yeterimmmmmmmm napıyosun bakemmm
ayyyyy hadi yaaaaa yumoş oldmuyduu gerisiii gelecekk yaaaa doğğruu zamanıı kaçırmayalımmmmmmm:))))))))))ee şimdi yarın çatşlatma sonra denemeee dimiiii
bir de bişey daha sormak istiyorum...şu vücut ısısını nasıl ölçüosunuz?...ben sabah yataktan kalkmadan koltuk altından dijital derece ile ölçüyorum.. kaç derece olması gerek?..normalde 36-37 derece olması gerek değil mi?..yumurta çatladığında 37 derecenin üzerine çıkıyor diye biliyorum...doğru mu?..
selam derin nasılsın ?
selammm canımmmmiyi diyelim iyi olalımmm sen nasılsıın ne aşamadasın bakim:) ben regli olmayı bekliyorumm başım maşım çatlamaktaa
bn ne bebişi nede regl olmayı bekliyorum ateşimi ölçmüyorum sanırsam normalim herzamanki gbi sadece bel ve kasık agrım var bebişten umut yok anlıcan
vallahi test bana tırtsın bu ay dediii28 i gibi belki daha önce belki az sonra olurum galibam ateşimi ölçüyoımda yüüzm yanıyo alnım sıcak ondan oda 36.3 falan çıkıy:Sdün 4 te yattım 10 da kalktım sersem gibyim:Sondan olabilüü bu arada erken gebelik belirtileri topiğne bakıyordum yahu adetime 2 hafta 10 gün var hamile olablirmiyim diye soranıda gördüm dahada ölmemmm bide tahammülsüzlüklerini görüp üüzldüüm:2:bilseler bir çok insan o embriyoları balst aşamaya gelip rahimlerne düşürüyorda gene olmayınca olmuyooor ah bir bilselerr yada bilmeselerrr kimse öğrensin istemem bu yolda öğrendiklerimii
iyilik bebeğim tv izliyorduk kocişle size bir bakim dedimm sen napıyorsunnn
evet canım aynen...:))..bakalım bu ay geçen ayki kadar değil yumoşlarım ama yeterli...:))...yaş kaç?...bugünlerde uyguladığın kürler var mı?...
ahhhhhh ahhhhhhhhhbn artık takmıorum adetim geçse bile test yapmıcam artık sıkıldım bakalım ayın 4üne kadar kırmızıları görürüm heralde olmuyo napim her ay bi burukluk yasıorum ablam hamile 6 aylık bugün aşı oldu bebişin kalp atışlarını dinledik nerdeyse aglayacaktım bnde onu sevmeyle yetinmeye karar verim
şimdi gördüm ben yaaa ne safımmmm:26:
canım yaşım 26 kür mür yapmıom valaakocam kıl oluy kürlereeee bende pek düzenli biri diilim öle yapayım düzenlii
aayyyyy Allah tamamınaa erdirsinnnnnnnnnnnCanım ya kıyamam Rabbim tez elden sanada tattırsın bu güzel duyguyu isteyen herkese hepimizeeee deme öylee hayırlısı be canım sizde ki tam sorun nedir??
iyi akşamlar... derin nasılsın
nazıımm iyi akşamlarr umutun ordasınızz diye geldiimm sen gelmişin anam buluşamıyozzz:)Nazım benim bünye sapıttııııııakşam akıntım oldu heh adet olacam derkenn beyaz akıntım oldu yumurta akı gibiii solumda batma oluyoo sağımda çekmee nur topu gibi kist yaptım yaaa kalibaaa:S
ya benimde öyle bu ay adetime kalmış birkaçgün benimde ağrı var yumurtalıklarda inşallah kist olmamıştır öyle olunca kistmi oluyor
Ya ne bileyim kuzum benim saçma sapan bi durum oldu yumurtlamadım cihaza göre yada şimdi mi yumurtluyom.sabah yataktan kalkamadım belimde ağrı mütiştii kasıklarım ağrıyo regli olmalıyım ama regli öncesi böyle akıntım hiç olmadı ne bilim yumurtlamadığıma göre kiste yordum28 i adet günüm normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?