Hoşbuldum cnm topişin hayırlı olsun ovulasyon cihazlarıyla gelsin bebişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Gelsin hayatım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanasılsın bakim neler yapıosunnnnn anlattt özledim seniiiiii valla benim cihaz 25. gün hala yumurttlamadın diyo hatta zor yumurtlarsın bu ay diyecek imkanı olsaaaa ahahahah
YETERRRİMMMMMMMMMMMM ayy can kardeşim hoş geldiinn ya gel boş durmayak şu purtalarımızııı birliktee sayaakkkkkkkburdan hamişler çıksınnn gidelim doğumunda kapısında bekleyelim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaa hatalı oldu o zaman linkkcanım teşekkür ederim uğurluu olsun yaaa uğurlu gelsin istiyorum bizeeeeeeeeee ne aşamadasın bakalım şu anda az çok biliom ben hikayeni
Hayatım sen okullu oldun unuttun bizi :) Ben buralardayım biraz kafam rahatlasın diye uzak durmak istedim arada girip bakıyorum :)
Ben 2009 yılında yapıyordum ovulasyon testi şu tek kullanımlıklar var ya hergün yapar defterime yapıştırır sonra fotosunu çekip "ovulasyon takip" topişine koyardımBende işe yaramadı .
Ben kullandığım zamanda çift çizgiyi hep görürdüm ama gel görki bizde iş yokmuş
derınnn topiğin hayırlı olsun
ben ov. testı kullanmıoummm
cunku çişimii tutmakk zor gelıo stres yapıo bana:)))))
bu arad bu ay bende aynen senın arkadsının olduğu gıbı reglım bıttınyten 3 gun sonra yumurtam çatladı
olabılıor hemde dra gıttım 23 mm olmus yumurtan dedı daha 10.gunu reglımın o gun yada gece catladı:)99-
canım biz hayır dualarımızı edelim hayırlı olur bak görürsün kaçtane hamile çıkacak topikten... biz pozitifliği elden bırakmayalım...şuanda tedavi yok ama çalışıyoruz yine malum günlerde ne olur ne olmaz..ama adetle birlikte dr gitmeyi düşünüyorum fsh ve prolaktin ölçülecek... birde boş geçmemek için klomenle yumurta takibi yaptırsam diyorum çünkü birkaç ay daha tüp görünmüyor bari ilaçla falan şansımızı artıralım ...
canımmmmmm inşşşşşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşşşşşİNŞŞŞŞŞ TOPİK HAMİŞ DOLSUN BEBEİŞ TAŞSINNNNN Eki Görüntüle 277214 Eki Görüntüle 277214 Eki Görüntüle 277214 Eki Görüntüle 277214 Eki Görüntüle 277214 Eki Görüntüle 277214 Eki Görüntüle 277214 Eki Görüntüle 277214 İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZ BÖYLE OLURUZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bende kullandım ovulasyon testi bu ay ilk defa adetlerim düzenliydi gecen aya kadar gecen ay 9 gün gecikti hamileyim sandımdeğHilmişim hormon testi istedi dr kan verdim adet oldum ama cok sükür ii cıktı sonuclarım ayın 4ünde adet oldum biter bitmez ovulsyon testi kullandım 14.gün çift çizgiyi gördüm bakalım beklemedeyim sanırım ovulasyon gördüğüm tek pozitif test olacak hiç ümdim yok bekliyorum
buarada derincim topiğin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle dolup taşar
Hoşgeldin Canımmmmmmmcanım benim hayırlı uğurlu olsun takibinnnn ee tabi bebekliii olsunnnn burada hep beraber düşeklim peşine şu yumurcaklarınnnn canım reglini ne zmana bekliosun bu durumdaa?ahaha hesaplayamadfım yaaa yanii ilk bekleyişimiz sensinn şu andaaa ya da en yakın bekleyişimizzzzzzzzzzzzzzz habersiz koyma bak biziii ben okulluu oldum bu ara ahaha ama söz her fırsattaa burada olucammm bilgisayarım açıldımı bu sayfa yanda olceekkk haydiii rastgeleeee rumuzyokummmmmmmmm
Yeterimmmmmmm olalım tabi yaaaa BENİM ENERJİM FULLLLL:!ARTIK HİÇ BİR OLUMSUZLUĞA YILAMK YOK TABİ Kİ YIKILICAZ DURUCAZ ÇÖKÜCEZZ KALKIP AAY NEN EVAM EDECEZZ HEMDE KOL KOLAAA:)savaşıyorummm boşa giden yumurtalarlaaa
BU BEBEK BİR SİPERM BİR YUMURTAYSA EĞERRR!!!
TÜP SAVAŞÇILARI SON ÇARE SANMAYIN BUNU TEDAVİ DIŞINDA DEVAAAMMMM:d
Naaaazımmm edelim tabiiiiiiiiiiinşallah ben İNANIYORUMMMMMM negatif olmak bişey getirmedi boş pozitiflikte getirmeyecekk o nedenlee dolu dolu pozitif olalım bilgi paylaşalımm morallerimizi düzelteliiim eee azcık eğlenelim yaaa hem şu an doğumu yakın bi can arkadaşım var tüp bebek anne adyııı o bir gün gebelikle ilgili bir konuda birine şöle demiş ben bu bebeği öle iki dakkada yapmadım yaparkende hiççç hoşlanmadımm yaa tüp beybileri yapmakta hiçç kolay değill onu boşlamadan imkan ve sağlık dahilinde yapalım amaaaa kalan zamanları dolu geçirelimm.çok umut bağlamadnan amaaan diyerek ama ihmalden uzaak en doğru zamanı bularaakkk
Ama takip konusu mühim dra gitmek gelmek zor geliosa al bi test kitievde kendin baakabilirsin.olmadı ateş yöntemi var ben bi daha ki ay onuda birlikte deniycem nasipse bu ay yımırtlamam yalan oldduu yani dört kol beş koldaaannn
süpersin derinimmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canım bnm bat meçhul 25 temmuz 25 agustos ve 04 ekimsanırım kasım 4de olur yadaa 2 bnde hesaplayamıyorum inşallah olur bu ay rabbim isteyen herkese versin 17 ekimde ovulasyon testim pozitif çıktı 18 ekimdede çift çizgi cıktı çalışmaları yaptık beklioruz belimde kasıgımda agrı var dün ateşim vardı bugün yok karnımın sag tarafındada sanırım biri içerden mısır patlatıyo hiç ümidim yok
süpersin derinimmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrrrrr
derincim bana böyle şeyler stres yapıyor sabah kalkıp test yapacam diye doğru dürüst uyuyamam bile sürekli uyanıp saate bakarım hatta ateş ölçme yöntemini yapayım diye düşünüyordum ama ondada en az 4 saat uyuyor olmak gerekiyormuş bende bazen hayalet gibi gezerim evde bi salon bi yatak odası ama yinede denemek istiyorum artık olduğu kadar... hem çok pahalı geliyor bana o kitler dr a harcadığın para kadar nerdeyse...dr a gitmek zor gelmiyor bana... bu sefer yakınımda bir dr var ona gideyim diyorum yürüyerek bile 10 dk mı almaz kendimde gidebilirim eşimin işini ayarlamasıda gerekmiyecek...dr kontrolünde daha kolay olacak yumurta takibim... bakalım hayırlısı olsun...
gerçekten derin öyle şeyler yazıyor ki bencede süper
Canım yaaa böylee daha heyecanlıııbenim bu ay testimm yok bi cacık sende dediii dün 26.günümdü test sitikırını kabul etmedi yeni sirklun içine girdin demekmiş:Saaammaann didiimm bendee bende 28 ağusto 28 eylül ee yani 28 ekimde gelir diye düşünüyorummm benn bu ayy ateş ölçmeyede başlıycammm maksat boş durmayalıımmm gözümüzden kaçmasıınn:)
Sensinn ooo yeterimmmmmmmmmmmmmmm
nazım bencede gidebiliosan naklen yayın görmeekk gibisi yokkkvalla ben ing den getirttim daha ucuz test kitlerinide ordan sipariş ediom fiyatları burdakine göre çok uygun yoksa yanına yakaşılır mı yaaa 20 tanesine 98 tl fiyat çekiolar çubuğun sizsinizz süperr bi kereee bu arada ne zaman reglinnn???ne zaman dr yollaarı bakeeemmm iyi yaaaa vallahi olacak bu iş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?