tablommm 393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com

herkeş iyi mii acepp ne var ne yok maviii yeterr nazzz umut herkeşşş herkeşşşş

iyidir cnım...benim tablom da bugün yükselişe geçti...doktor 12. ya da 13. gün demişti ama hayırlısı bakalım..dün çalışmamıştık o yüzden ben bu 3 günü değerlendiriyim bari..

My Ovulation Chart

bir de canım ben çatlama oluştuktan sonra çift çizgi çıkmaz artık diye biliyorum..doğru dimi?...yani+ çatlamadan önce çıkyo...

Son düzenleme:

Tatlım bu cihazlar idrarda ki lh a duyarlılar.ovulasyon başladığında lh artıyor sonuçlandığında progesteron yükseliyor ve lh ın etkisini kıırıyoorr gebelik varsa progesteron etkisi sürüyorr sürüyoorr sürüyoorrrrfakatt bak benim cihaz habire 2 . kademede gösteriyo ne peak yapıp 3 oluyo ne 1 e düşüyorrr bazen forumlarda okudum gebelikdede pozitif çıkıyo diyen var ne bilim bu cihaz benim kafamın içine etti:)onu başladığı zamanı anlamak amaçlı kullanıyom artıkınsenin ateş yükselişe geçmiş canımmcım çalış ama yinede ya bende dün çalışamadım podfff bugünde zor görünüyorr:)

nayırrrr.....çalış mutlaka...bak snin bugün çatlamış ya da yarın çatlıcak olabilir bence...ona göre...beni dr cuma gel dedi..yarın gidicem akşam...ne dcek bakalım..kasıklarım da hala ağrı var..akıntım kremsiye döndü..çatladı mı acaba diye test yaptım.benim testlerin ilk 2 si hardiç diğerleri bozuk çıktı...ya boş gösteriyo ya da ntrol çizgisi çoookk silik çıkıyo...ama benim yumurtalar salı günü 12 ve 9 mm di..günde zaten 1.5 mm civarı büyüyolar...yani 2 günde 20mm e ulaşması imkansız kuzum...yarın anlıcaz bakalım...aşılama yaptıralım dedik ama bu sferde o gün eşim mesaide olacakmış...((...preseede devam....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…