canlarr isze şimdi bi soruuuuu
28 ağustos regli
28 eylül regli
24. Gün cihazda hala 1. Kademede ve bugün ayınn 20 siii ne diyosunuzzzz:syumurtlayamayacak mıyım,yumurtladım da regliden heemen sonraydı kaçırdım mııı yada hala yumurtlama ihtimalim var mıııı
Bu arada regli bitiminden hemen sonra ki 3-4 günde hamile kalan son zamanlarda çok kişiyle karşılaştımmmmmmm bilginizeee
canlarr isze şimdi bi soruuuuu
28 ağustos regli
28 eylül regli
24. Gün cihazda hala 1. Kademede ve bugün ayınn 20 siii ne diyosunuzzzz:syumurtlayamayacak mıyım,yumurtladım da regliden heemen sonraydı kaçırdım mııı yada hala yumurtlama ihtimalim var mıııı
Bu arada regli bitiminden hemen sonra ki 3-4 günde hamile kalan son zamanlarda çok kişiyle karşılaştımmmmmmm bilginizeee
ben 3 ekimde adet oldum ondan önce 17 ağustosta arada çok fark var ama adet bittiği gbide yumurta olabilir ben adetin 3.günü gittiğim bir kontrolde 12mm yumoşum vardı :2::2: Başka hastane olduğu için olamaz diyo kendi görüyo olamaz diyoYane kuzum olabiler niye olmasın
eylülde tüp mü yaptın canım sen?boş regli olarak valla bana noldu yaaa acebaa merak içindeyim ahahaha bazı aylar pas geçermiş yumoş olmazmış belkide o aydayım:d
yok canım ağustos 17 de negatif adet oldum o gün sonra 50 gün geçti adet olabildim onuda duphaston kullandımda geldi hehe benimki üle her ay gelmez keyfine düşkün
Ben kendimi bildim bileli dengesiz adetim bide plaktinim çıkıyo benim biraz geç adet olamBiraz dediğimde 40-60 gün rası falan Ben ilaçla adet olabiliyorum bakalım bu ay sıkıcam kendimi ne kadar kullanmıycam benim adet kaç günde gelicek Seninde bayağı bi değişmiş adet düzenin rahim inceydiyse nar suyu yada ananas suyu iç iyi geliyomuş
işte o kanamaların yoğun olduğu ay ince idi.dediki gebelik olamaz ama bu kadar kanama belki bir düşüğpe delalettir.ama rahim ince olduğundan sorun olmaz.kanama devam etse rahmi kazımayı deneyecekti allahtan hemen ilaçlarla düzeldi.gerçi her tüp de regli tedaviden sonra değişir normal olarak :dama benim çok kanamalı olduydu:dşimd düzenli görünüyo ağustos eylül bakalım:d
benimde tüpte 12.gün test günüydü 10.gün geldi ama öyle böyle kanama değel bayağı bi geldi bende diyom 2 aylık toptan geldi diye sonraki ay adet olmadımInş.seninde düzene girer adetin
Kod:
tpte kullanılan ilaçlarlaa rahim kalınlaştırılıyo yaa ondan çok oluyo canım kanamaabenimde 2 aydır düzenli görünüyor baaakalım sürcek miiiii
hımm doğrudur ozman :))))inş.düzenli olursun ben düzenli olayım diye hayıt kapsülede başladım bakalım işe yarıycakmı
[lıst]
[/lıst]
anam o nekız umut sende neler varyaaaaaa:dadet düzenleyici mi tatlım?ya ne varsa bitkülerde yaa işallahh işe yarar:d
hehehehe düzenliyomuş kuzum hormonları bende prolaktin yüksek çıkıyo tekrarlayan folikül kist vaaa heheh artık bitkilerden derman arıyorum ben hergün coraspin folbiol hayıt kapsül 2 dene bugün glucophage850 verdi yumurta kalitesi içinmiş onu aldım ona başladımHer türlü şifalı hap içilirrr itinaylaaa
anaaaa prolaktin süt hormonu dimiii:18:ya inşallahhh şifa olsun be canım ne diyim hiç belli olmazzz bu işlerrrrrrrrrrrrr
derinimm yeni topik açmışsıneeee DAVATTE ETMİŞSİN bende geldimmmmmmm ebeğim hayırlı uğurlu olsunnn bol bol hamiş bebiş anne çıksın bu topikten inşşşşşşşşşşşşşşşşş
tup baby nazemirr hoş geldiniiiiiiiizzzzzzzzzz
hoşbulduk canım hayırlı uğurlu olsun topiğin... anca bulabildim verdiğin linkden giremedim bende seni takip ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?