Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

ben 3 ekimde adet oldum ondan önce 17 ağustosta arada çok fark var ama adet bittiği gbide yumurta olabilir ben adetin 3.günü gittiğim bir kontrolde 12mm yumoşum vardı :2::2: Başka hastane olduğu için olamaz diyo kendi görüyo olamaz diyo Yane kuzum olabiler niye olmasın

ben 3 ekimde adet oldum ondan önce 17 ağustosta arada çok fark var ama adet bittiği gbide yumurta olabilir ben adetin 3.günü gittiğim bir kontrolde 12mm yumoşum vardı :2::2: Başka hastane olduğu için olamaz diyo kendi görüyo olamaz diyo Yane kuzum olabiler niye olmasın

eylülde tüp mü yaptın canım sen?boş regli olarak valla bana noldu yaaa acebaa merak içindeyim ahahaha bazı aylar pas geçermiş yumoş olmazmış belkide o aydayım

eylülde tüp mü yaptın canım sen?boş regli olarak valla bana noldu yaaa acebaa merak içindeyim ahahaha bazı aylar pas geçermiş yumoş olmazmış belkide o aydayım:d

yok canım ağustos 17 de negatif adet oldum o gün sonra 50 gün geçti adet olabildim onuda duphaston kullandımda geldi hehe benimki üle her ay gelmez keyfine düşkün

yok canım ağustos 17 de negatif adet oldum o gün sonra 50 gün geçti adet olabildim onuda duphaston kullandımda geldi hehe benimki üle her ay gelmez keyfine düşkün

ya benimde mayısda başladım hazıirenda negatif aldım ama transferin 6. günü kanamam başladı:Skan verdiğim gün kesildi mal kanama ahahaha:)sonra haziran öle geçti temmuzda 3 kere regli oldm 3 ünde 18 inde 24 ünde bünyem zapıttıısonra baktı drum valla bu arada gebe mi kaldımn bilemedim ama rahim çok ince dedi doğum kontrol hapini bi hafta çift yuttum sonra tek teke devam öle düzene girdi normalde 2 tüp bi aşılama hepsinde ssaatt gibi geldiydi şimdide ağustos eylül çok düzenlide:Sbu ay bakalım nolcek

Ben kendimi bildim bileli dengesiz adetim bide plaktinim çıkıyo benim biraz geç adet olam Biraz dediğimde 40-60 gün rası falan Ben ilaçla adet olabiliyorum bakalım bu ay sıkıcam kendimi ne kadar kullanmıycam benim adet kaç günde gelicek Seninde bayağı bi değişmiş adet düzenin rahim inceydiyse nar suyu yada ananas suyu iç iyi geliyomuş

işte o kanamaların yoğun olduğu ay ince idi.dediki gebelik olamaz ama bu kadar kanama belki bir düşüğpe delalettir.ama rahim ince olduğundan sorun olmaz.kanama devam etse rahmi kazımayı deneyecekti Allahtan hemen ilaçlarla düzeldi.Gerçi her tüp de regli tedaviden sonra değişir normal olarak ama benim çok kanamalı olduyduşimd düzenli görünüyo ağustos eylül bakalım

benimde tüpte 12.gün test günüydü 10.gün geldi ama öyle böyle kanama değel bayağı bi geldi bende diyom 2 aylık toptan geldi diye sonraki ay adet olmadım Inş.seninde düzene girer adetin

Kod:
benimde tüpte 12.gün test günüydü 10.gün geldi ama öyle böyle kanama değel bayağı bi geldi bende diyom 2 aylık toptan geldi diye sonraki ay adet olmadım Inş.seninde düzene girer adetin

Tpte kullanılan ilaçlarlaa rahim kalınlaştırılıyo yaa ondan çok oluyo canım kanamaabenimde 2 aydır düzenli görünüyor baaakalım sürcek miiiii

Kod:

tpte kullanılan ilaçlarlaa rahim kalınlaştırılıyo yaa ondan çok oluyo canım kanamaabenimde 2 aydır düzenli görünüyor baaakalım sürcek miiiii

hımm doğrudur ozman :))))inş.düzenli olursun ben düzenli olayım diye hayıt kapsülede başladım bakalım işe yarıycakmı

hımm doğrudur ozman :))))inş.düzenli olursun ben düzenli olayım diye hayıt kapsülede başladım bakalım işe yarıycakmı

anam o ne :Okız umut sende neler varyaaaaaaadet düzenleyici mi tatlım?ya ne varsa bitkülerde yaa işallahh işe yarar

[lıst]
[/lıst]

anam o ne kız umut sende neler varyaaaaaa:dadet düzenleyici mi tatlım?ya ne varsa bitkülerde yaa işallahh işe yarar:d

hehehehe düzenliyomuş kuzum hormonları bende prolaktin yüksek çıkıyo tekrarlayan folikül kist vaaa heheh artık bitkilerden derman arıyorum ben hergün coraspin folbiol hayıt kapsül 2 dene bugün glucophage850 verdi yumurta kalitesi içinmiş onu aldım ona başladım Her türlü şifalı hap içilirrr itinaylaaa

anaaaa prolaktin süt hormonu dimiii:18:ya inşallahhh şifa olsun be canım ne diyim hiç belli olmazzz bu işlerrrrrrrrrrrrr

anaaaa prolaktin süt hormonu dimiii:18:ya inşallahhh şifa olsun be canım ne diyim hiç belli olmazzz bu işlerrrrrrrrrrrrr

evet canım süt hormonu geçe ay adet geçoldum dyemi kistim var diyemi bilmem 54 olmuştu onun için ilaçta kullanıyorum :2:

Son düzenleme:
derinimm yeni topik açmışsın eeee DAVATTE ETMİŞSİN bende geldimmmmmmm ebeğim hayırlı uğurlu olsunnn bol bol hamiş bebiş anne çıksın bu topikten inşşşşşşşşşşşşşşşşş

YETERRRİMMMMMMMMMMMM ayy can kardeşim hoş geldiinn ya gel boş durmayak şu purtalarımızııı birliktee sayaakkkkkkkburdan hamişler çıksınnn gidelim doğumunda kapısında bekleyelim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

günayyyyyyyydddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk canım hayırlı uğurlu olsun topiğin... anca bulabildim verdiğin linkden giremedim bende seni takip ettim

aaaa hatalı oldu o zaman linkkcanım teşekkür ederim uğurluu olsun yaaa uğurlu gelsin istiyorum bizeeeeeeeeeene aşamadasın bakalım şu anda az çok biliom ben hikayeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…