Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaaa böylee daha heyecanlıııbenim bu ay testimm yok bi cacık sende dediii
dün 26.günümdü test sitikırını kabul etmedi
yeni sirklun içine girdin demekmiş:Saaammaann didiimm bendee
bende 28 ağusto 28 eylül ee yani 28 ekimde gelir diye düşünüyorummm benn bu ayy ateş ölçmeyede başlıycammm
maksat boş durmayalıımmm gözümüzden kaçmasıınn:)
Sensinn ooo yeterimmmmmmmmmmmmmmm
nazım bencede gidebiliosan naklen yayın görmeekk gibisi yokkkvalla ben ing den getirttim daha ucuz test kitlerinide ordan sipariş ediom
fiyatları burdakine göre çok uygun yoksa yanına yakaşılır mı yaaa
20 tanesine 98 tl fiyat çekiolar çubuğun
sizsinizz süperr bi kereee
bu arada ne zaman reglinnn???ne zaman dr yollaarı bakeeemmm
iyi yaaaa vallahi olacak bu iş yaaaa
![]()
genelde 30 günde oluyorum yani aşılamadan önce hiç şaşmazdı aşılamadan sonra 22 günde olduğum oldu ... ama geçen ay 28 günde buna göre en 29 eylül gibi beklemeye başlarım en geç 1 ekim... dra gitmek en iyisi en azından kaçırmamış olurum yumurtlamayı yada yumurtam geliştimi gelişmedimi
yok be bebebğimmm nerdeeeeeee keşke birazcık bende pozitif olabilsemm![]()
Canlarım merhabalarrr...
Zor bir hafta sonu idi hepimiz için sanırımDeprem haberi görüntüler herşey kabus gibi...Rabbim kimseye versmesin böyle acılar...Beni en çokda şu sosyal paylaşım sitelerinde ki yorumlar sıktı...Yahu afet bu orada günahsız bebeler de ölüyorken bunun üzerinden siyaset yapmak ne kadar insancıl???Harita öyle çizilmez böyle çizilirler
bunlar çok acı sözler...Ya orada ki abimiz kardeşimiz annemiz olaydı...Gerçekten çok çook üzücü...İnsanlıktan çıkıyoruz gaza gelip gelip...Tabi ki Türkiye Devleti orada olacak.Oralar biizm bir karış toprak vermeyiz,askerimize elletmeyiz diyorsak oraların biizm olduğunu ispatlar davranacağız.Törer zaten yaktı ciğerleri bir de bunlar çok acı...Allahtan ölenlere rahmet kalanlara sabır diliyorum...Lütfen dua edelim kardeşlerim...hava çok soğuyacak orada
Dualarımızı gönderelim...PTT ücretsiz kargo gönderiyor...Bazı kargo şirketleri de...Elimizden ne gelirse battaniye,yiyecek,içecek,tıbbi malzemeler...Hepinize kalpten sevgiler...Hayatta en zor durumda ki biz sanırız ya her zaman böyle şeylerle Rabbim sallan kendine gel mi diyor biz aciz kullara????hepnizii kucaklıyorummm
Rumuzyook yeterr umudumsunn Nazemiirrr nerelerdesiniiz bakalım...
1 kasım olacaktı bat...yanlış yazmışım...canım ben buralardayım açıp bakıyorum kimse yok bende çıkıyorum ...haberleri izliyordum... bende nasıl yardım edebiliriz diye bilgilenmeye çalışıyordum sende yazmışsın sağol elimizden ne gelirse yapmamız lazım ...
kızzzz eylül müü 1 ekimmiii1 kasım dimiiiiiiiiiii
az kalmışşş yaaa haydi bakalım ama habersiz koyma bizi heee merakk ederim ben yumoşlarııı
yeterimmmm senii bilen bilirrrrrAslan yürekli arkadaşım benimmmm
bu arada eşinin son durumu nedirr yeterim sende ne var ne yok bakalım???kardeşini okudumm:2:hayırlısı diyeyim yaşadık hepimiz biliyoruz
zor işler
sen ne yapacaksın bakim var mı yakında bi atraksiyonnn
![]()
canım yüreği güzel arkadaşlarım benimmmmm seviyorum sizi hemde çokkkkk
güzelim eşimde fazla bir değişklik yok 14 kasımda yeniden mr çekilecek ve kitlede büyüme varmı diye bakılacak rabbim yüzümüze baksın inşş
Canım hayırlısıyla inşallaahhh hayırlı güzel haberler alırsınızz dualarım sizinleeee;=)
selamlar bugün eşim izinli onun için ara sıra okuyp çıkıyorum yazmadan
sağol kuzum allah razı olsun
nazemir nasılsın canımmm
sağol kuzum allah razı olsun
nazemir nasılsın canımmm
hımmmmtatil günü durumuuu
ben de kırdım okulu hasta gibiyim gibi gibiyim çok fenaaa
![]()
geçmiş olsun canım havalar birden soğudu dikkat etmek lazım...evet eşim izinli ben zaten ev hanımıyım
ben 3 ekimde adet oldum ondan önce 17 ağustosta arada çok fark var ama adet bittiği gbide yumurta olabilir ben adetin 3.günü gittiğim bir kontrolde 12mm yumoşum vardı :2::2: Başka hastane olduğu için olamaz diyo kendi görüyo olamaz diyoYane kuzum olabiler niye olmasın
Yaaaa YUMURTLAMAAA takip eden KİMSE YOKMUUUUUUUUUUU:d![]()
ben de tüp bebek tedavisnden sıkılıp kendi haline bırakanlardanım..yani kendimce kürler yapıyorum.. 3 ay böle devam edicem..Allahımın izniyle de başaracağımı düşünüyorum...gerçekten önce beyinde bitirmek lazım bu işi...
biz de 4 sene açıklanamayan infertillerdik...bu sene fsh seviyem bir kereliğine 15 çıktı...ondan sonra da bisürü yorum yapan doktorlar.....erken menapoz diyen bile oldu...birkere de olsa yükselmesi yeterliymiş alarma geçmek için..adamlar bilimsel konuşuyorlar tabi. "hemen vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırın..eğer yumurta bulabilirlerse tabi " dedi doktorun biri...sonrasında alel acele tüp bebek yaptırdık...sonuç: transfere bile ulaşamadık...3 folikül 2 yumurta ve yumurtalarım olgunlaşmamış...iptal edildi işlemler....şimdi ise epey bir araştırma sonucunda 3 aylık bir kür programındayım..bu kürle beraber, doktora gidip yumurta takibi de yaptırtıyorum.. yumurta takibinde 2. aydayım. geçen ay 9 yumurtam vardı. klomen kullandım 6 tanesi büyüdü. sonra çalatma iğnesi yaptırdım, adetim 4 gün gecikti ama negatif çıktı ki ben hiç gecikmem. bu ay da geçen aydan kalma foliküllerim vardı.. yani 3. günü gittim 3 tane folikül 12 mm nin üzerindeydi.. doktorum "bunlar geçen aydan çatlamayan foliküller" dedi. yani bazen bi önceki aydan kalma olabiliyorlar. "ama bunlar kaliteli sayılmaz" dedi. demekki çatlatma iğnesini olmamamıza rağmen bazen bazıları çatlamayabiliyor. yarın yine iğnem var.bakalım nolcek...:)))...gerçi iğneyi beklentim için değil de çatlamayan foliküllerden bu ay kurtulmak için yaptırıyorum sonrasında kiste dönüşmesinler diye yani..ama belli mi olur...![]()
ben varım derin 2 ama ultrasonografik takipteyim canım...
hımmmmtatil günü durumuuu
ben de kırdım okulu hasta gibiyim gibi gibiyim çok fenaaa
![]()
ben görmedim mesajını şimdi okudum tam ben kapatınca yazmışın heralde... iyiyim canım sağlığımız yerinde daha ne isterim... bundan fazlasını istemek şımarıklık olur kötü durumdaki insanları düşününce